مستر کیان

مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
نامه ای به خودم؛
میشه دوباره برایم خندی، میشه دوباره شاد باشی، میشه دست برداری از بی اعتمادی و با آدما آشتی کنی، میشه دوباره برای زندگی و اهدافت تلاش کنی، اصلا میشه بشی دوباره همون من قدیمی، همون منی که اونقدر قوی بود که هیچ چیزی نمیتونست اونو از پا در بیاره؟

مستر کیان

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
من تناقضی عجیبم!
بی آنکه عاشق باشم عاشقانه مینویسم ...
آرامم ولی عجول ...
گاهی در اعماق وجودم ...
دلم برای آغوش کسی تنگ می شود که هرگز لمسش نکرده ام ...

مستر کیان

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
خودم رو صدا ميكنم، جواب نميده... نوازشش ميكنم، محل نميده... بهش ميگم خبر نداشتم اينجورى ميشه كه، لب برمیچینه و روشو ميكنه اونور... بهش ميگم شبه نگاه کن ماهو بیا بریم زیرش آواز بخونیم، چشماشو به روم میبنده... بهش میگم بارون مياد تو كه عاشق صدای بارون بودی، لحاف رو ميكشه رو سرش و ميخوابه...!

مستر کیان

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
منِ عزیزم ! میدانم باید فراموشی را به تو بیاموزم . که فراموش کنی حرف های پست آدم ها را ، حتی میخواهم عاشقانه های اشتباه را هم فراموش کنی . اشتباه هایت را فراموش کنی و برای تجربه آنها شرمسار نباشی

مینو شریفی

مستر کیان

پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
جایی خوانده بودم نوشته بود که اشتباه به آدم ها درس و تجربه میدهد ؛ تو نیز آنها را تجربه بدان . برای شکست های زندگی ات ناراحت نباش آنها تو را قوی کرده اند تا بتوانی به اینجا برسی . میدانم هنوز هم میتوانی شکست بخوری ولی هیچگاه برای آن گریه نکن .چشمانت خیلی وقت است توان گریه ندارد و میدانم دیگر قلبت نباید شکسته شود . هرچه باشد بعد از آن همه شکست و قبول بار سنگین حرف های مردم و گریه هایی که به تو امان نمیدهند ، باید آن منِ قوی سرزنده باشد .

- آبان؛

مدیرکل سایت + مدیر تالار کپیست
پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
صفحه آرا
Jan 22, 2023
2,103
تو مدام از کارهایی که در گذشته انجام ندادی یا آنها را بد انجام داده‌ای گلایه می‌کنی. طوری که انگار این کار فایده‌ای دارد. چرا خودت را نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاشت را کرده‌ای؟
انسان‌ها این حق را دارند که به تدریج کامل شوند. لازم است گذر عمر، چیزی جز موی سفید برای ما به ارمغان بیاورد... .

- فرانسسک میرالس

- آبان؛

پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
صفحه آرا
Jan 22, 2023
2,103
امیدوارم کتابهای خوبی بخوانی و کسی را ببوسی که باور دارد تو فوق العاده ای! و فراموش نکن که کمی هم در زمینه ی هنر کار کنی، بنویسی یا طراحی کنی یا بسازی یا بخوانی و یا جوری زندگی کنی که فقط تو می توانی!

- آبان؛

پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
صفحه آرا
Jan 22, 2023
2,103
خودِ معمولیت را پیدا کن
خودِ معمولیت را نشان بده!
به‌دنبال بهترین و برترین نباش تا از زندگیت و از هر آن چه داری لذت ببری
از خودِ معمولیت لذت ببر و به آن عشق بورز...

#الیف_شافاک

برهانـ

مدیرکل سایت
پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
Jul 5, 2023
805
نامه ای به خودم:
این منم،آدم خوش شانسی نبودم.
برای هرچیزی که بهش رسیدم خودم تلاش کردم،خودم براش جنگیدم. یاد گرفتم این منم که برای من میمونه، خیلیا ترکم کردن،خیلیا وسط راه تنهام گذاشتن،خیلیا بهم نارو زدن،حتی خیلیا فراموشم کردن؛ولی برام مهم نبود..
چون من هنوز سرپام..
هنوز زندگی میکنم.
هنوز نفس میکشم.
هنوز برای خواسته هام تلاش میکنم.
و هنوز برای هدفام میجنگم...
و من به این من افتخار میکنم.

محمد مهدی عظیمی

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 11) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا