⭕نویسندگان عزیز توجه کنید برای تایید رمان خود در تاپیک زیر درخواست دهید.
زد شد عزيزم موفق باشيمن درخواستش رو دادم چند لحظه پیش
ممنونمزد شد عزيزم موفق باشي
دوستان لطفا اگه مشاور ميخوايد تو فراخوان ذكر كنيد حتمابچه ها میتونین برای خودتون درخواست دفتر ازاد نویسی بدید![]()
فراخوان - اعلام امادگي دفتر آزادنويسي
به نام خدا سلام عزيزان؛ در اين تاپيك شما با اعلام امادگي دفتر ازاد نويسي از طرف مديران براي شما ايجاد خواهد شد و شما ميتوايند شروع به پستگذاري كنيد. هر فرد فقط تنها قادر به استارت یک تاپیک میباشد و میبایست متنهای مورد نظر را در هر پست به طور جداگانه قرار دهد. لطفا در كنار اعلام امادگي حتما...cherrybook.ir
بداهههایی که میاد به ذهنتون یا هر تمرینی که دارین میتونین داخل دفترتون ارسال کنین و به مرور شاهد پیشرفت باشین
پیشنهاد میکنم حتما درخواست بدید اگر درخواست دادید بگین تا کنارش من مشاور نویسندگی شما باشم
@طنین
@امیراحمد
@سین؛
@ئافڕودیت؛
@Rigina
@EMMA-
@.NURA.
@Fatemeh
@irepmal
@Faraz
من فاطمه زهراام ۱۵ سالمه یک ساله نویسندگی رو به صورت جدی شروع کردم ولی تا حالا داستان کوتاه یا رمانی ننوشتم...اگر خواستید میتونید یک بیوگرافی از خودتون جهت اشنایی بدید
ایا سابقه نویسندگی دارین یا اولین باره با این کارگاه میخواین استارت بزنین
☕🌱
خوشبختممن فاطمه زهراام ۱۵ سالمه یک ساله نویسندگی رو به صورت جدی شروع کردم ولی تا حالا داستان کوتاه یا رمانی ننوشتم...
خب منم كه ميشناسين رها هستم 18 سالمه و تجربه اولمه كه داستان قراره بنويسم همراه با كارگاهاگر خواستید میتونید یک بیوگرافی از خودتون جهت اشنایی بدید
ایا سابقه نویسندگی دارین یا اولین باره با این کارگاه میخواین استارت بزنین
☕🌱
تو سایتها خیر به تازگی عضو شدم اما تو انجمنهایی که تو اپلیکیشنها بوده فعالیت داشتم...خوشبختم
تو انجمن های نویسندگی فعالیت داشتید؟