ای نسیم سحر آرامگَهِ یار کجاست؟ منزلِ آن مَهِ عاشقکُشِ عیار کجاست
دلارام هنرمند هنرمند Aug 2, 2024 1,303 Oct 1, 2024 #11 ای نسیم سحر آرامگَهِ یار کجاست؟ منزلِ آن مَهِ عاشقکُشِ عیار کجاست
Amir65 کاربر فعال تالار ادبیات کاربر فعال تالار Sep 28, 2024 301 Oct 2, 2024 #12 mojgan_a گفت: دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا کلیک کنید تا باز شود... ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز در ازل دادهست ما را ساقی لعل لبت جرعه جامی که من مدهوش آن جامم هنوز
mojgan_a گفت: دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا کلیک کنید تا باز شود... ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز در ازل دادهست ما را ساقی لعل لبت جرعه جامی که من مدهوش آن جامم هنوز
مژگان چکنه سرپرست اجرایی کتاب + مدیر تالار رمان پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح منتقد مترجم کتابخوان کاربر VIP نویسنده فعال Mar 9, 2023 1,145 Oct 2, 2024 #13 Amir65 گفت: ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز در ازل دادهست ما را ساقی لعل لبت جرعه جامی که من مدهوش آن جامم هنوز کلیک کنید تا باز شود... ز حافظ پرس رمز عشق و شرح مستی از من خواه که با جام و قدح هر شب حریف ماه و پروینم
Amir65 گفت: ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز در ازل دادهست ما را ساقی لعل لبت جرعه جامی که من مدهوش آن جامم هنوز کلیک کنید تا باز شود... ز حافظ پرس رمز عشق و شرح مستی از من خواه که با جام و قدح هر شب حریف ماه و پروینم
Amir65 کاربر فعال تالار ادبیات کاربر فعال تالار Sep 28, 2024 301 Oct 2, 2024 #14 mojgan_a گفت: ز حافظ پرس رمز عشق و شرح مستی از من خواه که با جام و قدح هر شب حریف ماه و پروینم کلیک کنید تا باز شود... من نگویم که کنون با که نشین و چه بنوش که تو خود دانی اگر زیرک و عاقل باشی چنگ در پرده همین میدهدت پند ولی وعظت آن گاه کند سود که قابل باشی
mojgan_a گفت: ز حافظ پرس رمز عشق و شرح مستی از من خواه که با جام و قدح هر شب حریف ماه و پروینم کلیک کنید تا باز شود... من نگویم که کنون با که نشین و چه بنوش که تو خود دانی اگر زیرک و عاقل باشی چنگ در پرده همین میدهدت پند ولی وعظت آن گاه کند سود که قابل باشی
مژگان چکنه سرپرست اجرایی کتاب + مدیر تالار رمان پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح منتقد مترجم کتابخوان کاربر VIP نویسنده فعال Mar 9, 2023 1,145 Oct 2, 2024 #15 Amir65 گفت: من نگویم که کنون با که نشین و چه بنوش که تو خود دانی اگر زیرک و عاقل باشی چنگ در پرده همین میدهدت پند ولی وعظت آن گاه کند سود که قابل باشی کلیک کنید تا باز شود... یار من باش که زیب فلک و زینت دهر از مه روی تو و اشک چو پروین منست
Amir65 گفت: من نگویم که کنون با که نشین و چه بنوش که تو خود دانی اگر زیرک و عاقل باشی چنگ در پرده همین میدهدت پند ولی وعظت آن گاه کند سود که قابل باشی کلیک کنید تا باز شود... یار من باش که زیب فلک و زینت دهر از مه روی تو و اشک چو پروین منست
Amir65 کاربر فعال تالار ادبیات کاربر فعال تالار Sep 28, 2024 301 Oct 2, 2024 #16 mojgan_a گفت: یار من باش که زیب فلک و زینت دهر از مه روی تو و اشک چو پروین منست کلیک کنید تا باز شود... تو بدری و خورشید تو را بنده شدهست تا بنده تو شدهست تابنده شدهست زان روی که از شعاع نور رخ تو خورشید منیر و ماه تابنده شدهست
mojgan_a گفت: یار من باش که زیب فلک و زینت دهر از مه روی تو و اشک چو پروین منست کلیک کنید تا باز شود... تو بدری و خورشید تو را بنده شدهست تا بنده تو شدهست تابنده شدهست زان روی که از شعاع نور رخ تو خورشید منیر و ماه تابنده شدهست
مژگان چکنه سرپرست اجرایی کتاب + مدیر تالار رمان پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح منتقد مترجم کتابخوان کاربر VIP نویسنده فعال Mar 9, 2023 1,145 Oct 2, 2024 #17 Amir65 گفت: تو بدری و خورشید تو را بنده شدهست تا بنده تو شدهست تابنده شدهست زان روی که از شعاع نور رخ تو خورشید منیر و ماه تابنده شدهست کلیک کنید تا باز شود... تو را که هر چه مراد است در جهان داری چه غم ز حال ضعیفان ناتوان داری
Amir65 گفت: تو بدری و خورشید تو را بنده شدهست تا بنده تو شدهست تابنده شدهست زان روی که از شعاع نور رخ تو خورشید منیر و ماه تابنده شدهست کلیک کنید تا باز شود... تو را که هر چه مراد است در جهان داری چه غم ز حال ضعیفان ناتوان داری
دلارام هنرمند هنرمند Aug 2, 2024 1,303 Oct 2, 2024 #18 mojgan_a گفت: تو را که هر چه مراد است در جهان داری چه غم ز حال ضعیفان ناتوان داری کلیک کنید تا باز شود... یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد؟ دوستی کی آمد آخر دوستداران را چه شد؟
mojgan_a گفت: تو را که هر چه مراد است در جهان داری چه غم ز حال ضعیفان ناتوان داری کلیک کنید تا باز شود... یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد؟ دوستی کی آمد آخر دوستداران را چه شد؟
مژگان چکنه سرپرست اجرایی کتاب + مدیر تالار رمان پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح منتقد مترجم کتابخوان کاربر VIP نویسنده فعال Mar 9, 2023 1,145 Oct 2, 2024 #19 mehrabeh گفت: یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد؟ دوستی کی آمد آخر دوستداران را چه شد؟ کلیک کنید تا باز شود... در مسجد و میخانه خیالت اگر آید محراب و کمانچه ز دو ابروی تو سازم
mehrabeh گفت: یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد؟ دوستی کی آمد آخر دوستداران را چه شد؟ کلیک کنید تا باز شود... در مسجد و میخانه خیالت اگر آید محراب و کمانچه ز دو ابروی تو سازم
Amir65 کاربر فعال تالار ادبیات کاربر فعال تالار Sep 28, 2024 301 Oct 3, 2024 #20 mojgan_a گفت: تو را که هر چه مراد است در جهان داری چه غم ز حال ضعیفان ناتوان داری کلیک کنید تا باز شود... یار اگر ننشست با ما نیست جای اعتراض پادشاهی کامران بود از گدایی عار داشت در نمیگیرد نیاز و ناز ما با حسن دوست خرم آن کز نازنینان بخت برخوردار داشت
mojgan_a گفت: تو را که هر چه مراد است در جهان داری چه غم ز حال ضعیفان ناتوان داری کلیک کنید تا باز شود... یار اگر ننشست با ما نیست جای اعتراض پادشاهی کامران بود از گدایی عار داشت در نمیگیرد نیاز و ناز ما با حسن دوست خرم آن کز نازنینان بخت برخوردار داشت