نمیام 😑 میبرمت مشکی متمایل به تیره😐 بسم المشکی:/ من یا ربات😐😒 تو:/ سواله اخه:/ کدوم روستا؟
- آبان؛ مدیرکل سایت + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیرکل سایت صفحه آرا Jan 22, 2023 2,103 Feb 27, 2023 #21 Saba~ گفت: نمیام 😑 کلیک کنید تا باز شود... میبرمت Saba~ گفت: مشکی متمایل به تیره😐 کلیک کنید تا باز شود... بسم المشکی:/ Saba~ گفت: من یا ربات😐😒 کلیک کنید تا باز شود... تو:/ سواله اخه:/ کدوم روستا؟
Saba~ گفت: نمیام 😑 کلیک کنید تا باز شود... میبرمت Saba~ گفت: مشکی متمایل به تیره😐 کلیک کنید تا باز شود... بسم المشکی:/ Saba~ گفت: من یا ربات😐😒 کلیک کنید تا باز شود... تو:/ سواله اخه:/ کدوم روستا؟
رُگآ کاربر VIP کاربر VIP مقامدار بازنشسته Jan 22, 2023 462 Feb 27, 2023 #22 -M.a.e.d.e- گفت: میبرمت کلیک کنید تا باز شود... نمیام😒😐 -M.a.e.d.e- گفت: تو:/ سواله اخه:/ کلیک کنید تا باز شود... بهش نگو گودو😑 -M.a.e.d.e- گفت: کدوم روستا؟ کلیک کنید تا باز شود... روستای پدر زن عمو😐 چرا نمیذاری؟😑
-M.a.e.d.e- گفت: میبرمت کلیک کنید تا باز شود... نمیام😒😐 -M.a.e.d.e- گفت: تو:/ سواله اخه:/ کلیک کنید تا باز شود... بهش نگو گودو😑 -M.a.e.d.e- گفت: کدوم روستا؟ کلیک کنید تا باز شود... روستای پدر زن عمو😐 چرا نمیذاری؟😑
- آبان؛ مدیرکل سایت + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیرکل سایت صفحه آرا Jan 22, 2023 2,103 Feb 27, 2023 #23 Saba~ گفت: بهش نگو گودو😑 کلیک کنید تا باز شود... چش:/ Saba~ گفت: چرا نمیذاری؟😑 کلیک کنید تا باز شود... گفتم چراشو:/ جوراب یا کتاب:/
Saba~ گفت: بهش نگو گودو😑 کلیک کنید تا باز شود... چش:/ Saba~ گفت: چرا نمیذاری؟😑 کلیک کنید تا باز شود... گفتم چراشو:/ جوراب یا کتاب:/
رُگآ کاربر VIP کاربر VIP مقامدار بازنشسته Jan 22, 2023 462 Feb 27, 2023 #24 -M.a.e.d.e- گفت: جوراب یا کتاب:/ کلیک کنید تا باز شود... از لین سوالا سخت نپرس که عاصاب ندارم کتابِ جورابی😑 چیزی هست بخوای بهم بگی؟😐😂😂
-M.a.e.d.e- گفت: جوراب یا کتاب:/ کلیک کنید تا باز شود... از لین سوالا سخت نپرس که عاصاب ندارم کتابِ جورابی😑 چیزی هست بخوای بهم بگی؟😐😂😂
- آبان؛ مدیرکل سایت + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیرکل سایت صفحه آرا Jan 22, 2023 2,103 Feb 27, 2023 #25 Saba~ گفت: از لین سوالا سخت نپرس که عاصاب ندارم کتابِ جورابی😑 کلیک کنید تا باز شود... :/ جوراب تن کتاب کنم؟ :/ Saba~ گفت: چیزی هست بخوای بهم بگی؟😐😂😂 کلیک کنید تا باز شود... نه والا همه چیو میدونی کِی بیشتر خجالتت دادم
Saba~ گفت: از لین سوالا سخت نپرس که عاصاب ندارم کتابِ جورابی😑 کلیک کنید تا باز شود... :/ جوراب تن کتاب کنم؟ :/ Saba~ گفت: چیزی هست بخوای بهم بگی؟😐😂😂 کلیک کنید تا باز شود... نه والا همه چیو میدونی کِی بیشتر خجالتت دادم
رُگآ کاربر VIP کاربر VIP مقامدار بازنشسته Jan 22, 2023 462 Feb 27, 2023 #26 -M.a.e.d.e- گفت: :/ جوراب تن کتاب کنم؟ :/ کلیک کنید تا باز شود... اره:/ -M.a.e.d.e- گفت: نه والا همه چیو میدونی کلیک کنید تا باز شود... افرین -M.a.e.d.e- گفت: کِی بیشتر خجالتت دادم کلیک کنید تا باز شود... وقتی جرئت حقیقت بازیمیکردیم... به رو خودم نیاوردم ولی تا سه روز همش میگفتم نباید اصلا حواب میدادم😐😑 کی بیشتر اذیتت کردم؟ اذیتم نکردی و این مزخرفات هم نداریم
-M.a.e.d.e- گفت: :/ جوراب تن کتاب کنم؟ :/ کلیک کنید تا باز شود... اره:/ -M.a.e.d.e- گفت: نه والا همه چیو میدونی کلیک کنید تا باز شود... افرین -M.a.e.d.e- گفت: کِی بیشتر خجالتت دادم کلیک کنید تا باز شود... وقتی جرئت حقیقت بازیمیکردیم... به رو خودم نیاوردم ولی تا سه روز همش میگفتم نباید اصلا حواب میدادم😐😑 کی بیشتر اذیتت کردم؟ اذیتم نکردی و این مزخرفات هم نداریم
- آبان؛ مدیرکل سایت + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیرکل سایت صفحه آرا Jan 22, 2023 2,103 Feb 28, 2023 #27 Saba~ گفت: وقتی جرئت حقیقت بازیمیکردیم... به رو خودم نیاوردم ولی تا سه روز همش میگفتم نباید اصلا حواب میدادم😐😑 کلیک کنید تا باز شود... باز باید بازی کنیم Saba~ گفت: کی بیشتر اذیتت کردم؟ اذیتم نکردی و این مزخرفات هم نداریم کلیک کنید تا باز شود... اخرین دعوای خیلی بزرگمون کِی بیشتر خوشحالت کردم
Saba~ گفت: وقتی جرئت حقیقت بازیمیکردیم... به رو خودم نیاوردم ولی تا سه روز همش میگفتم نباید اصلا حواب میدادم😐😑 کلیک کنید تا باز شود... باز باید بازی کنیم Saba~ گفت: کی بیشتر اذیتت کردم؟ اذیتم نکردی و این مزخرفات هم نداریم کلیک کنید تا باز شود... اخرین دعوای خیلی بزرگمون کِی بیشتر خوشحالت کردم
رُگآ کاربر VIP کاربر VIP مقامدار بازنشسته Jan 22, 2023 462 Feb 28, 2023 #28 -M.a.e.d.e- گفت: باز باید بازی کنیم کلیک کنید تا باز شود... بات بازی نمیکنم😐😕 -M.a.e.d.e- گفت: اخرین دعوای خیلی بزرگمون کلیک کنید تا باز شود... 🫣💔 -M.a.e.d.e- گفت: کِی بیشتر خوشحالت کردم کلیک کنید تا باز شود... پارسال روز کنکور بهترین جمله ای ک شنیدی؟
-M.a.e.d.e- گفت: باز باید بازی کنیم کلیک کنید تا باز شود... بات بازی نمیکنم😐😕 -M.a.e.d.e- گفت: اخرین دعوای خیلی بزرگمون کلیک کنید تا باز شود... 🫣💔 -M.a.e.d.e- گفت: کِی بیشتر خوشحالت کردم کلیک کنید تا باز شود... پارسال روز کنکور بهترین جمله ای ک شنیدی؟
- آبان؛ مدیرکل سایت + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیرکل سایت صفحه آرا Jan 22, 2023 2,103 Feb 28, 2023 #29 Saba~ گفت: بات بازی نمیکنم😐😕 کلیک کنید تا باز شود... خودم مجبورت میکنم:/ Saba~ گفت: پارسال روز کنکور کلیک کنید تا باز شود... ای جانم اون روز من عاشقتم بهترین جمله ای که گفتم بهت
Saba~ گفت: بات بازی نمیکنم😐😕 کلیک کنید تا باز شود... خودم مجبورت میکنم:/ Saba~ گفت: پارسال روز کنکور کلیک کنید تا باز شود... ای جانم اون روز من عاشقتم بهترین جمله ای که گفتم بهت
رُگآ کاربر VIP کاربر VIP مقامدار بازنشسته Jan 22, 2023 462 Feb 28, 2023 #30 -M.a.e.d.e- گفت: خودم مجبورت میکنم:/ کلیک کنید تا باز شود... -M.a.e.d.e- گفت: ای جانم اون روز کلیک کنید تا باز شود... سندان😒😒 -M.a.e.d.e- گفت: من عاشقتم بهترین جمله ای که گفتم بهت کلیک کنید تا باز شود... همه جمله هات قشنگن:) اگه دزدکی کاری کنم عکس العملتو شرح بده
-M.a.e.d.e- گفت: خودم مجبورت میکنم:/ کلیک کنید تا باز شود... -M.a.e.d.e- گفت: ای جانم اون روز کلیک کنید تا باز شود... سندان😒😒 -M.a.e.d.e- گفت: من عاشقتم بهترین جمله ای که گفتم بهت کلیک کنید تا باز شود... همه جمله هات قشنگن:) اگه دزدکی کاری کنم عکس العملتو شرح بده