دلارام

هنرمند
هنرمند
Aug 2, 2024
1,303
بعضی رابطه ها تاریخ انقضاء دارن و بعضی ها نه و بعضی رابطه ها به صلاحه که تموم شن
سه حالت داره1 یا به درد نخورن،2 یا فقط میان یه درسی رو تو زندگی بهت بدن و برن،3 یا اون یه رابطه ی سودمند کوتاهه که ممکنه دو طرفه باشه یا یک طرفه و بعدشم تموم میشه انگار که از اولم نبوده اما رابطه هایی که تاریخ انقضا ندارن فقط مرگ می تونه بینشون جدایی بندازه

تاحالا اشتباه قضاوت شدی؟
منظورم علاقمندی به کار یا هنرخاصی بود نه علاقمندی به شخص :)

بله متاسفانه شدم ودردناک بوده.

اگه قضاوت شدی برخورد ودیدگاهت چی بوده؟

شقایق بهرامی فرد

نویسنده فعال
نویسنده فعال
Jul 9, 2024
86
منظورم علاقمندی به کار یا هنرخاصی بود نه علاقمندی به شخص :)

بله متاسفانه شدم ودردناک بوده.

اگه قضاوت شدی برخورد ودیدگاهت چی بوده؟
😂ببخشید، بستگی داره که هنوزم ذوقی براش باقی مونده باشه یا نه، بعضی وقتا چیزی که دوست داری تجربش کنی از همون زمانی که ذوقشو داشتی فاصله میگیره و دیگه حتی اگه فرصتشم پیش بیاد دوست نداری سمتش بری، بعضی وقتاهم ربطی به ذوق نداره آدم به خودش میاد می بینه استعدادی توی اون کار نداره، شایدم داشته باشه اما اعتماد بنفسشو نداشته باشه و دیگه علاقه ای به انجامش نداشته باشه و بعضی وقتاهم امروز و فردا کردن آدمو بی انگیزه میکنه و خیلی دلایل دیگه...

😕💔
با خودم گفتم به درک بذار هرجور دوست داره فکر کنه

برف رو بیشتر دوست داری یا بارون؟

دلارام

هنرمند
هنرمند
Aug 2, 2024
1,303
😂ببخشید، بستگی داره که هنوزم ذوقی براش باقی مونده باشه یا نه، بعضی وقتا چیزی که دوست داری تجربش کنی از همون زمانی که ذوقشو داشتی فاصله میگیره و دیگه حتی اگه فرصتشم پیش بیاد دوست نداری سمتش بری، بعضی وقتاهم ربطی به ذوق نداره آدم به خودش میاد می بینه استعدادی توی اون کار نداره، شایدم داشته باشه اما اعتماد بنفسشو نداشته باشه و دیگه علاقه ای به انجامش نداشته باشه و بعضی وقتاهم امروز و فردا کردن آدمو بی انگیزه میکنه و خیلی دلایل دیگه...

😕💔
با خودم گفتم به درک بذار هرجور دوست داره فکر کنه

برف رو بیشتر دوست داری یا بارون؟
خواهش دارم قشنگم 🌹

هردو ولی گرفتن برف تو دستام به شدت برام هیجان داره
وراه رفتن واون صدای قریچ قریچ کردنش ملودی نابیه.

اگه یقین کنی به یه سری آرزوهات نخواهی رسد میتونی کنار بیای یا بازم مبارزه میکنی؟

شقایق بهرامی فرد

نویسنده فعال
نویسنده فعال
Jul 9, 2024
86
خواهش دارم قشنگم 🌹

هردو ولی گرفتن برف تو دستام به شدت برام هیجان داره
وراه رفتن واون صدای قریچ قریچ کردنش ملودی نابیه.

اگه یقین کنی به یه سری آرزوهات نخواهی رسد میتونی کنار بیای یا بازم مبارزه میکنی؟
🙏🏻🤍
👌🏻😍
برام پیش اومده، با چیزی که برام بهتره و حالمو خوب میکنه و مطمئنم ازش پشیمون نمیشم جایگزینش کردم، چیزی که یقین داشته باشی بهش نمی رسی ارزش حرص خوردن و ناراحتی نداره ما توی زندگی چی می خوایم به جز حس و حال خوب؟ مطمئنن هر آدمی دوست داره به چیزی برسه برای حس خوبی که بهش میده، من می تونم با تجربه ی یه آرزوی دیگه حالمو خوب کنم حوصله ی مبارزه هم ندارم

خوشبینی بهتره یا واقع بینی؟

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: پناه

برهانـ

مدیرکل سایت
پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
Jul 5, 2023
805
🙏🏻🤍
👌🏻😍
برام پیش اومده، با چیزی که برام بهتره و حالمو خوب میکنه و مطمئنم ازش پشیمون نمیشم جایگزینش کردم، چیزی که یقین داشته باشی بهش نمی رسی ارزش حرص خوردن و ناراحتی نداره ما توی زندگی چی می خوایم به جز حس و حال خوب؟ مطمئنن هر آدمی دوست داره به چیزی برسه برای حس خوبی که بهش میده، من می تونم با تجربه ی یه آرزوی دیگه حالمو خوب کنم حوصله ی مبارزه هم ندارم

خوشبینی بهتره یا واقع بینی؟
از نظر من واقع بینی

راز دوستت به کسی گفتی؟

پناه

مدیر تیم کتابخوان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر
منتقد
ویراستار
کتابخوان
Dec 28, 2024
1,187
نه تنها نگفتم(خیلی کار زشتیه😑)بلکه فراموش کردم چی گفته بود😂

تابستون برات جذاب تره یا زمستون؟
زمستون رو با تمام وجودم دوستدارم. هرچند دیگه نه شاهد بارون هستیم نه برف.🥺

کجای زندگی به خودت افتخار کردی؟

آوین

I am the reddest girl in the world❤️
کتابخوان
نویسنده فعال
Dec 28, 2024
131
زمستون رو با تمام وجودم دوستدارم. هرچند دیگه نه شاهد بارون هستیم نه برف.🥺

کجای زندگی به خودت افتخار کردی؟
وقتی مقام آوردم توی مسابقات اجرا و مجری شدم برای یه مراسم، خیلی احساس افتخار می‌کردم.
کجای زندگی خدا رو واقعا کنار خودت احساس کردی؟

• قلب

مارے✿

مدیر تالار سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
Jul 5, 2024
546
وقتی مقام آوردم توی مسابقات اجرا و مجری شدم برای یه مراسم، خیلی احساس افتخار می‌کردم.
کجای زندگی خدا رو واقعا کنار خودت احساس کردی؟
اون لحظه‌ای که می‌خواستم از کوه بیوفتم پایین

تو زندگیت چند بار دروغ گفتی؟

آوین

I am the reddest girl in the world❤️
کتابخوان
نویسنده فعال
Dec 28, 2024
131
اون لحظه‌ای که می‌خواستم از کوه بیوفتم پایین

تو زندگیت چند بار دروغ گفتی؟
بار ها اونقدری که شمارشش از دستم در رفته اما الان توی این دو سه سال جدید عمرم خیلی سعی کردم دروغ نگم و خدا رو شکر الان اگه بخوام هم زبونم به دروغ نمی‌چرخه البته گاهی باز هم میگم فقط تعدادش کم شده.
آخرین بار کی خیلی ناراحت شدی و بابت چی؟

• لایک

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 27) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

بالا