"Praise"

مباشر بازنشسته
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 21, 2023
1,582
امروزه شناخت دیگران در واقع عبارت است از شناختن جنبه های غیرمنطقی و نامعقول آنها، یعنی آنچه از اختیارشان بیرون است و در تصویری که از خود در ذهن ساخته اند نمی خواهند بپذیرند.

#ضد_خاطرات
#آندره_مالرو

HADIS

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 23, 2023
598
گفت: بهشون توجه نکن.
من بعد از سال‌ها زندگی کردن با این مردم
فهمیدم که خطرناک‌تر از آدم‌هایی که
هیچ کتابی نخوندن، آدم‌هایی هستن که
فقط چندتا کتاب خوندن.
اون ها دیگه خودشون رو از روشن‌فکرها می‌دونن
و می‌خوان درمورد هرچیزی اظهار نظر تخصصی کنن.
هراتفاق و داستانی رو به اون کتاب‌ها ربط می‌دن
و از سطر به سطرش نقل قول می‌کنن...

قهوه سرد آقای نویسنده | روزبه معین

مستر کیان

مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
چه که بودم مرتب فکر می‌کردم وقتی بزرگ شوم زندگی‌ام چه‌طور خواهد بود. بعدتر در سنین نوجوانی به این فکر می‌کردم که بعد از فارغ‌التحصیلی زندگی‌ام چه شکلی خواهد شد و همین‌طور زندگی گذشت و ادامه پیدا کرد. زندگی‌ام را یک جورهایی آب بستم بهش. رالف والدو امرسن اشاره‌ی خوبی دارد که در مورد زندگی من یکی خوب مصداق دارد: «ما همیشه در حال آماده کردن خودمان برای زندگی کردن هستیم اما هیچ‌وقت زندگی نمی‌کنیم.»

– کتاب هر بار که معنی زندگی را فهمیدم عوضش کردند

مستر کیان

مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
مطمئن باش که ما همه داریم به آن مرحله از دوران تاریخ می‌رسیم که همه حرف می‌زنند، ولی هرگز جوابی دریافت نمی‌کنن. و وقتی دو نفر با یکدیگر روبرو می‌شوند و صحبت می‌کنند، حرف‌هایشان برای خودشان نامفهوم است و دود می‌شود و به هوا می‌رود و بالاخره این وضع به آخرین تکامل خود خواهد رسید، این آخرین تکامل سکوت مرگ است.

– کتاب حکومت نظامی اثر آلبر کامو

- آبان؛

مدیرکل سایت + مدیر تالار کپیست
پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
صفحه آرا
Jan 22, 2023
2,103
“در سیما چه مهربان است عشق و در سیرت چه خشم‌خوار.
کمتر زنى مى‌توان سراغ کرد که در ذهنش نسبت به بستگان مردى که دوستش مى‌دارد، مرتکب جنایت نشده باشد!
آرى… عشق در پشت سیماى درخشانش یک غول دیگرکُش نهفته دارد. هیچ کس مبادا براى تو، الّا من. “

#کتاب_سلوک | #محمود_دولت_آبادی

رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
زمان می‌گذرد و ما پیر می‌شویم. اما با تو نشستن، تنها با تو، همه چیز است. دورترین جاهای دنیا را که زیر و رو کنی و گلهای همه بلندی‌ها را که بچینی و گرد آوری، چیزی بیش از این ندارد. وقتی تو می‌آیی، همه چیز تغییر می‌کند. حتی فنجان‌ها و نعلبکی‌ها. با خودم گفتم زندگی حقیر ما که به خودی خود زشت است، بی تردید تنها در زیر نگاه عشق، عظمت و معنا می‌یابد.

موج ها|ویرجینیا وولف

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: .khani.

رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
نگذار این غم، شور و اشتیاقت را از بین ببرد. دلیر باش و شاد باش! شاید باز هم همدیگر را ببینیم. پس لطفاً کاری نکن که لذت آن دیدار خدشه‌ دار شود و بگذار بدانم می‌توانم به تو اعتماد کنم تا قوی و استوار باشم!

ابیگیل|ماگدا سابو

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: .khani.

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 11) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا