گالری شخصی [ گالری شخصی آفرودیت | باوَرَم کُن ]

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
1000005509.jpg
یه دیالوگ خیلی قشنگی تو فیلم چگونه با یک میلیونر ازدواج کنیم هست که مستر بروکمن به شاتزی میگه:
- تو معتقدی که پول خوشبختی میاره؟!
شاتزی جواب میده:
- حداقل مطمئنم ناراحتم نمی‌کنه!
شاتزی می‌دونست که پول خوشبختی نمیاره ولی می‌دونست حداقل ناراحتش نمیکنه.
-

چگونه با یک میلیونر ازدواج کنیم؟!

پ.ن: عکس مرتبط با دیالوگ نیست.

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
1000006428.jpg

آدم‌ها همه موندنی نیستن، گاهی آدم‌ها میان که بشن درس عبرت، تجربه؛ باعث میشن تو یه‌خورده بزرگ‌تر شی، دیگه بچه نمونی.
آدمی که میاد و بعد یه مدت میره اون آدمیه که میشه بزرگترین درس زندگیت، گاهی آدم‌ها بهت یاد میدن باید همون سگی بمونی که بودی، گاهی هم یادت میدن که مهربون باشی، مهربونی کردن رو یادت میدن، فقط خودت باید بدونی چی رو می‌خوایی و چی خواسته‌اته و چی رو باید دور بندازی... .
گاهی باید اون آدم رو بخوایی و خواسته‌هاش رو تا جایی که می‌تونی برآورده کنی و احساساتت رو دور بندازی، گاهی هم باید برعکس عمل کنی.
گاهی صبوری کردن، صبر کردن، انتظار کشیدن و منتظر ماندن فقط کلیشه‌ست، انگار زندگی به‌کام اون آدم عجوله... .
-
آفرودیت!

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
من خیلی رندوم خطاب به دوستم که داره از در بیرون میره و در با شتاب کم مونده بهم بخوره:
- جا نمونی کوچولو!
و خنديدن من و بریوان، نیم نگاه ریز و چشم غره رفتن دوستم :
- بخند بابا، غرورت خدشه‌دار نمیشه.
و باز غش کردن من و بریوان از خنده
چند دقیقه بعد تو ماشین بریوان پلی کردن آهنگ موردعلاقه‌ش و آهنگی که من خوشم نمیاد ازش، چشم غره رفت من چپ‌چپ نگاه کردنش:
- بخند بابا غرورت خدشه‌دار نمیشه!
و زمین گاز زدن بریوان:
- بخندم که غرور تو و آهنگ موردعلاقه‌ات و خواننده‌ی موردعلاقه‌ات خدشه‌دار میشه.
این داستان غرور ترک برداشته شده.

-
بریوان همان @EMMA-

آخرین ویرایش:

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
1000011853.jpg
کاش می‌توانستم آرزو کنم به یکی همچون خودت دچار شی، همون‌قدر که من تو رو خواستم، التماست کردم، اینقدر دنبالش بدویی اینقدر غرورت بشکنه؛ همون‌قدر تو رو نخواد، همونقدر پَسِت بزنه تا من رو بفهمی من چی کشیدم... .

بالا