- آبان؛

مدیرکل سایت + مدیر تالار کپیست
پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
صفحه آرا
Jan 22, 2023
2,103
دنیای عزیز، دارم می‌روم چون خسته شده‌ام. گمان کنم به اندازه کافی عمر کرده‌ام. تو را با نگرانی‌هایت در این فاضلاب شیرین تنها می‌گذارم. خوش بگذرد.

-نامه‌ی خودکشی جورج سندرز، ۲۵ آوریل ۱۹۷۲

- آبان؛

پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
صفحه آرا
Jan 22, 2023
2,103
«واقعاً خوش گذشت، متشکرم و خداحافظ.»

-یادداشت خودکشی رومن گری، ۲ دسامبر ۱۹۸۰

- آبان؛

پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
صفحه آرا
Jan 22, 2023
2,103
«خداحافظ دوست من، خداحافظ. دوستی عزیز برای من هستی و برای همیشه در قلبم خواهی ماند. هم اینگونه جدا شدنمان یک تقدیر است و هم پس از وقفه ای دوباره به هم رسیدنمان. خداحافظ، حتی توانی برای برای اینکه دستت را بفشارم ندارم. ناراحت شدن یا ابرو خم کردن نداریم! در این زمان، مردن چیز تازه‌ای نیست...»

-نامه خودکشی سرگی یسنین، ۲۸ دسامبر ۱۹۲۵

- آبان؛

پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
صفحه آرا
Jan 22, 2023
2,103
«ما پیمان مرگ بسته بودیم و من باید نیمی از قرارداد را حفظ کنم. لطفا مرا در کنار عشقم دفن کنید. مرا با ژاکت چرمی، شلوار جین و چکمه‌های موتور سیکلت دفن کنید خداحافظ.»

-نامه خودکشی سید ویشس(Sid Vicious)

- آبان؛

پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
صفحه آرا
Jan 22, 2023
2,103
هیچ راه گریز دیگری برای من نیست.
« لی‌لی! عاشقم باش ! »

-نامه خودکشی ولادیمیر مایاکوفسکی، ۱۵ آوریل ۱۹۳۰

- آبان؛

پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
صفحه آرا
Jan 22, 2023
2,103
همه‌ی خوشبختی زندگی‌ام را مدیون تو هستم. تو صبورانه با من مدارا کرده‌ای و بیش از اندازه خوب هستی. می‌خواهم بگویم همه این را می‌دانند. اگر کسی می‌توانست مرا نجات بدهد، آن فرد تو بودی. همه چیز را از دست داده‌ام جز ایمان به خوب بودن تو. نمی‌توانم بیشتر از این، زندگی‌ات را خراب کنم. گمان نمی‌کنم هیچ دو نفری خوشبخت تر از من و تو بوده باشند.

-نامه خودکشی ویرجینیا ولف به همسرش، 28 مارس 1941

HADIS

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 23, 2023
598
آن‌گاه که دیگر من از دنیا رفته‌ام، ماه زیبای آوریل موهای خیس از بارانش را پریشان می‌کند و تو دل‌شکسته بر روی پیکر بی‌جان من خم می‌شوی. و من اهمیتی نمی‌دهم. چرا که می‌خواهم در آرامش به‌ سر برم. به‌سان درختان سرسبز، هنگامی که قطرات باران شاخه‌های نازکشان را خم می‌کند. و من ساکت‌تر و سنگ‌دل‌تر از اکنونِ تو خواهم بود.

×| نامه‌ی خودکشی سارا تیسدیل؛ شاعر آمریکایی

مژگان چکنه

سرپرست اجرایی کتاب + مدیر تالار رمان
پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
منتقد
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
نویسنده فعال
Mar 9, 2023
1,145
ترجیح می‌دهم مثل یک انسان آزاد بمیرم، تا این‌که مثل یک برده در قفس‌، به زندگی کردن ادامه دهم.

- نامه‌ی خودکشی نیکولاس سباستین چمفورت، نویسنده‌ی فرانسوی

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 15) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا