در دو چشمش گناه میخندید بر رخش نور ماه میخندید در گذرگاه آن لبان خموش شعلهای بی پناه میخندید
مستر کیان مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته پرسنل مدیریت مدیر تالار منتقد کاربر VIP Apr 9, 2023 1,493 Jul 9, 2024 #41 در دو چشمش گناه میخندید بر رخش نور ماه میخندید در گذرگاه آن لبان خموش شعلهای بی پناه میخندید
مستر کیان مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته پرسنل مدیریت مدیر تالار منتقد کاربر VIP Apr 9, 2023 1,493 Jul 9, 2024 #42 ای سینه در حرارت سوزان خود بسوز دیگر سراغ شعله آتش ز من مگیر میخواستم که شعله شوم سرکشی کنم مرغی شدم به کنج قفس بسته و اسیر
ای سینه در حرارت سوزان خود بسوز دیگر سراغ شعله آتش ز من مگیر میخواستم که شعله شوم سرکشی کنم مرغی شدم به کنج قفس بسته و اسیر
مستر کیان مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته پرسنل مدیریت مدیر تالار منتقد کاربر VIP Apr 9, 2023 1,493 Jul 9, 2024 #43 ای شب از رویای تو رنگین شده سینه از عطر توام سنگین شده ای به روی چشم من گسترده خویش شادیام بخشیده از اندوه بیش همچو بارانی که شوید جسم خاک هستیام زآلودگیها کرده پاک
ای شب از رویای تو رنگین شده سینه از عطر توام سنگین شده ای به روی چشم من گسترده خویش شادیام بخشیده از اندوه بیش همچو بارانی که شوید جسم خاک هستیام زآلودگیها کرده پاک
مستر کیان مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته پرسنل مدیریت مدیر تالار منتقد کاربر VIP Apr 9, 2023 1,493 Jul 9, 2024 #44 بگذار تا به طعنه بگویند مردمان در گوش هم حکایت عشق مدام! ما «هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است در جریده عالم دوام ما»
بگذار تا به طعنه بگویند مردمان در گوش هم حکایت عشق مدام! ما «هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است در جریده عالم دوام ما»
مستر کیان مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته پرسنل مدیریت مدیر تالار منتقد کاربر VIP Apr 9, 2023 1,493 Jul 9, 2024 #45 شانه های تو همچو صخره های سخت و پر غرور موج گیسوان من در این نشیب سینه میکشد چو آبشار نور شانههای تو در خروش آفتاب داغ پرشکوه زیر دانههای گرم و روشن ع*ر*ق برق می زند چو قله های کوه
شانه های تو همچو صخره های سخت و پر غرور موج گیسوان من در این نشیب سینه میکشد چو آبشار نور شانههای تو در خروش آفتاب داغ پرشکوه زیر دانههای گرم و روشن ع*ر*ق برق می زند چو قله های کوه
مستر کیان مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته پرسنل مدیریت مدیر تالار منتقد کاربر VIP Apr 9, 2023 1,493 Jul 9, 2024 #46 آه اگر باز به سویم آیی دیگراز کف ندهم آسانت ترسم این شعله ی سوزنده ی عشق آخر آتش فکند بر جانت
مستر کیان مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته پرسنل مدیریت مدیر تالار منتقد کاربر VIP Apr 9, 2023 1,493 Jul 9, 2024 #47 هر چه دادم به او حلالش باد غير از آن دل كه مفت بخشيدم دل من كودكي سبكسر بود خود ندانم چگونه رامش كرد او كه ميگفت دوستت دارم پس چرا زهر غم به جامش كرد
هر چه دادم به او حلالش باد غير از آن دل كه مفت بخشيدم دل من كودكي سبكسر بود خود ندانم چگونه رامش كرد او كه ميگفت دوستت دارم پس چرا زهر غم به جامش كرد