عذاب وجدان ، بدتر از مرگ در بیابان سوزان است.ویکتور هوگو
رجینا سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح ویراستار مدرس آوا پرداز مترجم کتابخوان کاربر VIP کاربر فعال تالار Jul 1, 2023 2,209 May 17, 2024 #1 عذاب وجدان ، بدتر از مرگ در بیابان سوزان است.ویکتور هوگو
رجینا سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح ویراستار مدرس آوا پرداز مترجم کتابخوان کاربر VIP کاربر فعال تالار Jul 1, 2023 2,209 May 17, 2024 #2 چقدر عاقلند آنهایی که در عشق احمق اند. ویکتور هوگو
رجینا سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح ویراستار مدرس آوا پرداز مترجم کتابخوان کاربر VIP کاربر فعال تالار Jul 1, 2023 2,209 May 17, 2024 #3 ازدواج چیز شگفت آوری است،گاه شیران را روباه و گاه روبهان را شیر میکند. ویکتور هوگو
رجینا سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح ویراستار مدرس آوا پرداز مترجم کتابخوان کاربر VIP کاربر فعال تالار Jul 1, 2023 2,209 May 17, 2024 #4 چقدر باشکوه است که دوستت بدارند و به مراتب باشکوه تر است که دوست بداری! ویکتور هوگو
رجینا سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح ویراستار مدرس آوا پرداز مترجم کتابخوان کاربر VIP کاربر فعال تالار Jul 1, 2023 2,209 May 17, 2024 #5 ه کسی عشق بورز که لایق عشق تو باشد نه تشنه عشق … چون تشنه عشق روزی سیراب می شود.ویکتور هوگو
رجینا سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح ویراستار مدرس آوا پرداز مترجم کتابخوان کاربر VIP کاربر فعال تالار Jul 1, 2023 2,209 May 17, 2024 #6 مانند پرنده باش که روی شاخه سست و ضعیف لحظه ای می نشینید و آواز میخواند و احساس میکند که شاخه می لرزد ،اما به آواز خواندن خود ادامه می دهد زیرا مطمئن است که بال و پر دارد. ویکتور هوگو
مانند پرنده باش که روی شاخه سست و ضعیف لحظه ای می نشینید و آواز میخواند و احساس میکند که شاخه می لرزد ،اما به آواز خواندن خود ادامه می دهد زیرا مطمئن است که بال و پر دارد. ویکتور هوگو
رجینا سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح ویراستار مدرس آوا پرداز مترجم کتابخوان کاربر VIP کاربر فعال تالار Jul 1, 2023 2,209 Jul 2, 2024 #7 . در من هیچ چیزی کامل نیست به جز لیاقت عمیقم در دوست داشتن تو.
رجینا سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح ویراستار مدرس آوا پرداز مترجم کتابخوان کاربر VIP کاربر فعال تالار Jul 1, 2023 2,209 Jul 2, 2024 #8 چقدر سعادتمند خواهم بود اگر آنگونه که دوستت دارم دوستم داشته باشی!
رجینا سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح ویراستار مدرس آوا پرداز مترجم کتابخوان کاربر VIP کاربر فعال تالار Jul 1, 2023 2,209 Jul 2, 2024 #9 یک روز خوشبختی و سعادت بسیار باارزشتر از عمری غم و اندوه است.
رجینا سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح ویراستار مدرس آوا پرداز مترجم کتابخوان کاربر VIP کاربر فعال تالار Jul 1, 2023 2,209 Jul 2, 2024 #10 رها کردن چیزی که لذتی ندارد هرگز فداکاری نیست. حال شادی و لذت من تنها در دیدن تو است، در کنار تو بودن.
رها کردن چیزی که لذتی ندارد هرگز فداکاری نیست. حال شادی و لذت من تنها در دیدن تو است، در کنار تو بودن.