دوستاتون تگ کنین بخوای ویژگی های بد و خوبتون بگن اسپم ممنوع
Arvin MASTER. مترجم انجمن مترجم Jan 20, 2023 241 Mar 13, 2023 #1 دوستاتون تگ کنین بخوای ویژگی های بد و خوبتون بگن اسپم ممنوع
- آبان؛ مدیرکل سایت + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیرکل سایت صفحه آرا Jan 22, 2023 2,103 Mar 13, 2023 #2 -AVN- گفت: دوستاتون تگ کنین بخوای ویژگی های بد و خوبتون بگن اسپم ممنوع کلیک کنید تا باز شود... همه از دم @-AVN- @Arsi_o @Saba~ @HADIS @MAHAN @nfs_nm @Goddess of Darkness @"Praise" @ARAM_F @motylek
-AVN- گفت: دوستاتون تگ کنین بخوای ویژگی های بد و خوبتون بگن اسپم ممنوع کلیک کنید تا باز شود... همه از دم @-AVN- @Arsi_o @Saba~ @HADIS @MAHAN @nfs_nm @Goddess of Darkness @"Praise" @ARAM_F @motylek
nstrn کاربر VIP کاربر VIP مقامدار بازنشسته Jan 19, 2023 1,263 Mar 13, 2023 #3 -MDE- گفت: همه از دم @-AVN- @Arsi_o @Saba~ @HADIS @MAHAN @nfs_nm @Goddess of Darkness @"Praise" @ARAM_F @motylek کلیک کنید تا باز شود... شکمو ک نمیدونم خوبه یا بده:/ مهربون حسود منطقی درک بالا عشق حیوانات:/ رویا پرداز خدای سوتی مثبت ۱۸ خلاق و خنگ:/ بقیشو یادم نمیاد برو خونتون
-MDE- گفت: همه از دم @-AVN- @Arsi_o @Saba~ @HADIS @MAHAN @nfs_nm @Goddess of Darkness @"Praise" @ARAM_F @motylek کلیک کنید تا باز شود... شکمو ک نمیدونم خوبه یا بده:/ مهربون حسود منطقی درک بالا عشق حیوانات:/ رویا پرداز خدای سوتی مثبت ۱۸ خلاق و خنگ:/ بقیشو یادم نمیاد برو خونتون
Arvin MASTER. مترجم انجمن مترجم Jan 20, 2023 241 Mar 13, 2023 #4 -MDE- گفت: همه از دم @-AVN- @Arsi_o @Saba~ @HADIS @MAHAN @nfs_nm @Goddess of Darkness @"Praise" @ARAM_F @motylek کلیک کنید تا باز شود... شدیداا نگران مواظب مهربون هعی بدک نیست متعهد محتاط قاطع خطرناک حساس لوس پرحرف عجول بی تاب از اشتباه کسی نمیگذره:/ حسود تنبل خوشبین خودخواه راستگو
-MDE- گفت: همه از دم @-AVN- @Arsi_o @Saba~ @HADIS @MAHAN @nfs_nm @Goddess of Darkness @"Praise" @ARAM_F @motylek کلیک کنید تا باز شود... شدیداا نگران مواظب مهربون هعی بدک نیست متعهد محتاط قاطع خطرناک حساس لوس پرحرف عجول بی تاب از اشتباه کسی نمیگذره:/ حسود تنبل خوشبین خودخواه راستگو
Arvin MASTER. مترجم انجمن مترجم Jan 20, 2023 241 Mar 13, 2023 #5 @-MDE- @Arsi_o @motylek @HADIS @Saba~ @nfs_nm @ARAM_F @mojgan_a @Lachinam @"Praise" @Awrezoo @MAHAN هرکی نگه سفارش میکنم 100 لایک ازش کم کنن
@-MDE- @Arsi_o @motylek @HADIS @Saba~ @nfs_nm @ARAM_F @mojgan_a @Lachinam @"Praise" @Awrezoo @MAHAN هرکی نگه سفارش میکنم 100 لایک ازش کم کنن
نفس. موسس سایت پرسنل مدیریت موسس سایت Jan 19, 2023 1,122 Mar 13, 2023 #6 -MDE- گفت: همه از دم @-AVN- @Arsi_o @Saba~ @HADIS @MAHAN @nfs_nm @Goddess of Darkness @"Praise" @ARAM_F @motylek کلیک کنید تا باز شود... تو نماد خوبی ای، بدی نداری که^-^
-MDE- گفت: همه از دم @-AVN- @Arsi_o @Saba~ @HADIS @MAHAN @nfs_nm @Goddess of Darkness @"Praise" @ARAM_F @motylek کلیک کنید تا باز شود... تو نماد خوبی ای، بدی نداری که^-^
نفس. موسس سایت پرسنل مدیریت موسس سایت Jan 19, 2023 1,122 Mar 13, 2023 #7 -AVN- گفت: @-MDE- @Arsi_o @motylek @HADIS @Saba~ @nfs_nm @ARAM_F @mojgan_a @Lachinam @"Praise" @Awrezoo @MAHAN هرکی نگه سفارش میکنم 100 لایک ازش کم کنن کلیک کنید تا باز شود... ویژگی خوب: زیاد داری، ولی چیزی که الان به خاطرم میاد، شوخ طبعیته ویژگی بد: اوممم، چیزی به ذهنم نمیاد، ولی بد عصبانی میشی😁😂
-AVN- گفت: @-MDE- @Arsi_o @motylek @HADIS @Saba~ @nfs_nm @ARAM_F @mojgan_a @Lachinam @"Praise" @Awrezoo @MAHAN هرکی نگه سفارش میکنم 100 لایک ازش کم کنن کلیک کنید تا باز شود... ویژگی خوب: زیاد داری، ولی چیزی که الان به خاطرم میاد، شوخ طبعیته ویژگی بد: اوممم، چیزی به ذهنم نمیاد، ولی بد عصبانی میشی😁😂
nstrn کاربر VIP کاربر VIP مقامدار بازنشسته Jan 19, 2023 1,263 Mar 13, 2023 #8 -AVN- گفت: @-MDE- @Arsi_o @motylek @HADIS @Saba~ @nfs_nm @ARAM_F @mojgan_a @Lachinam @"Praise" @Awrezoo @MAHAN هرکی نگه سفارش میکنم 100 لایک ازش کم کنن کلیک کنید تا باز شود... از همین مورد اول تهدیدگر:/ خطرناک قهروک خوش خنده شوخ متعهد مرموز بسیار حرص درار ولی مهربان:/
-AVN- گفت: @-MDE- @Arsi_o @motylek @HADIS @Saba~ @nfs_nm @ARAM_F @mojgan_a @Lachinam @"Praise" @Awrezoo @MAHAN هرکی نگه سفارش میکنم 100 لایک ازش کم کنن کلیک کنید تا باز شود... از همین مورد اول تهدیدگر:/ خطرناک قهروک خوش خنده شوخ متعهد مرموز بسیار حرص درار ولی مهربان:/
- آبان؛ مدیرکل سایت + مدیر تالار کپیست پرسنل مدیریت مدیرکل سایت صفحه آرا Jan 22, 2023 2,103 Mar 13, 2023 #9 -AVN- گفت: @-MDE- @Arsi_o @motylek @HADIS @Saba~ @nfs_nm @ARAM_F @mojgan_a @Lachinam @"Praise" @Awrezoo @MAHAN هرکی نگه سفارش میکنم 100 لایک ازش کم کنن کلیک کنید تا باز شود... دوست داشتنی قاطع حسود جدی منظم درسخون سختکوش مستقل خودخواه عصبانی نمیشی بشی بومب؛/ شوخ طبع خوش خنده جاذاب منطقی با درک بافهم بخشنده متعهد مراقب مرموز کم حرف پدرم درمیاد تا حرف بکشم ازت:/ رازدار راستگو رک صبور و .... ( حس میکنم کاملا برعکسیم؛/ )
-AVN- گفت: @-MDE- @Arsi_o @motylek @HADIS @Saba~ @nfs_nm @ARAM_F @mojgan_a @Lachinam @"Praise" @Awrezoo @MAHAN هرکی نگه سفارش میکنم 100 لایک ازش کم کنن کلیک کنید تا باز شود... دوست داشتنی قاطع حسود جدی منظم درسخون سختکوش مستقل خودخواه عصبانی نمیشی بشی بومب؛/ شوخ طبع خوش خنده جاذاب منطقی با درک بافهم بخشنده متعهد مراقب مرموز کم حرف پدرم درمیاد تا حرف بکشم ازت:/ رازدار راستگو رک صبور و .... ( حس میکنم کاملا برعکسیم؛/ )
.hayka. کاربر اخراجی کاربر اخراجی Jan 23, 2023 298 Mar 13, 2023 #10 -MDE- گفت: همه از دم @-AVN- @Arsi_o @Saba~ @HADIS @MAHAN @nfs_nm @Goddess of Darkness @"Praise" @ARAM_F @motylek کلیک کنید تا باز شود... ویژگی بد ندیدم شاید در آینده بیام و پیام رو ویر بزنم 😐 ها نه یکی فهمیدم امان از وقتی که از یکی آتو بگیری Ha:hi خوبم که زیادی مهربونی دیگه همین
-MDE- گفت: همه از دم @-AVN- @Arsi_o @Saba~ @HADIS @MAHAN @nfs_nm @Goddess of Darkness @"Praise" @ARAM_F @motylek کلیک کنید تا باز شود... ویژگی بد ندیدم شاید در آینده بیام و پیام رو ویر بزنم 😐 ها نه یکی فهمیدم امان از وقتی که از یکی آتو بگیری Ha:hi خوبم که زیادی مهربونی دیگه همین