nstrn

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 19, 2023
1,263
"به رسم خالق نقاشی چشمانش"
۰۰:۰۰

_۰۱۵۳۰۸_dsw8.jpg

_۱۴۴۲۲۶_vodq.jpg

همچین روزی بود که لبخندت شکوفه زد و چشمات به این دنیا خندید، هیچ کدوم نمی‌دونستیم که امسال قراره اینجا و کنار همدیگه باشیم و تولد تو که باعث کنارهم بودن ما هستی رو جشن بگیریم.He::yo
کاش خیلی زودتر میشناختمت تا میتونستم این سال‌هایی که از دست دادم رو زودتر جبران کنم
اما مطمئنم این جشن تولد فقط یه بهونه برای منه اگه به جشن و شادی باشه ارزش داره که هرروز و هرروز قشنگ‌تر و باشکوه تر از دیروز بودنت و حضورت رو کنارم جشن بگیرم. امسالم کنارم بمون تا باهم خاطرات بهتری بسازیم و جلو بریم:)
تولدت مبارک لبخند قشنگ خدا:)
_۲۳۳۹۵۸_k2bq.jpg

@-MDE-

میدونی که هیچ کدوم این روز مهم رو فراموش نکردیم مگه نه؟
@Saba~
picsart_04-22-08.07.57_ioii.jpg

عزیزم به قول سجاد صابر؛ با تغییر شمع کیک تولدت، هیچ اتفاق خاصی رخ نمی‌ده و دلیلی نداره از مزخرفاتی مثل: بحران بیست سالگی، برای خودت بت بسازی. تو فقط پیر میشی! ولی تو می‌تونی تا آخرین لحظه‌ی عمرت با آهنگ برقصی، از بازی کردن دست نکشی و شاد باشی. به شخصه تو وصیت نامه‌م می‌نویسم منو با پلی استیشن خاک کنن تا با نکیر و منکر فوتبال شرطی بازی کنیم. :/
به هر حال بگذریم، داشتم میگفتم:
ناپلئونیِ عزیزم، ورودت به بیستمین سال زندگیت رو بهت تبریک میگم و امیدوارم بتونم شاهد ورودت به صدو بیستمین سال زندگیت باشم. در هر صورت نمیخوام بمیرم:/
اهم... . عزیزِ مهربانم، مآئده‌ جان؛ نمیدونم از کجا شروع کنم :/
چه فرقی میکنه از اواسط دوستیمون بگم یا اون اوایلش؟ اصلا از همین لحظه که داریم فراز رو برای صداش مسخره میکنیم. مهم اینه تو هستی. مهم اینه امسال هم هرچند دور، تونستم تو تولدت شرکت کنم. تونستم باشم و هرچند کوچیک، برات یه خاطره‌ی خوب بسازم.
برات یه لبخند به وسعت آسمون آرزو دارم، یه شادی به عمق اقیانوس و یه عشق به لطافت شبنم... یادته! :)
یادت نره تو چقدر خوبی، چقدر زیبایی. من یقین دارم خدا تورو سر فرصت درست کرده (سهم منو تو خوردی :/ ).
یادت نره، دوست دارم و هیچ چیزی نمیتونه عوضش کنه. چون تو یه تیکه از قلب و روحمی. عزیز کرده‌ی قلبم و بهترین رفیقم. و مهمتر از همه، مآهی قرمز منی شما. بله :/
دلبر محبوب من؛ ممنون که به دنیا اومدی و دنیای خیلی از ماهارو قشنگ‌تر کردی. قربونت برم تو یکی از بهترین اتفاقای زندگیمی.
باید باشی، چون زندگی به خیلیامون یکی مثل تو بدهکاره. و باید تا ابد باشی تا جور بدهیِ زندگی رو بکشی:/ همینه که هست.
دیگه... همین دیگه. تولدت مبارکمون گیرمیزی بالیخ.

@nfs_nm
negar_۲۰۲۳۰۴۲۶_۲۳۴۹۴۱_2kjf.png

سلام!
وقتی حرف از تو میشه، تموم قلم ها سر خم میکنن و کلمات شرمنده میشن و جملات فراری!^-^
اونقدر بزرگی و اونقدر خوب و بهشتی، که همه چیز کم میاره در برابر تو. احساساتم به تو توی قالب کلمات نمیگنجن و توهینیه به ساحت مقدست اگر بخوام خوبیت رو با کلمات وصف کنم:)
با همه‌ی این‌ها، بیا با هم بشماریم:) بشماریم دونه دونه لقبایی که بهت دادم رو تا ببینی چقدر مهمی:)
تو الوو وارومی! رنگ زندگی بی‌رنگم:)
تو آبرنگمی! رنگارنگ‌ترین روح:)
تو گیلاسمی! میوه‌ی شیرین مورد علاقم:)
تو درخت سیبمی! آلما بدون درختش اصلا وجد نداره:)
تو دورترین نزدیکمی! از همه به من نزدیک تر و از همه از من دورتر:)
تو مهتاب شب تاریکمی! وقتیی که زندگیم میشه شب سیاه و تار، نور تو زندگیمو روشن میکنه:)
تو اروانه‌ی منی! داروی دردای قلبمی:)
تو دلیل زندگیمی:) تو معجزه‌ی زندگیمی:)
و جدیدترینشون... تو آنامی! مامانِ منی که شبیه یه بچه یتیم بودم:) پناه منی که بدون تو خیلی بی پناه بودم:)
تو قشنگترین تیکه‌ی چهل تیکه ی روحمی:)
میدونی که چقدر دوست دارم:) و میدونی که چقدر به خاطرت حاضرم هر کاری بکنم:)
ببخش اگه با این همه، کمم برات، ببخش اگر تکست کوتاهی که نوشتم، به دلت ننشست:)
بیستمین بهار زندگیت مبارک گیلاسِ آلما:)
بالاتر از عشق چیه؟ من تو رو همون!:)

@mojgan_a
img_20230427_203258_311_8ud.jpg

img_20230427_203322_474_7p7h.jpg

img_20230427_203310_658_dpj2.jpg

@"Praise"
screenshot_۲۰۲۳۰۴۲۸_۱۵۳۸۵۵_picsart_jnd1.jpg

نفس.

موسس سایت
پرسنل مدیریت
موسس سایت
Jan 19, 2023
1,122
با جییییغ و داد و فرساد، اطلاع میدم من بازم کادو دارمممممم

HADIS

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 23, 2023
598
1682778702224_wk8mj7_2_0_fpzq.jpg

; Dear Marshmallow
Happy happy happiest birthday 🎂 to someone who is so special for me
.The person with whom I share same interests
The person on whom I have right to scold, or laugh 💖 or being mad with her
The one who is little possessive
The one who is always there to stand with me🤞🏻( touch wood )
The one who cares 💫 about me
Here's another year of laughing together 👭 , missing up together and making it together
I wish you the best and for myself, 💜 I ask God to see you
I would love to be with you on your next birthday (then it's hard to choose between hugging and kissing you! 😂 )

PS: Since your friend was born in the heart of America 😎 I chose to speak English and make your birthday 🥳 more luxurious
I hope you like the picture of the stars on your birthday, I like it ❤ a lot
Finally, to see the continuation of the conversation, check your PV 😉 , Mademoiselle
you must know that I'm not limited to one congratulations

😘 XOXO
.Your attractive sister, Hadis

آخرین ویرایش:

نفس.

موسس سایت
پرسنل مدیریت
موسس سایت
Jan 19, 2023
1,122
عاااا من و این بزغاله یه کادوی اختصاصی مشترک داریم برات
که اونو فردا میفرستمش برات
@Arsi.om

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 24) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا