- Jan 19, 2023
- 1,263
"به رسم خالق نقاشی چشمانش"
۰۰:۰۰
cherrybook.ir
همچین روزی بود که لبخندت شکوفه زد و چشمات به این دنیا خندید، هیچ کدوم نمیدونستیم که امسال قراره اینجا و کنار همدیگه باشیم و تولد تو که باعث کنارهم بودن ما هستی رو جشن بگیریم.He::yo
کاش خیلی زودتر میشناختمت تا میتونستم این سالهایی که از دست دادم رو زودتر جبران کنم
اما مطمئنم این جشن تولد فقط یه بهونه برای منه اگه به جشن و شادی باشه ارزش داره که هرروز و هرروز قشنگتر و باشکوه تر از دیروز بودنت و حضورت رو کنارم جشن بگیرم. امسالم کنارم بمون تا باهم خاطرات بهتری بسازیم و جلو بریم:)
تولدت مبارک لبخند قشنگ خدا:)
@-MDE-
میدونی که هیچ کدوم این روز مهم رو فراموش نکردیم مگه نه؟
@Saba~
عزیزم به قول سجاد صابر؛ با تغییر شمع کیک تولدت، هیچ اتفاق خاصی رخ نمیده و دلیلی نداره از مزخرفاتی مثل: بحران بیست سالگی، برای خودت بت بسازی. تو فقط پیر میشی! ولی تو میتونی تا آخرین لحظهی عمرت با آهنگ برقصی، از بازی کردن دست نکشی و شاد باشی. به شخصه تو وصیت نامهم مینویسم منو با پلی استیشن خاک کنن تا با نکیر و منکر فوتبال شرطی بازی کنیم. :/
به هر حال بگذریم، داشتم میگفتم:
ناپلئونیِ عزیزم، ورودت به بیستمین سال زندگیت رو بهت تبریک میگم و امیدوارم بتونم شاهد ورودت به صدو بیستمین سال زندگیت باشم. در هر صورت نمیخوام بمیرم:/
اهم... . عزیزِ مهربانم، مآئده جان؛ نمیدونم از کجا شروع کنم :/
چه فرقی میکنه از اواسط دوستیمون بگم یا اون اوایلش؟ اصلا از همین لحظه که داریم فراز رو برای صداش مسخره میکنیم. مهم اینه تو هستی. مهم اینه امسال هم هرچند دور، تونستم تو تولدت شرکت کنم. تونستم باشم و هرچند کوچیک، برات یه خاطرهی خوب بسازم.
برات یه لبخند به وسعت آسمون آرزو دارم، یه شادی به عمق اقیانوس و یه عشق به لطافت شبنم... یادته! :)
یادت نره تو چقدر خوبی، چقدر زیبایی. من یقین دارم خدا تورو سر فرصت درست کرده (سهم منو تو خوردی :/ ).
یادت نره، دوست دارم و هیچ چیزی نمیتونه عوضش کنه. چون تو یه تیکه از قلب و روحمی. عزیز کردهی قلبم و بهترین رفیقم. و مهمتر از همه، مآهی قرمز منی شما. بله :/
دلبر محبوب من؛ ممنون که به دنیا اومدی و دنیای خیلی از ماهارو قشنگتر کردی. قربونت برم تو یکی از بهترین اتفاقای زندگیمی.
باید باشی، چون زندگی به خیلیامون یکی مثل تو بدهکاره. و باید تا ابد باشی تا جور بدهیِ زندگی رو بکشی:/ همینه که هست.
دیگه... همین دیگه. تولدت مبارکمون گیرمیزی بالیخ.
@nfs_nm
سلام!
وقتی حرف از تو میشه، تموم قلم ها سر خم میکنن و کلمات شرمنده میشن و جملات فراری!^-^
اونقدر بزرگی و اونقدر خوب و بهشتی، که همه چیز کم میاره در برابر تو. احساساتم به تو توی قالب کلمات نمیگنجن و توهینیه به ساحت مقدست اگر بخوام خوبیت رو با کلمات وصف کنم:)
با همهی اینها، بیا با هم بشماریم:) بشماریم دونه دونه لقبایی که بهت دادم رو تا ببینی چقدر مهمی:)
تو الوو وارومی! رنگ زندگی بیرنگم:)
تو آبرنگمی! رنگارنگترین روح:)
تو گیلاسمی! میوهی شیرین مورد علاقم:)
تو درخت سیبمی! آلما بدون درختش اصلا وجد نداره:)
تو دورترین نزدیکمی! از همه به من نزدیک تر و از همه از من دورتر:)
تو مهتاب شب تاریکمی! وقتیی که زندگیم میشه شب سیاه و تار، نور تو زندگیمو روشن میکنه:)
تو اروانهی منی! داروی دردای قلبمی:)
تو دلیل زندگیمی:) تو معجزهی زندگیمی:)
و جدیدترینشون... تو آنامی! مامانِ منی که شبیه یه بچه یتیم بودم:) پناه منی که بدون تو خیلی بی پناه بودم:)
تو قشنگترین تیکهی چهل تیکه ی روحمی:)
میدونی که چقدر دوست دارم:) و میدونی که چقدر به خاطرت حاضرم هر کاری بکنم:)
ببخش اگه با این همه، کمم برات، ببخش اگر تکست کوتاهی که نوشتم، به دلت ننشست:)
بیستمین بهار زندگیت مبارک گیلاسِ آلما:)
بالاتر از عشق چیه؟ من تو رو همون!:)
@mojgan_a
@"Praise"
۰۰:۰۰

دلنوشته - دلنوشته خورشید مرداب | نسترن ماکانی کاربر انجمن چری بوک
کد: 017 ناظر: @Saba~ "بسم الله الرحمن الرحیم" نام دلنوشته: خورشید مرداب نام دلنگار: نسترن ماکانی ژانر: عاشقانه ~مقدمه~ من همان نیلوفرم، که در مرداب زمان شکفت به امید دیدار آشنایی تازه... میان آن مرداب سیاه، تنها چیزی که میدیدم تاریکی و سکوت پرندگان بود... من همان نیلوفرم که برگهای سبزم،...

کاش خیلی زودتر میشناختمت تا میتونستم این سالهایی که از دست دادم رو زودتر جبران کنم
اما مطمئنم این جشن تولد فقط یه بهونه برای منه اگه به جشن و شادی باشه ارزش داره که هرروز و هرروز قشنگتر و باشکوه تر از دیروز بودنت و حضورت رو کنارم جشن بگیرم. امسالم کنارم بمون تا باهم خاطرات بهتری بسازیم و جلو بریم:)
تولدت مبارک لبخند قشنگ خدا:)

@-MDE-
میدونی که هیچ کدوم این روز مهم رو فراموش نکردیم مگه نه؟
@Saba~

عزیزم به قول سجاد صابر؛ با تغییر شمع کیک تولدت، هیچ اتفاق خاصی رخ نمیده و دلیلی نداره از مزخرفاتی مثل: بحران بیست سالگی، برای خودت بت بسازی. تو فقط پیر میشی! ولی تو میتونی تا آخرین لحظهی عمرت با آهنگ برقصی، از بازی کردن دست نکشی و شاد باشی. به شخصه تو وصیت نامهم مینویسم منو با پلی استیشن خاک کنن تا با نکیر و منکر فوتبال شرطی بازی کنیم. :/
به هر حال بگذریم، داشتم میگفتم:
ناپلئونیِ عزیزم، ورودت به بیستمین سال زندگیت رو بهت تبریک میگم و امیدوارم بتونم شاهد ورودت به صدو بیستمین سال زندگیت باشم. در هر صورت نمیخوام بمیرم:/
اهم... . عزیزِ مهربانم، مآئده جان؛ نمیدونم از کجا شروع کنم :/
چه فرقی میکنه از اواسط دوستیمون بگم یا اون اوایلش؟ اصلا از همین لحظه که داریم فراز رو برای صداش مسخره میکنیم. مهم اینه تو هستی. مهم اینه امسال هم هرچند دور، تونستم تو تولدت شرکت کنم. تونستم باشم و هرچند کوچیک، برات یه خاطرهی خوب بسازم.
برات یه لبخند به وسعت آسمون آرزو دارم، یه شادی به عمق اقیانوس و یه عشق به لطافت شبنم... یادته! :)
یادت نره تو چقدر خوبی، چقدر زیبایی. من یقین دارم خدا تورو سر فرصت درست کرده (سهم منو تو خوردی :/ ).
یادت نره، دوست دارم و هیچ چیزی نمیتونه عوضش کنه. چون تو یه تیکه از قلب و روحمی. عزیز کردهی قلبم و بهترین رفیقم. و مهمتر از همه، مآهی قرمز منی شما. بله :/
دلبر محبوب من؛ ممنون که به دنیا اومدی و دنیای خیلی از ماهارو قشنگتر کردی. قربونت برم تو یکی از بهترین اتفاقای زندگیمی.
باید باشی، چون زندگی به خیلیامون یکی مثل تو بدهکاره. و باید تا ابد باشی تا جور بدهیِ زندگی رو بکشی:/ همینه که هست.
دیگه... همین دیگه. تولدت مبارکمون گیرمیزی بالیخ.
@nfs_nm

سلام!
وقتی حرف از تو میشه، تموم قلم ها سر خم میکنن و کلمات شرمنده میشن و جملات فراری!^-^
اونقدر بزرگی و اونقدر خوب و بهشتی، که همه چیز کم میاره در برابر تو. احساساتم به تو توی قالب کلمات نمیگنجن و توهینیه به ساحت مقدست اگر بخوام خوبیت رو با کلمات وصف کنم:)
با همهی اینها، بیا با هم بشماریم:) بشماریم دونه دونه لقبایی که بهت دادم رو تا ببینی چقدر مهمی:)
تو الوو وارومی! رنگ زندگی بیرنگم:)
تو آبرنگمی! رنگارنگترین روح:)
تو گیلاسمی! میوهی شیرین مورد علاقم:)
تو درخت سیبمی! آلما بدون درختش اصلا وجد نداره:)
تو دورترین نزدیکمی! از همه به من نزدیک تر و از همه از من دورتر:)
تو مهتاب شب تاریکمی! وقتیی که زندگیم میشه شب سیاه و تار، نور تو زندگیمو روشن میکنه:)
تو اروانهی منی! داروی دردای قلبمی:)
تو دلیل زندگیمی:) تو معجزهی زندگیمی:)
و جدیدترینشون... تو آنامی! مامانِ منی که شبیه یه بچه یتیم بودم:) پناه منی که بدون تو خیلی بی پناه بودم:)
تو قشنگترین تیکهی چهل تیکه ی روحمی:)
میدونی که چقدر دوست دارم:) و میدونی که چقدر به خاطرت حاضرم هر کاری بکنم:)
ببخش اگه با این همه، کمم برات، ببخش اگر تکست کوتاهی که نوشتم، به دلت ننشست:)
بیستمین بهار زندگیت مبارک گیلاسِ آلما:)
بالاتر از عشق چیه؟ من تو رو همون!:)
@mojgan_a

@"Praise"