درواقع دوست صمیمیم بود که خطش زدم کسی که تو زندگیت بیشتر ازهمه براش ارزش قائلی؟ مادرم چیزی مینویسی؟
Sina کاربر انجمن کاربر انجمن Jan 31, 2024 45 Jul 29, 2024 #41 Pariyanik گفت: درواقع دوست صمیمیم بود که خطش زدم کسی که تو زندگیت بیشتر ازهمه براش ارزش قائلی؟ کلیک کنید تا باز شود... مادرم چیزی مینویسی؟
Pariyanik گفت: درواقع دوست صمیمیم بود که خطش زدم کسی که تو زندگیت بیشتر ازهمه براش ارزش قائلی؟ کلیک کنید تا باز شود... مادرم چیزی مینویسی؟
K .khani. مدیر بازنشسته کپیست کاربر VIP Apr 5, 2023 302 Jul 29, 2024 #42 Pariyanik گفت: کردم یکی از ویژگی های خوب خودت؟ کلیک کنید تا باز شود... از موضوعی ناراحت بشم در موردش صحبت می کنم اگه حل شدنی نبود کنار میذارمش کسی که رکه یا کسی که با سیاست رفتار میکنه؟
Pariyanik گفت: کردم یکی از ویژگی های خوب خودت؟ کلیک کنید تا باز شود... از موضوعی ناراحت بشم در موردش صحبت می کنم اگه حل شدنی نبود کنار میذارمش کسی که رکه یا کسی که با سیاست رفتار میکنه؟
Mermaid کاربر انجمن کاربر انجمن Feb 16, 2024 202 Jul 29, 2024 #43 Sina گفت: مادرم چیزی مینویسی؟ کلیک کنید تا باز شود... اره اما نه فضای مجازی بهترین تجربه زندگیت
Mermaid کاربر انجمن کاربر انجمن Feb 16, 2024 202 Jul 29, 2024 #44 .khani. گفت: از موضوعی ناراحت بشم در موردش صحبت می کنم اگه حل شدنی نبود کنار میذارمش کسی که رکه یا کسی که با سیاست رفتار میکنه؟ کلیک کنید تا باز شود... کسی که رکه حاضری با فردی رفاقت کنی که با کسی که متنفری ازش هم طرح دوستی بریزه ؟
.khani. گفت: از موضوعی ناراحت بشم در موردش صحبت می کنم اگه حل شدنی نبود کنار میذارمش کسی که رکه یا کسی که با سیاست رفتار میکنه؟ کلیک کنید تا باز شود... کسی که رکه حاضری با فردی رفاقت کنی که با کسی که متنفری ازش هم طرح دوستی بریزه ؟
Sina کاربر انجمن کاربر انجمن Jan 31, 2024 45 Jul 29, 2024 #45 Pariyanik گفت: اره اما نه فضای مجازی بهترین تجربه زندگیت کلیک کنید تا باز شود... رسیدن به آرزوم از بزرگترین مشکلات زندگیت؟
Pariyanik گفت: اره اما نه فضای مجازی بهترین تجربه زندگیت کلیک کنید تا باز شود... رسیدن به آرزوم از بزرگترین مشکلات زندگیت؟
K .khani. مدیر بازنشسته کپیست کاربر VIP Apr 5, 2023 302 Jul 29, 2024 #46 Pariyanik گفت: کسی که رکه حاضری با فردی رفاقت کنی که با کسی که متنفری ازش هم طرح دوستی بریزه ؟ کلیک کنید تا باز شود... اصلا ترش یا شیرین؟
Pariyanik گفت: کسی که رکه حاضری با فردی رفاقت کنی که با کسی که متنفری ازش هم طرح دوستی بریزه ؟ کلیک کنید تا باز شود... اصلا ترش یا شیرین؟
Mermaid کاربر انجمن کاربر انجمن Feb 16, 2024 202 Jul 29, 2024 #47 Sina گفت: رسیدن به آرزوم از بزرگترین مشکلات زندگیت؟ کلیک کنید تا باز شود... حساسیتو نگران زیاد که ارامش میگیره یک جمله که بهش پایبندی چیه؟
Sina گفت: رسیدن به آرزوم از بزرگترین مشکلات زندگیت؟ کلیک کنید تا باز شود... حساسیتو نگران زیاد که ارامش میگیره یک جمله که بهش پایبندی چیه؟
Mermaid کاربر انجمن کاربر انجمن Feb 16, 2024 202 Jul 29, 2024 #48 .khani. گفت: اصلا ترش یا شیرین؟ کلیک کنید تا باز شود... ترش میوه مورد علاقت
K .khani. مدیر بازنشسته کپیست کاربر VIP Apr 5, 2023 302 Jul 29, 2024 #49 Pariyanik گفت: ترش میوه مورد علاقت کلیک کنید تا باز شود... زردآلو قرمه سبزی یا پیتزا
Sina کاربر انجمن کاربر انجمن Jan 31, 2024 45 Jul 29, 2024 #50 Pariyanik گفت: حساسیتو نگران زیاد که ارامش میگیره یک جمله که بهش پایبندی چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... با هر کی مثل خودش ممکنه کلیشه باشه اما من سخت پایبندشم تا حالا به خاطر یه دوست احساس گناه کردی؟
Pariyanik گفت: حساسیتو نگران زیاد که ارامش میگیره یک جمله که بهش پایبندی چیه؟ کلیک کنید تا باز شود... با هر کی مثل خودش ممکنه کلیشه باشه اما من سخت پایبندشم تا حالا به خاطر یه دوست احساس گناه کردی؟