پناه

ارشد پورتال اندیشه و پورتال سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
پشتیبان نویسندگی
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
ویراستار
کتابخوان
مورخ
کتاب‌باز
Dec 28, 2024
2,927
امان از دست شما جماعت عاقل. احساس‌زدگی! مستی! جنون! شما آدم‌های منزه و پاک، خونسردید و بی‌اعتنا. و با همین خونسردی و بی‌اعتنایی مست را سرزنش می‌کنید و دیوانه را تحقیر. مثل زاهد دامن می‌کشید و رد می‌شوید و مثل واعظ شکر می‌کنید که خداوند شما را مثل آنها نیافریده‌است. من بیشتر از یک‌بار مست بوده‌ام و شوریدگی‌ام با جنون خیلی فاصله نداشته‌است. از هیچ‌کدام این حالات هم پشیمان نبوده‌ام. با معیارهایی که دارم، عمیقاً فهمیده‌ام که مردم هر آدم فوق معمولی را که به کاری بزرگ یا در ظاهر ناممکن دست زده، از قدیم و ندیم با انگ مستی یا دیوانگی بدنام کرده‌اند.

*برشی از رمان رنج‌های ورتر جوان اثر گوته

رهای انجمن

مدیر تالار آوا
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر همراه
طراح جلد
ویراستار
مدرس کارگاه
صفحه آرا
آوا پرداز
مترجم رمان
کتابخوان
کاربر VIP
هنرمند
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,642
او سنگر زندگی را تهی کرد در حالی که من سال‌هاست با چند قمقمه‌ی‌ خالی پوسیده، مدام از این گوشه به آن گوشه فرار می‌کنم.

‏سنگر و قمقمه‌های خالی | بهرام صادق

رهای انجمن

مدیر تالار آوا
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر همراه
طراح جلد
ویراستار
مدرس کارگاه
صفحه آرا
آوا پرداز
مترجم رمان
کتابخوان
کاربر VIP
هنرمند
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,642
آری، روزی همگی هیچ می‌شویم؛ پس تا هستیم کسی باشیم به گرفتن دستی، و ستردن اشکی و زدودن خونی!

سهراب‌کُشی | بهرام بیضایی

دلارام

آوا پرداز
آوا پرداز
هنرمند
Aug 2, 2024
2,301
برشی از کتاب شاهزاده کوچولو

یکی از برش‌های معروف کتاب شازده کوچولو، گفتگوی او با روباه است که در آن روباه به شازده کوچولو راز «اهلی کردن» را می‌آموزد. روباه می‌گوید: «اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن. تو الان برای من یک پسر بچه مثل صدها هزار پسر بچه دیگر هستی. نه من احتیاجی به تو دارم و نه تو احتیاجی به من. اما اگر من را اهلی کنی، هر دوی ما به هم احتیاج پیدا می‌کنیم. تو برای من در این دنیا یگانه می‌شوی و من برای تو.»

این دیالوگ، یکی از مفاهیم کلیدی کتاب است که به اهمیت روابط و مسئولیت‌پذیری در قبال کسانی که به آنها علاقه داریم، اشاره دارد. روباه در ادامه توضیح می‌دهد که «تو برای همیشه مسئول چیزی که اهلی‌اش کرده‌ای هستی. تو مسئول گلت هستی.»

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 39) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا