.khani.

مدیر بازنشسته کپیست
کاربر VIP
Apr 5, 2023
302
نکند نیچه یک خود‌‌بیما‌‌رانگار وسواسی بود؟ برویر خودبیمار‌‌انگاران پرگو و ترحم‌‌انگیز زیادی دیده بود که از توصیف امعا‌‌و‌‌احشای خود لذت می‌‌بردند. ولی چنین بیمارانی بسیار تنگ‌‌نظرانه به جهان می‌‌نگرند و گفتگو با آن‌‌ها بسیار کسل‌کننده است! جز بدن خود، به چیز دیگری فکر نمی‌‌کنند و به چیزی جز آنچه به سلامت‌شان مربوط است علاقه‌‌ای ندارند. این انتخابِ یک انسان نیست. یک انتخاب انسانی نیست، بلکه چنگ زدن به وهمی خارج از خود است. انتخابی چنین فوق طبیعی همیشه سست‌‌کننده است. همیشه انسان را از آن‌چه هست پست‌‌تر می‌کند. من شیفته‌‌ی انتخابی‌‌ام که ما را به بیش‌تر از آن‌چه هستیم بدل کند
#وقتی_نیچه_گریست

.khani.

مدیر بازنشسته کپیست
کاربر VIP
Apr 5, 2023
302
رؤیایتان ارزش جنگیدن دارد و درعین‌حال که نسبت به آنچه زندگی بر‌ سرتان می‌آورد کنترل ندارید، اما کنترل جنگیدن با آن را در اختیار دارید بودن در جمعی که از افراد مختلف و کسانی که با من فرق دارند تشکیل شده من را قوی‌تر و تبدیل به نسخه‌ای بهتر از خودم می‌کند. تلاش برای بودن در جمعی که ظاهرشان و باورهایشان شبیه شما نیست، باوجود اینکه گاهی اوقات راحت نیست اما کمک می‌کند تبدیل به آدمی بهتر شوید.
#خودت_باش_دختر

.khani.

مدیر بازنشسته کپیست
کاربر VIP
Apr 5, 2023
302
شاید صبح روزی که تصمیم می‌گیری تمام پنجره‌های خانه‌ات را بازکنی تا بتوانی شیشه را تمیز کنی، افکارت تازه شوند. بعد می‌توانی فکر کنی و شک کنی که با ازدواج با این مرد در این خانه و بچه‌دار شدن، فرصت‌های دیگرت را ازدست‌داده‌ای یا نه. شاید تمام‌روز را به شیوه‌های نو برای زیستن بیندیشی پیش از آنکه تمام مایعِ تمیزکننده را استفاده کرده باشی و همۀ پنجره‌ها را جا انداخته باشی؛ و شاید حالا، همۀ یقین و اطمینانت برگشته باشد. چراکه بله به‌راستی بهار است و یک‌بار دیگر تصمیم گرفته‌ای که بمانی.
#کتاب_شدن

.khani.

مدیر بازنشسته کپیست
کاربر VIP
Apr 5, 2023
302
از زمانی که برخلاف میلم وارد زندگی اجتماعی شده‌ام، مرا یا به‌عنوان قدرتمندترین زن جهان تحسین کرده‌اند و یا به‌عنوان یک زن سیاه‌پوست خشمگین مورد تحقیر قرار داده‌اند. همیشه دلم می‌خواست از این عیب‌جویان بپرسم کدام بخش از این عبارت بیش از همه برایشان مهم است: خشمگین یا سیاه یا زن؟
#کتاب_شدن

.khani.

مدیر بازنشسته کپیست
کاربر VIP
Apr 5, 2023
302
آیا سرتاسر دنیا آدمی هست که حق بخشودن داشته باشد و بتواند ببخشد؟من هماهنگی نمی خواهم. از روی محبت به انسانیت آن را نمی خواهم. ترجیح می دهم با رنج قصاص نشده و خشم اقناع نشده ام بمانم. حتی اگر بر خطا بوده باشم. بعلاوه، برای هماهنگی تاوانی بسیار سنگین خواسته می شود؛ از وسع ما خارج است که برای وارد شدن به آن این همه تاوان بپردازیم. س شتاب می ورزیم بلیت ورودی ام را پس بدهم، و اگر آدم درستی بوده باشم وظیفه دارم هرچه زودتر آن را پس بدهم. و همین کار را هم دارم میکنم. آلیوشا این طور نیست که خدا را قبول نکنم، منتها در نهایت احترام بلیت را به ایشان برمی‌گردانم.
#برادران_کارامازوف

.khani.

مدیر بازنشسته کپیست
کاربر VIP
Apr 5, 2023
302
ما انسان‌ها اغلب از کوتاهی عمر، شِکوه و شکایت می‌کنیم و می‌گوییم روزهای خوش زندگی اندک و تلخ‌کامی‌ها بسیار است.این کار به نظر من نادرست می‌آید.اگر پیوسته گشاده‌دل و پذیرای نعمت‌هایی بودیم که پروردگار به ما ارزانی کرده است، نیروی کافی برای تحمل پلیدی‌ها را، اگر پیش می‌آمد، داشتیم.
#رنج‌_های_ ورتر_جوان

رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
«عزیز من! زندگی، بدون روزهای بد نمی‌شود؛ بدون روزهای اشک و درد و خشم و غم. امّا، روزهای بد، همچون برگهای پاییزی، باور کن که شتابان فرو می‌ریزند، و در زیر پاهای تو، اگر بخواهی، استخوان می‌شکنند، و درختْ استوار و مقاوم برجای می‌ماند. عزیز من! برگهای پاییزی، بی‌شک، در تداوم بخشیدن به مفهوم درخت و مفهوم‌بخشیدن به تداوم درخت، سهمی از یاد نرفتنی دارند.»

چهل نامه کوتاه به همسرم/نادر ابراهیمی

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 36) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا