اسپم ممنوع.
مستر کیان مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته پرسنل مدیریت مدیر تالار منتقد کاربر VIP Apr 9, 2023 1,493 Dec 20, 2023 #1 اسپم ممنوع.
مستر کیان مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته پرسنل مدیریت مدیر تالار منتقد کاربر VIP Apr 9, 2023 1,493 Dec 20, 2023 #2 من أعطاك عذراً زائفاً للرحيل... أعطه ألف شكر لعدم البقاء... هر کس برای رفتن بهانهای واهی برایت تراشید تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن. ـ نزارقبانی ـ
من أعطاك عذراً زائفاً للرحيل... أعطه ألف شكر لعدم البقاء... هر کس برای رفتن بهانهای واهی برایت تراشید تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن. ـ نزارقبانی ـ
مستر کیان مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته پرسنل مدیریت مدیر تالار منتقد کاربر VIP Apr 9, 2023 1,493 Dec 20, 2023 #3 لقد كنت أجمل شيء حدث لي طول هذا العام. تو قشنگترین چیزی بودی که طی این سال برام اتفاق افتاد.
مستر کیان مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته پرسنل مدیریت مدیر تالار منتقد کاربر VIP Apr 9, 2023 1,493 Dec 20, 2023 #4 «سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك» +سلام بر آنهایی که وقتی تو را خاموش یافتند، رهایت نکردند مگر بعد از آنکه نور و روشنایی را به تو بازگرداندند...
«سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك» +سلام بر آنهایی که وقتی تو را خاموش یافتند، رهایت نکردند مگر بعد از آنکه نور و روشنایی را به تو بازگرداندند...
مستر کیان مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته پرسنل مدیریت مدیر تالار منتقد کاربر VIP Apr 9, 2023 1,493 Dec 25, 2023 #5 تمنيتُ كثيرًا أن تكون بجانبي الآن لكنّك لست كذلك، بل أنت هناك، و"هناك" لا يدري كم هو محظوظ بسیار دوست میداشتم که الان، “اینجا”، کنارم بودی. اما اینطور نیست. بلکه تو “آنجا”یی… و “آنجا” نمیداند که چقدر خوشبخت است. :
تمنيتُ كثيرًا أن تكون بجانبي الآن لكنّك لست كذلك، بل أنت هناك، و"هناك" لا يدري كم هو محظوظ بسیار دوست میداشتم که الان، “اینجا”، کنارم بودی. اما اینطور نیست. بلکه تو “آنجا”یی… و “آنجا” نمیداند که چقدر خوشبخت است. :
برهانـ مدیرکل سایت پرسنل مدیریت مدیرکل سایت Jul 5, 2023 805 Jan 10, 2024 #6 تُحسب قیمۀ المنزل بضحکات الأم… ارزش خانه به خنده های مادر است...
برهانـ مدیرکل سایت پرسنل مدیریت مدیرکل سایت Jul 5, 2023 805 Jan 12, 2024 #7 لا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ وَأَهْلَكَ مترس و غمگین مباش، قطعاً ما نجات دهنده تو و خانواده ات هستیم | عنکبوت آیه33
لا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ وَأَهْلَكَ مترس و غمگین مباش، قطعاً ما نجات دهنده تو و خانواده ات هستیم | عنکبوت آیه33
ahura. نویسنده ادبی انجمن نویسنده ادبی Dec 28, 2023 444 Jan 12, 2024 #8 چ«وَ لا ینکَشِفُ مِنها إَلاّ ما کَشَفتَ...» و هیچ اندوهی برطرف نشود مگر تو آن را از دل برانی..
ahura. نویسنده ادبی انجمن نویسنده ادبی Dec 28, 2023 444 May 30, 2024 #9 «ومن أكبر أخطائي أنني كنت أمرّ على لحظات الفرح مروراً عابراً، وأعيش الحزن بكل مشاعري» -و از خطاهای بزرگم آن بود، که لحظات دلخوشی را سرسری میگذراندم، اما غم و اندوه را با همهی وجود زندگی میکردم.
«ومن أكبر أخطائي أنني كنت أمرّ على لحظات الفرح مروراً عابراً، وأعيش الحزن بكل مشاعري» -و از خطاهای بزرگم آن بود، که لحظات دلخوشی را سرسری میگذراندم، اما غم و اندوه را با همهی وجود زندگی میکردم.
مستر کیان مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته پرسنل مدیریت مدیر تالار منتقد کاربر VIP Apr 9, 2023 1,493 Jul 2, 2024 #10 [ حُزنكَ لا يُلام، أنا لو كنتُ حزنًا لتمنّيتُ أن أسكنَ صدرَك ] اندوهت را ملامتی نیست، من هم اگر اندوه بودم آرزو داشتم در سینهات بنشینم. @BOR-HAN
[ حُزنكَ لا يُلام، أنا لو كنتُ حزنًا لتمنّيتُ أن أسكنَ صدرَك ] اندوهت را ملامتی نیست، من هم اگر اندوه بودم آرزو داشتم در سینهات بنشینم. @BOR-HAN