وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

آبی.م

مدیر بازنشسته تالار ادبیات
مقامدار بازنشسته
Apr 15, 2023
891
او برای حل مشکلش به سراغ عموی ثروتمندش می‌رود تا از او پول بگیرد، اما عمویش به او پولی نمی‌دهد و در عوض از برادرزاه‌اش می‌خواهد تا پیرمردی ثروتمند را ملاقات کند که در جوانی تلاش کرده و اکنون ثمره‌ی تلاشش را گرفته است. پیرمرد تمام تجربه‌های شخصی‌اش را در قالب 15 داستان برای جوان تعریف می‌کند و نکاتی را به او یاد می‌دهد که همه‌ی ثروتمندان آن را انجام داده‌اند.

این کتاب با هدف توضیح چگونه ثروتمند شدن و معروف شدن نوشته شده و برای تمام کسانی که به دنبال رسیدن به این هدف هستند مناسب می‌باشد. شما با خواندن این کتاب متوجه می‌شوید افرادی که زمان خود را از دست می‌دهند به این امید که روزی شرایط بهتری پیش بیاید و خود به خود به سمت موفقیت حرکت کنند، هیچ وقت به اهدافشان نمی‌رسند. شما باید همین حالا را برای انجام کارهای بزرگ دریابید.

آبی.م

مقامدار بازنشسته
Apr 15, 2023
891
در زمان‌های گذشته مردم این باور را داشتند که هر کسی بیشتر کار کند، موفق‌تر خواهد بود و پول بیشتری به دست می‌آورد. اما امروزه این باور پوسیده است و هر فردی که باهوش‌تر باشد می‌تواند خیلی زودتر به ثروت و دارایی دست پیدا کند و به آرزوهایش برسد. در این کتاب شما در قالب داستان‌هایی جذاب و گیرا، اصول موفقیت و ثروتمند شدن را یاد می‌گیرید.

راهکارها و شیوه‌های موفق شدن در کار و زندگی کاملاً اصولی بیان شده و اصلا به جزئیات پرداخته نشده است، زیرا شما بعد از وارد شدن در این راه‌ با جزئیات آشنا خواهید شد و با رعایت راهکارها به اهداف خود خواهید رسید.

کتاب حکایت دولت و فرزانگی (میلیونر یک شبه)

آبی.م

مقامدار بازنشسته
Apr 15, 2023
891

40) بهترین کتاب های انگیزشی ؛ کتاب انگیزشی خودتو شارژ کن ، مجتبی مصطفایی​

یکی از کتاب های انگیزشی فوق العاده کاربردی با زبان ساده و روان ، کتاب زیبای خودتو شارژکن از مجتبی مصطفایی است که مطالعه این کتاب زیبا را به شما پیشنهاد می کنم.

حتماً برای شما هم بارها پیش آمده که کاری را شروع کرده اید ولی نتوانستید آن را به سرانجام برسانید، تصمیمی گرفتید ولی انجامش ندادید، کاری را شروع کرده اید ولی نیمه تمام رهایش کرده اید و ذهن شما پر است از تصمیم هایی که هیچ گاه رنگ و بوی عمل را به خود نگرفته است. حال می توانید دانش آموزی باشید که بارها تصمیم بهتر شدن در درس ها را گرفته است، یا کارمند و کارگری که تصمیم بهبود روند کاری را در ذهنش می پروراند و یا جوان و نوجوانی که آرزوی رسیدن به زندگی و شغل ایده آلش را دارد.

آبی.م

مقامدار بازنشسته
Apr 15, 2023
891
شاید برایتان جالب باشد که بدانید فقط کمتر از 5 درصد از کسانی که نواختن گیتار را آغاز می کنند یادگیری را آن قدر ادامه می دهند که به تسلط کامل در نواختن یک آهنگ برسند و 95 درصد بقیه در میانه های مسیر از خواسته خود انصراف داده و هرگز به هدف نمی رسند. از هر گروه و دسته که باشید با یادگیری مهارت های این کتاب در مورد انگیزه و عمل کردن به آنان شارژ خواهید شد تا آنجایی که به آرزوها و اهدافتان برسید.

به شما قول می دهیم اگر به مطالب کتاب با کیفیت خواسته شده عمل کنید، زندگی شما به دو بخش تقسیم خواهد شد؛

یکی قبل از خواندن این کتاب و دیگری بعد از مطالعه و انجام تکنیک های آن.

خودتو شارژ کن

آبی.م

مقامدار بازنشسته
Apr 15, 2023
891

بهترین کتاب های انگیزشی برای نوجوانان​

تا به این جای تاپیک بهترین کتاب های انگیزشی برای همه سنین از نوجوانان به بالا قابل استفاده است .اما از انجایی که نوجوانان در این سن به نشاط وانگیزه بیشتر برای انجام کارها وتلاش برای رسیدن به اهداف شان و موفقیت بیش از دیگر سنین نیاز دارند، در این قسمت میخواهیم کتاب هفت عادت نوجوانان موفق ویژه نوجوانان را معرفی کنیم.

بین کتب قبلی کتاب هفت عادت مردمان موثر از استفان کاوی را به شما معرفی کردیم .واما این کتاب اثر پسر استفان ، شون کاوی است که با بیان جذاب و قدم به قدم به نوجوانان اموزش میدهد چگونه به ارامی واصولی در برابر مشکلات این سن مقاومت کند وچگونه به اهداف خود برسند.

آبی.م

مقامدار بازنشسته
Apr 15, 2023
891
در بخش ابتدای یکی از بهترین کتاب های انگیزشی نوجوانان می خوانیم :

من دوست وفادار شما هستم. من بهترین کمک کار یا بدترین سربار بر روی دوش شما هستم. من یا شما را به اوج می‌رسانم و یا اینکه باعث سقوط شما خواهم شد. من کاملاً گوش به فرمان شما هستم. عاقلانه‌ترین کار این است که شما نیمی از کارهایی را که انجام می‌دهید به من محول کنید، آن وقت خواهید دید که من قادر خواهم بود آنها را به سرعت و به درستی انجام دهم. کافی است شما با من …
برای مطالعه ادامه این کتاب پیشنهاد می کنم از درگاه زیر نسبت به تهیه آن اقدام کنید.

بهترین کتاب های انگیزشی نوجوانان

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: پناه

آبی.م

مقامدار بازنشسته
Apr 15, 2023
891

سوالات متداول در مورد مقاله بهترین کتاب های انگیزشی

1. در این مقاله چند کتاب معرفی شده است ؟

در مقاله بهترین کتاب های انگیزشی ،39 + 1 کتاب بسیار فوق العاده تحت عناوین مختلف معرفی شده که دارای توضیحاتی مختصر به همراه لینک تهیه این کتاب ها ذکر شده است.

2.چرا مطالعه کتاب‌های انگیزشی برای موفقیت لازم است؟

مطالعه بهترین کتاب های انگیزشی تغییرات اساسی در نگرش و طرز فکر آدمی به وجود می‌آورد. کتاب‌های انگیزشی توانایی تحول در زندگی انسان را دارند و می‌توانند اشتیاق او برای رسیدن به اهدافش را چندین برابر افزایش دهند.

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: پناه
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 7) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا