گالری شخصی [ گالری شخصی آفرودیت | باوَرَم کُن ]

برهانـ

مدیرکل سایت
پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
Jul 5, 2023
805
[ به گالری اختصاصی @آفرودیت؛ خوش اومدید ]

در این تاپیک می‌توانید با علایق، افکار و روزمرگی‌های آفرودیت آشنا شوید.
توجه کنید فقط کاربر تگ شده اجازه ارسال پست دارد و تاپیک اختصاصی می‌باشد.

باتشکر​

آخرین ویرایش:

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
IMG_20230802_135202_957.jpg
شما یکبار می‌میرید پس خاطره انگیز بمیرید بگذارید به یاد همه بماند که چگونه مرده‌اید...!
تمامی متون این تایپک اختصاصی و برای نویسنده است اجازه کپی برای هیچ کس آزاد نیست!

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
می‌گویند ساعت ۰۰:۰۰ وقتی آرزو کردی و برآورده نشد، یکی آرزو کرده آرزوی کسی برآورده نشود..!
تکلیف چیست بر من هر بار ساعت ۰۰:۰۰ می‌گویم "آرزوی همه برآورده شود؟ "

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
IMG_20230802_213331_201.jpg
برای بودنت مجبور به نابود کردن خودم شدم، من دگر دیوانه شده‌ام، دگر حتی برای خودم هم عجیب شده‌ام؛ پارسال دوست، امسال آشنا، سال آینده غریبه، پس کی پرنده‌ی خبر رسان خواهد آمد؟! من چندین روز است پشت پنجره‌ی اتاق صورتی رنگم با لباس بنفشم و انگشتر یاقوتی‌ات قرمزم منتظر این پرنده هستم، نکند این هم قانون طبیعت باشد؟! انتظار کشیدن و منتظر ماندن؟!من دگر در این خیال گم شده‌ام، بیا و پیدایم کن

آخرین ویرایش:

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
IMG_20231030_143021_966.jpgخیلی دوستت دارم دگر کلیشه ای است بگذار بگویم هنوز که هنوز است دوستت دارم جان جانان جانا

- به وقت بوی نیناریچی و لی‌لابو برگاموت22

تصویر فاقد ارتباط با بوی عطرها است

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
IMG_20231116_201902_088.jpg
گاهی نمی‌توانی دیدگاه‌شان را نسبت به خودت تغییر دهی، فقط آنها مجبورت می‌کنند خودت را مطابق دیدگاه‌شان تغییر دهی طبق علایق و سلایق‌شان رفتار کنی و عجب حماقتی!

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
IMG_20230106_183755_599.jpg
یکی:
- وایی شما دوقلویین؟!
نگاه چپکی به ایشان درحالی که کاملا واضح هست جواب سوالش:
- نه جانم دختر عموی هم هستیم.
-جدی!؟ فک کردم دوقلویین نه ولی خدایی خیلی شبیه هستین چطور ممکنه دختر عموی هم باشین؟!
من=/
اِما=/
ایشان::(

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
-وایی شما کاملا قابل تشخیص قشنگ معلومه ها!
من نگاهی به اِما و خنده‌ی ریز و انتقال فرکانس‌های از من به اِما بعد دقایقی وقتی شخص از محدوده خارج شد:
- گادوکیلی؟! اون خبر نداره ما عکس‌هامون رو به مامان و بابایی نشون میدم تا اونا بگن کدوم منم و کدوم تو؟! شوخی بامزه ای بود!

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
نویسنده داستان فیلم، رمان، شعر رو با مرگ شخصیت‌هاش یه پایان رسونده و اما متن آخرش!
امیدوارم خوشتون اومده باشه! امیداورم به يادمونی باشه براتون!
لامصب من خوشم اومده الان؟! من الان چطوری خوشم بیاد؟! چطوری به یادم بمونه؟! داری چیکار میکنی با بیننده‌هات و با خواننده‌هات!؟ به خودت بیا!

بالا