- Dec 28, 2023
- 444
اسم و خلاصه داستان تون چی؟ممنونم ازتون چشم
⭕نویسندگان عزیز توجه کنید برای تایید رمان خود در تاپیک زیر درخواست دهید.
اسم و خلاصه داستان تون چی؟ممنونم ازتون چشم
دارم روش کار میکنم:))))))اسم و خلاصه داستان تون چی؟
ارهاین همونی بود که فرستادی ؟ خیلی خوبه
فقط به نظرم ادبی بنویسی بهتره دیالوگ هارو محاوره کنی
پس همین رو میذارمشاه مروارید
اسم مناسب و جذابیه
خب خلاصش چی؟ و پیرنگ همین فرستادین دیگه؟
حقیقتا آقای تابش من هیچوقت پیرنگ رو نمینویسم، من فقط داستان رو مینویسم، ایده رو دارم بر طبق ایده پیش میرم و اینکه بگم چه اتفاقی قراره بیوفته و اینا من موقع نوشتن ایده میاد تو ذهنم، یعنی همون موقع که دارم مینویسم اتفاق رو خلق میکنم، نوشتن این پیرنگ تقریبا زمان خیلی برای من برد چون من فقط ایده رو داشتم پیرنگ نداشتم.خیل
ی جامع گفتی یعنی من انتظار داشتم تکتک اتفاقات بگی
شاه مروارید برای همین میخوای ؟
بله شاهمُروارید رو برای همین میخوام.ی جامع گفتی یعنی من انتظار داشتم تکتک اتفاقات بگی
شاه مروارید برای همین میخوای ؟
من بیشتر به نوشته شما اعتماد دارم تا یکیای خودم از بس خوب مینویسیندارم روش کار میکنم:))))))
یکم اعتماد به نفسم رو نسبت به نوشتههام از دست دادم...
خب حله خلاصتون آماده هست ؟بله شاهمُروارید رو برای همین میخوام.
لطف دارین:))))))من بیشتر به نوشته شما اعتماد دارم تا یکیای خودم از بس خوب مینویسین
اسم هم پیدا نکردی؟
مشکلی نیست بعضی از نویسنده ها اینطورینحقیقتا آقای تابش من هیچوقت پیرنگ رو نمینویسم، من فقط داستان رو مینویسم، ایده رو دارم بر طبق ایده پیش میرم و اینکه بگم چه اتفاقی قراره بیوفته و اینا من موقع نوشتن ایده میاد تو ذهنم، یعنی همون موقع که دارم مینویسم اتفاق رو خلق میکنم، نوشتن این پیرنگ تقریبا زمان خیلی برای من برد چون من فقط ایده رو داشتم پیرنگ نداشتم.
من گاهی اصلاً داستان رو یه جور دیگه مینویسم و ممکنه خیلی با پیرنگم فرق داشته باشه.