چالش چالش آهنگ بی‌کلام ( دور دوم)

tina_for.81

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
صفحه آرا
کتابخوان
نویسنده فعال
Jul 19, 2025
214
سلام و درود به همراهان انجمن نویسندگی چری بوک و علاقمندان به موسیقی

دوستان عزیز چری بوک چالش داریم!

این چالش مختص نویسندگان و همراهانی است که به موسیقی علاقمند هستند.

دور دوم چالش آهنگ بی‌کلام از امروز شروع میشه؛ مثل دور قبل تو این چالش قراره شما دوستان عزیز رو دعوت کنیم به گوش سپردن به یک موسیقی واحساسات زیبای شما رو به چالش بکشیم.

چالش به این صورت هستش:
شما می‌بایست آهنگ بی‌کلام قرار داده شده در این تاپیک رو که رکن اصلی چالش هست گوش بدید و هر آن چیزی رو که درون قلبتون احساس می‌کنید رو با ما در همین تاپیک به صورت متن به اشتراک بگذارید.
شما میتونید هر چیزی رو که با شنیدن موسیقی حس میکنید به صورت توصیف‌های زیبا روی کاغذ بیارید و بعد با ما به اشتراک بگذارید و جایزه دریافت کنید.
مثل دور قبل تمام کسانی که در این چالش شرکت می‌کنند 250 پسند دریافت می‌کنند، یعنی اگر فقط شرکت کننده‌ی این چالش باشید و برنده هم نشید 250 پسند دریافت خواهید کرد!
چی از این بهتر؟ گوش بدید، بنویسید و احساستون رو با ما به اشتراک بگذارید و پسند دریافت کنید.
برنده‌ی این چالش کسی هستش که بتونه طبق نظر تیم مدیریت، زیبا ترین توصیف رو برای آهنگی که قرار داده شده برای ما ارسال کنه.
توصیف زیبایی که توسط تیم مدیریت انتخاب میشه مطمئنا جایزه دریافت میکنه...
جایزه‌اش چیه؟ 500 پسند!
کسی بتونه متنی رو بنویسه که توجه تیم مدیریت رو جلب کنه این 500 پسند رو دریافت میکنه.
پس آهنگ رو پلی کنید، گوش به سخن خاموش نهفته در موسیقی دهید و قلم به دست بگیرید و با احساسات بی‌حد و مرز خودتون ما رو شگفته زده کنید.
شرایط شرکت در این چالش مثل دور قبل هستش و فقط کافیه قبل از شروع به مواردی که گفته دقت داشته باشید:
متن شما کمتر از 6 خط در سیستم و 12 خط در گوشی نباشد.
این چالش از تاریخ 14/8/1404 تا 28/8/1404 یعنی به مدت 15 روز برقرار است.
برای شرکت در چالش نیازی به اعلام آمادگی نیست.
دقت داشته باشید خلاقیت ها و ایده پردازی ها و استفاده از آرایه های ادبی میتونه در برد شما تاثیر مستقیم داشته باشد.

بی کلام 2.jpg

سایه مولوی

نویسنده کتاب
نویسنده کتاب
هنرمند
Nov 6, 2024
254
چشم که می‌گشایم تو در کنارم هستی، درست مثل رویای شیرین نیمه شب‌هایم! روی آن تخت چوبی، در حیاطی که با یک حوض فیروزه‌ایِ پر از ماهیِ قرمز و با چند گلدان زیبای شمعدانی مزین شده، پیش رویم می‌نشینی‌.
می‌دانم که این‌بار رویا نیست و حقیقتِ بودنت در کنارم، واقعی‌تر از همیشه خودنمایی می‌کند!
تو کنارم هستی و به رویم لبخند میزنی و من غرق در لذت می‌شوم از دیدن آن چشمان زیبا و نگاه پرمهر که خیره‌ام می‌ماند و برق عشق درونش به مثال شهابی در آسمان سیاه چشمانت می‌درخشد! برایت استکانی چای می‌آورم و نگاه سرشار از محبتت را از آنِ خود می‌کنم؛ تو به رویم لبخند میزنی و این من هستم که می‌خندم!
منی که عمری بدون تو خنده را از یاد برده و اشک را مهمان روز و شبِ خود کرده بودم؛ گرچه که حالا دیریست از روزهای جوانی و زیبایی‌ام می‌گذرد و بر روی چهره‌ام گرد پیری نشسته، اما می‌دانم که با تو درست مثل زلیخایی که به یوسفش رسیده باشد دوباره جوان و زیبا خواهم شد!

آخرین ویرایش:

پناه

ارشد پورتال اندیشه و پورتال سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
پشتیبان نویسندگی
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
ویراستار
کتابخوان
مورخ
کتاب‌باز
Dec 28, 2024
2,927
باد از میان پنجره گذشت و پرده‌ها مانند خاطره‌ای قدیمی به رقص درآمدند.
نامت هنوز در اتاق مانده، مثل عطر کسی که رفته و دیگر هرگز برنمی‌گردد.
من مانده‌ام میان رفتن و نرفتن، میان خواستن و فراموشی... .
هر ثانیه، صدای تو را از عمق سکوت می‌شنوم، مثل نوری که در مردن شب هنوز پافشاری می‌کند.
دست‌هایم را به سوی هیچ دراز کردم و هیچ مرا در آغوش گرفت.
درد، آرام‌آرام یادم داد که عشق، همیشه به آخر نمی‌رسد گاهی از چهره‌ای به چهره‌ای دیگر مهاجرت می‌کند.
و حالا در این ویرانه‌ی بی‌صدا، قلبم مثل شمعی نیمه سوخته می‌لرزد و آخرین پژواک نامت در تاریکی محو می‌شود؛
اما چه کنم که نه تنها غم، حتی مرگ هم نمی‌تواند از خاطرات تو نجاتم دهد.

tina_for.81

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
صفحه آرا
کتابخوان
نویسنده فعال
Jul 19, 2025
214
سلام خدمت دوستان
برنده از بین دو شرکت کننده‌ی دور دوم چالش آهنگ بی‌کلام انتخاب شد
برنده‌ی چالش @سایه مولوی