- Jan 22, 2023
- 2,103
عرض ادب
کاربران عزیز تقاضا میشود قبل از فعالیت به قوانین نقد کاربران توجه کنید
قوانین نقد کاربران | کلیک کنید
نام اثر: جوخهی وهم
نویسنده: امیراحمد محمدیفرد | @امیراحمد
ژانر : فانتزی، علمیتخیلی
خلاصه:
آسمان خونین هوای مهآلود و تاریک را بیجان کرده است، شهرهای ویران، درختان خشکیده، پلها، ساختمانها و ماشینهای سوخته همهجا را به تسخیر خود درآوردهاند. ارواح مرده در گوشهای از تاریکی با چنگالهای خونینشان برایم کمین کردهاند و نوای مرگ سر میدهند، باید... .
مقدمه: هیچگاه آن روز را فراموش نمیکنم، حتی اگر بخواهم نمیتوانم فراموش کنم، آن روز برای لحظهای خاطرهای از گذشته مقابل چشمانم پدیدار شد، خاطرهای که با آمدنش برای لحظاتی هر چند کوتاه من را از این دنیای مرده دور کرد و مصیبت را به جانم انداخت، هر چند که در پایان همه آن با توهمی محو شد و... .
لینک تاپیک نقد:
cherrybook.ir
کاربران عزیز تقاضا میشود قبل از فعالیت به قوانین نقد کاربران توجه کنید
قوانین نقد کاربران | کلیک کنید
نام اثر: جوخهی وهم
نویسنده: امیراحمد محمدیفرد | @امیراحمد
ژانر : فانتزی، علمیتخیلی
خلاصه:
آسمان خونین هوای مهآلود و تاریک را بیجان کرده است، شهرهای ویران، درختان خشکیده، پلها، ساختمانها و ماشینهای سوخته همهجا را به تسخیر خود درآوردهاند. ارواح مرده در گوشهای از تاریکی با چنگالهای خونینشان برایم کمین کردهاند و نوای مرگ سر میدهند، باید... .
مقدمه: هیچگاه آن روز را فراموش نمیکنم، حتی اگر بخواهم نمیتوانم فراموش کنم، آن روز برای لحظهای خاطرهای از گذشته مقابل چشمانم پدیدار شد، خاطرهای که با آمدنش برای لحظاتی هر چند کوتاه من را از این دنیای مرده دور کرد و مصیبت را به جانم انداخت، هر چند که در پایان همه آن با توهمی محو شد و... .
لینک تاپیک نقد:

داستان کوتاه جوخهی وهم| نوشته امیراحمد کاربر انجمن چری بوک
کُد: ۰۱۲ نام داستان: جوخهی وهم نام نویسنده: امیراحمد ژانر: فانتزی، علمیتخیلی ناظر: @Rigina خلاصه: آسمان خونین هوای مهآلود و تاریک را بیجان کرده است، شهرهای ویران، درختان خشکیده، پلها، ساختمانها و ماشینهای سوخته همهجا را به تسخیر خود درآوردهاند. ارواح مرده در گوشهای از تاریکی با...