نقد و بررسی نقد و بررسی دلنوشته عزلت | منتقد: بریوان

مستر کیان

مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493

نام اثر: عُزلت
نویسنده اثر: مینا مرادی @پناه
ژانر: عاشقانه ـ تراژدی
منتقد: @B3rivan-
مقدمه: من در نبود تو به هیچ شباهت دارم.
دست از خود وخاطراتم شسته ام؛
دلم اندکی سکوت، اندکی مرگ می‌خواهد.
سرزنشم نکن!
دُچارت شدن هم، عالَمی دارد.

لینک تاپیک تایپ:

مستر کیان

مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
*نام دلنوشته :
در این بخش نام دلنوشته نقد می‌شود. نام دلنوشته باید مرتبط با اثر باشد و موضوع اثر در حیطه نام آن نوشته شده باشد.
عنوان پیشنهادی نویسنده عزلت بوده که از یک بخش تشکیل شده و به معنی انزوا و تنهایی بوده، که با دل‌نوشته ارتباط خوبی دارد.
هر چه عنوان دل‌نوشته کوتاه‌تر باشد ماندگاری و جذابیت بیشتری دارد.

عنوان تک کلمه‌ای بوده به دور از کلیشه و این نیز خواننده را به خود جذب می‌کند.
*مقدمه دلنوشته :
مقدمه پیش زمینه‌ای برای شروع اثر خود است، مقدمه باید به خوبی مخاطب را جذب و موضوع را تا حدی روشن کند، که در این اثر نویسنده از احساسات خود استفاده کرده و ارتباط مستقیم با دو ژانر اصلی اثر(عاشقانه و تراژدی) دارد و تا حدودی با عنوان ارتباط دارد.
خطوط مقدمه باید از اندازه مطلوب برخوردار باشد و نه طولانی باشد که مقدمه کش داده شود نه خیلی کم باشد، مقدمه استاندارد بوده.

*جلد دلنوشته :
جلد هم که مشاهده نشد.

*ساختمان دلنوشته :
دل‌نوشته در سبک ادبی بوده و نویسنده با به کار گیری احساسات خود سعی کرده که ظاهر تراژدی را به خوبی به خواننده منتقل کند، نویسنده می‌تواند برای زیبایی اثر خود از جابه‌جایی ارکان جمله استفاده کند ولی نه به صورتی که در اثر عیب و ایراد و زشتی ایجاد کند

*آرایه دلنوشته :
در اثر آرایه‌هایی چون تشبیه به کار برده شد و این نیز باعث زیبایی اثر شده و نویسنده رو وادار به خوندن می‌کنه. بهتر است در هر پارت دو آرایه مشاهده شود که به زیبایی اثر کمک می‌کند.
در اثر به خوبی از آریه‌ها استفاده کرده است:
می‌خواهم هوای تو را از سر بپرانم و دیگر گذرم به کوچه‌های دلتنگی نیوفتد.
باران می‌بارد و ابری‌تر می‌شود آسمان دلم.
نویسنده از کلمات به دور از کلیشه استقاده کرده و این نیز باعث جذابیت اثر شده است.

*نگارش و صحیح نویسی :
صحیح نویسی و اصول درست نویسی رعایت نشده بود و به صورت چشمگیری این موضوع در اثر مشاهده می‌شود.

*نکات کلیدی :
از نویسنده تقاضا می‌شود که اصول صحیح نویسی را رعایت کند.
شسته‌ام✅️
آشفته دلم!✅️
سال‌ها گذشته!✅️
رعد و برق✅️
و...

پناه

مدیر تیم کتابخوان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر
منتقد
ویراستار
کتابخوان
Dec 28, 2024
1,187
سلاو عرض ادب
تشکر و سپاس از مدیریت تالار نقد @ISO'
و منتقد محترم @B3rivan-
از توجه شما و نقد عالی و ریزبینانه‌تون کمال تشکر رو دارم. نویسنده نوپایی هستم و در کنار شما عزیزان امیدوارم بتونم به رشد برسم و ایراداتم رو برطرف کنم. تمام تلاشم رو برای یادگیری و برطرف کردن ایرادات خواهم کرد.
اصول صحیح نویسی هم که به آن اشاره کردید اکثراً در پارت‌های ابتدایی بودن که اصلاح شدن.
ممنون از شما.

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 6) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا