رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
پُک زدن به سیگار هیچ معنایی ندارد الا نوعی لجاجت با خود، و حتی لجاجت در تداوم ِ نوعی عادت.
-----
درد اینجاست که درد را نمی شود به هیچکس حالی کرد!
-----
من به بهانه رسیدن به زندگی، همیشه زندگی را کشته ام…
-----
من در میان این کوچه ها و در این شب هایی که انگار صبح ندارند، دارم از بین می روم…
-----

رُگآ

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 22, 2023
462
روح خود را شقه‌شقه می‌یابم، چهل‌پاره. حس می‌کنم کانون تناقض وجود شده‌ام. از هزاران جهت کشانیده می‌شوم.
-----
می‌دانم، می‌دانم. تمام من کفایت نکرد. کافی نبود. تسخیر تمام جان من بس نبود.
-----
مگر انسان مى تواند نابود شدن خودش را از بیرون بنگرد و فرو ریختن‌هاى نامرئى روح خود را تشخیص بدهد؟
-----
حقیقت ، آدم را دیوانه میکند!
-----
...این است که آدمیزاد _دست کم _ دو گونه زندگانی می‌کند؛ یکی آن که هست و دیگری آن که می‌خواهد.
-----
‌چرا نباید صریح بگویم که دوست داشته شدن از سوی کسی که دوستش می‌داری آن حس و حالتی است که در واژۀ عام و عادی خوشبختی نمی‌گنجد.
-----

GOLDEN

مدیر بازنشسته ادبیات
کاربر VIP
Mar 15, 2024
298
زخمی اگر بر قلب بنشیند، تو نه می‌توانی زخم را از قلبت وا بکنی و نه می‌توانی قلبت را دور بیندازی. زخم تکه‌ای از قلب توست.
زخم اگر نباشد، قلبت هم نیست. زخم اگر نخواهی باشد، قلبت را باید بتوانی دور بیندازی. قلبت را چگونه دور می‌اندازی؟ زخم و قلبت یکی هستند.

GOLDEN

مدیر بازنشسته ادبیات
کاربر VIP
Mar 15, 2024
298
گاه عشق گم است؛ اما هست! هست، چون نیست. عشق مگر چیست؟ آن چه که پیداست؟ نه، عشق اگر پیدا شد که دیگر عشق نیست. معرفت است. عشق از آن رو هست، که نیست. پیدا نیست و حس می‌شود. می‌شوراند. منقلب می‌کند. به رقص و شلنگ اندازی وا می‌دارد. می‌گریاند. می‌چزاند. می‌کوباند و می‌دواند.

GOLDEN

مدیر بازنشسته ادبیات
کاربر VIP
Mar 15, 2024
298
نویسنده نباید فقط در بند گفتن باشد. برای گفتن همیشه وقت هست، اما برای اندیشیدن ممکن است دیر بشود.

GOLDEN

مدیر بازنشسته ادبیات
کاربر VIP
Mar 15, 2024
298
تا چه مایه اندوهناک و دشوار می‌تواند باشد عالم، وقتی تو هیچ بهانه‌ای برای حضور در آن نداشته باشی.

GOLDEN

مدیر بازنشسته ادبیات
کاربر VIP
Mar 15, 2024
298
مشکل اینجاست: همیشه آدم‌‌های تنوع طلب دست می گذارند روی آدم ها وفادار، افسوس …

GOLDEN

مدیر بازنشسته ادبیات
کاربر VIP
Mar 15, 2024
298

پیری به نظرم چیزی نیست جز بی آیندگی، و اگر انسان دچار پیری زودرس می شود، برای این است که فردایی نمی بیند.​

GOLDEN

مدیر بازنشسته ادبیات
کاربر VIP
Mar 15, 2024
298
انسان در مسیر عمر خود مگر چندبار مى تواند به دوستانى بربخورد که از میان آنها همزبانى بیاید؟

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 12) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

Who has watch this thread (Total: 1) «جزئیات دقیق بازدیدها»