مهم قشنگترین قسمت 403 ~

Kuhiyar.K

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Mar 2, 2025
7

سلام
روزتون بخیر
سال جدید بهتون تبریک میگم امیدوارم امسال پول زیاد و احساس خوب نصیبتون بشه بیشتر از همه

از اسم تاپیک مشخصه دیگه
بگید قشنگ‌ترین قسمت 403 براتون چی بود؟ کجا بود؟ کی بود؟

میتونید از احساسات بدتون، اتفاقات بد هم بگید ولی تو پیامتون قشنگ‌ترین قسمت 403 باید باشه

و جالب‌ترین چیز، اتفاق یا هرچیزی که تو چری بوک دیدید رو تعریف کنید

ممنون

@نفس.
@مائدهـYari؛
@برهانـ
@رجینا
@مژگان چکنه
@Mr.Beast
@مارے✿
@S.NAJM
@B3rivan-
@Dark dreamer
@Kuhiyar.K
@Gemma
@- OVERDOSE -
@emily
@آیلولا @دردانه @Narges128 @Abra @پناه @آفرودیت؛ @موهوم @نیهان @شکلات^ @شقایق بهرامی فرد @دلارام @آبی.م @.khani. @BITA_T @Fatemeh @امیراحمد

و بقیه
خیلی زیاد هستید تگ نشدید دیگه شرمنده​
سلام
ضمنا متشکرم بابت دعوتتون.
قشنگترین قسمت سال گذشته بودن خانواده م و کسای که دوسشون دارم در کنارم. ☘️
روزای عجیبی رو سپری کردم گاهی فکر میکردم جلوی زندگی کم آوردم. ولی گذشت فهمیدم جز قوی بودن راه دیگه ی ندارم.. و گذشت سالها و لحظه ها بهم یاد داده زندگی میگذره، هرچقدر که خوب یا بد باشه..
یکی از قشنگترین قسمت هاش این بود که از بچگی دوست داشتم موتور سوار شم و در 403 به این رسیدم، حس قشنگیه..

بدترین قسمت سال گذشته جنگهای پی در پی و کشته شدن هزاران آدم بیگناه بود.. قسمت تلخ تاریخ..

از عجیب های انجمن باید بگم که تازه عضو شدم، چیزی که برام عجیب بود نظم انجمن است. دم مدیرا گرم خیلی خوب انجمن رو مدیریت میکنید فضای گرمی داره.

در آخر میخوام بگم از خالق هستی آرامش و برکت رو برای همگی درسال جدید خواهانم. ☘️

آخرین ویرایش:

BITA_T

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
Feb 20, 2025
29
سلام وقتتون بخیر
متشکر بابت دعوتتون
1403 برای من به شدت سخت و آزاردهنده بود چه از لحاظ شغلی و چه از لحاظ زندگی شخصیم به طوری که حس می‌کردم توی یه چرخه‌ی جهنمی گیر افتادم که هرگز قرار نیست تمومی داشته باشه. اما در نهایت 1403 هم با تمام تلخی‌ها و شیرینی‌هاش گذشت و یه تجربه‌ی جدید به کوله‌بار عمرمون اضافه کرد.
قشنگ‌ترین اتفاق 1403 برای من، دیدن اولین قدم دخترم بود.

موهوم

مَمّد
نویسنده فعال
Jul 8, 2024
249
سلام
سال نوی همگی مبارک♡
از نظر مجازی اگه بخوام بگم که به شرایط انجمن هم بخوره، انتخاب داستانکم جزو بهترینای سال، خیلی خیلی خیلی قشنگ بود برام، مرسی از دست اندرکاران تاپیکش

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 33) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

بالا