شما افسرده نیستی؛ فقط کارتت به اندازه کافی موجودی نداره هیچ کس افسرده نیست فقط پول نداریم
afson کاربر انجمن کاربر انجمن Feb 3, 2023 81 Nov 4, 2023 #1 شما افسرده نیستی؛ فقط کارتت به اندازه کافی موجودی نداره هیچ کس افسرده نیست فقط پول نداریم
afson کاربر انجمن کاربر انجمن Feb 3, 2023 81 Nov 4, 2023 #3 یارو تو یکی از اهنگاش میگه "آره خوب بلدم که قدم بزنم" واقعا آدم میمونه از این همه استعداد و توانایی ک خدا به این بشر داده اینو خیلی دوسش داشتم فکر میکنه فقط خودش میتونه قدم بزنه ما چلاقیم
یارو تو یکی از اهنگاش میگه "آره خوب بلدم که قدم بزنم" واقعا آدم میمونه از این همه استعداد و توانایی ک خدا به این بشر داده اینو خیلی دوسش داشتم فکر میکنه فقط خودش میتونه قدم بزنه ما چلاقیم
afson کاربر انجمن کاربر انجمن Feb 3, 2023 81 Nov 4, 2023 #4 مغز من ساعت ۴صبح: یادته ۷سال پیش بهت چی گفت؟خاک توسرت که جوابشو ندادی بمولااا این منممم جواب طرف رو نمیدم چند سال بعد حرصش رو میخورم
مغز من ساعت ۴صبح: یادته ۷سال پیش بهت چی گفت؟خاک توسرت که جوابشو ندادی بمولااا این منممم جواب طرف رو نمیدم چند سال بعد حرصش رو میخورم
afson کاربر انجمن کاربر انجمن Feb 3, 2023 81 Nov 4, 2023 #5 همه شرایط پیری و دارم جز سه چارتا نوه که ببرمشون پارک عا دقیقاا دیگ به فکر نوه نبودم ~_~ الان به سه تا نوه نیازمندم
همه شرایط پیری و دارم جز سه چارتا نوه که ببرمشون پارک عا دقیقاا دیگ به فکر نوه نبودم ~_~ الان به سه تا نوه نیازمندم
afson کاربر انجمن کاربر انجمن Feb 3, 2023 81 Nov 4, 2023 #6 بعضی از پسرای دبیرستانی خیلی عجیبن. یهو میبینی یه مرد قد بلند و هیکلی با ریش و پشم رد میشه که کوله پشتی داره و شیر پاکتی میخوره و یهو شروع میکنه به دوییدن خدایا حق تا کجااااا؟! هر کس تکذیب کنه با من طرفه با تچکرر
بعضی از پسرای دبیرستانی خیلی عجیبن. یهو میبینی یه مرد قد بلند و هیکلی با ریش و پشم رد میشه که کوله پشتی داره و شیر پاکتی میخوره و یهو شروع میکنه به دوییدن خدایا حق تا کجااااا؟! هر کس تکذیب کنه با من طرفه با تچکرر
afson کاربر انجمن کاربر انجمن Feb 3, 2023 81 Nov 4, 2023 #7 چه اعتماد به نفسي دارین تو اینستا لایو میذارین من دوربین جلو گوشیمم چسب زدم یهو باز نشه پشمم بریزه حقققققق
چه اعتماد به نفسي دارین تو اینستا لایو میذارین من دوربین جلو گوشیمم چسب زدم یهو باز نشه پشمم بریزه حقققققق
afson کاربر انجمن کاربر انجمن Feb 3, 2023 81 Nov 4, 2023 #8 حتی من با دو کیلو ریش و پشم هروقت ظرف میشورم دلم میخواد یه نفر از پشت بغلم کنه،دیگه شما دخترا که حق دارین پ.ن : من دیگه هیچی نمیگم قضاوت با شما
حتی من با دو کیلو ریش و پشم هروقت ظرف میشورم دلم میخواد یه نفر از پشت بغلم کنه،دیگه شما دخترا که حق دارین پ.ن : من دیگه هیچی نمیگم قضاوت با شما
afson کاربر انجمن کاربر انجمن Feb 3, 2023 81 Nov 4, 2023 #9 هنوزم یادم میاد پاره میشم، سرجلسه کنکور جرم یخ رو منفی آورده بودم، به بغل دستیم گفتم داداش میشه جرم یه چیزی منفی باشه؟ گفت اگه خیلی سبک باشه چرا که نه این فاجعهاس ^_^ حاجی با خودت چی فکر کرده بودی
هنوزم یادم میاد پاره میشم، سرجلسه کنکور جرم یخ رو منفی آورده بودم، به بغل دستیم گفتم داداش میشه جرم یه چیزی منفی باشه؟ گفت اگه خیلی سبک باشه چرا که نه این فاجعهاس ^_^ حاجی با خودت چی فکر کرده بودی
afson کاربر انجمن کاربر انجمن Feb 3, 2023 81 Nov 4, 2023 #10 واقعا چیکار کردن؟؟ یکی از مسئله های حل نشدهی ذهنمه