به نظرت شخصیت آدما با اسمشون مرتبطه؟
رجینا سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا پرسنل مدیریت سرپرست بخش مدیر تالار ناظر طراح ویراستار مدرس آوا پرداز مترجم کتابخوان کاربر VIP کاربر فعال تالار Jul 1, 2023 2,209 Jul 8, 2024 #2 اصلاا چون اسميه كه متولد شدن ديگران گذاشتن براشون و بعدا شخصيتشون مشخص ميشه
آفرودیت؛ مدیر بازنشسته ویرایش کاربر VIP نویسنده رسمی Aug 1, 2023 393 Jul 8, 2024 #3 مَمّد گفت: به نظرت شخصیت آدما با اسمشون مرتبطه؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر؛ امّا گاهاً میتونه کمی تاثیر داشته باشه که بهخاطر یهسری تعریفها و معانی اسمها. فقط میتونه تاثیر داشته باشه، مرتبط نیست.
مَمّد گفت: به نظرت شخصیت آدما با اسمشون مرتبطه؟ کلیک کنید تا باز شود... خیر؛ امّا گاهاً میتونه کمی تاثیر داشته باشه که بهخاطر یهسری تعریفها و معانی اسمها. فقط میتونه تاثیر داشته باشه، مرتبط نیست.
دلارام هنرمند هنرمند Aug 2, 2024 1,303 Aug 3, 2024 #4 بستگی داره کسی که در موقع تولد براش اسم انتخاب کرده با تفکر بوده ♡ اگه بوده پنجاه درصد قطعیه البته درمورد خودم واطرافیان نزدیکم تجربه دارم.
بستگی داره کسی که در موقع تولد براش اسم انتخاب کرده با تفکر بوده ♡ اگه بوده پنجاه درصد قطعیه البته درمورد خودم واطرافیان نزدیکم تجربه دارم.
آوین I am the reddest girl in the world❤️ کتابخوان نویسنده فعال Dec 28, 2024 131 Jan 23, 2025 #5 بنظرم گاهی میشه چون من دقیقا مثل اسمم
دلارام هنرمند هنرمند Aug 2, 2024 1,303 Feb 27, 2025 #7 بستگی داره با دقت انتخاب بشه وتامل وتفکر یانه.