یک فنجان تفکر « آیا انسان‌ها بر اساس رویاهای خود اداره نمی‌شوند؟ » | قسمت سوم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

دلارام

هنرمند
هنرمند
Aug 2, 2024
1,303
بچه‌ها دونفر باید دعوت کنین به این سری
وقت بخیر جناب برهان بزرگوار☆
دلیل تگ نکردن: حقیقتش تازه واردم
هنوز بادوستان آشنا نشدم ☆سربلند باشید☆
بنابراین گمون کنم سومین نفرباشم که افتخار تگ کردن خودتون رو داشته باشم☆

@BOR-HAN

آخرین ویرایش:

برهانـ

مدیرکل سایت
پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
Jul 5, 2023
805
@.DocToR.
@ISO'
@Rigina
@mehrabeh
@Sina
@رها حمیدی
@Fatemeh
@مستـآنـه
@آکـو
@mahru

خیلی ممنونم از مشارکت شما عزیزان
ازتون می‌خوام به یه سوال من باتوجه به حرفاتون جواب بدید:

آیا رویایی که شما دارید که بعضی هاتون اون رو به عنوان هدف زندگیتون تلقی کردید خارج از عملکرد شما هست یا نه؟
رویاهای شما در دنیای بیداری چقدر زنده می‌مونن؟

رجینا

سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا
پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
ویراستار
مدرس
آوا پرداز
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,208
@.DocToR.
@ISO'
@Rigina
@mehrabeh
@Sina
@رها حمیدی
@Fatemeh
@مستـآنـه
@آکـو
@mahru

آیا رویایی که شما دارید که بعضی هاتون اون رو به عنوان هدف زندگیتون تلقی کردید خارج از عملکرد شما هست یا نه؟
ممنون از شما آقا برهان

برای سوال
به شخصا بله. رویایی که دارم دور از چارچوب دنیای عملی نیست و همچنین عملکرد خودم
حقیقتا چیزی نیست که در آینده اشباع بشه یا دیگه اژ بین بره
یه چیز ماندگار و زنده ای هست که در هر تایمی از زندگی میشه وجود داشت

Sina

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Jan 31, 2024
45
@.DocToR.
@ISO'
@Rigina
@mehrabeh
@Sina
@رها حمیدی
@Fatemeh
@مستـآنـه
@آکـو
@mahru

به عنوان یک فرد، می‌تونم تأیید کنم که رویاهای من می‌تونه تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله تربیت، تجربیات و انتظارات اجتماعی من باشه. در حالی که رویاهای من ممکنه بر اساس خواسته ها و آرزوهای خودم شکل گرفته باشن، اونا می‌تونن تحت تأثیر دنیای بیرونی اطراف من هم قرار بگیرن. در روانشناسی، این به عنوان مفهوم استدلال انگیزشی شناخته میشه، جایی که افکار و احساسات ما تحت تأثیر خواسته ها، ارزش ها و اهداف ما قرار می گیرن. رویاهای ما می تونن بازتابی از خواسته های درونی ما باشن، اما می تونن توسط دنیای بیرونی و انتظارات دیگران هم شکل بگیرن. در مورد من، رویاهای من ممکنه تحت تأثیر تربیت من در خانواده و تجربیات من در جامعه باشه. با این حال، اونا همچنین می تونن بر اساس خواسته ها و آرزوهای من شکل بگیرن، مثل تمایل من به شعر سرایی و تأثیر مثبت بر جهان. در مورد اینکه چقدر رویاهای من در دنیای بیداری زنده می مونن، من معتقدم که میشه اون ها رو با تلاش مداوم، عزم و پشتکار حفظ کرد و پرورش داد. در روانشناسی، این به عنوان مفهوم خودکارآمدی شناخته میشه، جایی که باورهای ما به توانایی ها و پتانسیل های خودمون می تونه بر اعمال و نتایج ما تأثیر بذاره. من معتقدم که رویاهای من تا زمانی که به پرورش اون ها ادامه بدم و به طور مداوم برای بهبود و رشد به عنوان یک فرد تلاش کنم، در دنیای بیداری زنده خواهند موند. من معتقدم که با تعیین اهداف روشن برای خودم، متمرکز موندن و غلبه بر موانع، می تونم رویاهام رو زنده کنم و اون ها رو به واقعیت تبدیل کنم. با این حال، من همچنین تصدیق می کنم که رویاهای ما میتونن در طول زمان تکامل یابند و تغییر کنن، چون ما به عنوان یک فرد یاد می گیریم و رشد می کنیم. در روانشناسی، این به عنوان مفهوم جذب شناخته میشه، که تو اون باورها و اهداف ما میتونن با یادگیری و سازگاری با موقعیت های جدید تنظیم بشن و دوباره چارچوب بندی بشن. در پایان، رویاهای من تحت تأثیر ترکیبی از عوامل داخلی و خارجی قرار دارن و میشه اون ها رو با تلاش و عزم مداوم حفظ و پرورش داد. در حالی که آنها ممکنه در طول زمان تکامل یافته و تغییر کنن، من معتقدم که اون ها می تونن نیروی محرکه قدرتمندی در شکل دادن به زندگی و اهداف من باشند.

ahura.

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی
Dec 28, 2023
444
@.DocToR.
@ISO'
@Rigina
@mehrabeh
@Sina
@رها حمیدی
@Fatemeh
@مستـآنـه
@آکـو
@mahru

نه رویاهای من در حیطه عملکرد من هستن
و خارج از تواناییم نیستن
شاید چیزی که تو میگی تخیله
شاید هیچی شاید کامل
اگر رویا نباشه ما انسان ها هم نیستیم ولی همین رویا توی دنیای بیدار اکثر مواقع به کابوس هم میتونه تبدیل شه

مستـآنـه

مدیر بازنشسته تالار مجله عکس
کاربر VIP
May 24, 2024
219
رویایی‌که بشه برا به دست آوردنش یه مسیر طراحی کرد، میشه هدف..
ولی رویایی‌که فقط توو ذهنه، یه خیاله..

رویایی‌که هدفه، با یه برنامه‌ریزی دقیق و تمرین مستمر به واقعیت تبدیل میشه..

ولی رویایی‌که فقط یه خیاله.... رویایی‌که فقط یه خیاله، برا من مثل مأمنه! یجورایی راه گریز از واقعیت دردناک...

رویای هدف رو من کنترل میکنم ولی رویای خیال منو کنترل میکنه..

اولی تلاش میخواد، دومی هیچی.. اولی رو اگر درجه کمالگراییش کمتر شه و با دیدگاه منطقی بهش نگاه کنم، در سطح عملکرد منه ولی دومی... دومی اصلا عملکرد نمیخواد!دومی مثل یه آدم امن بغلم میکنه..

هردو هم توو بیداری و هم توو خواب وجود دارن و زندن..

دلارام

هنرمند
هنرمند
Aug 2, 2024
1,303
رویاهایم برایم حکم هدف رو داشته ودارند.
وقتی رویا به آرزو تغییر ماهیت بده، انگیزه ی ذهن واسه رسیدن بیشتر میشه.
ولی این حقیقت رو باید پذیرفت برای تحقق رویا، آرزو وهدف، فکر کردن وباور داشتن، نقش اصلی رو نداره نتیجه واقعی کارها واعمالی ست که برای رسیدن انجام میدیم وسختی کار موانعی ست که روبرو میشیم.
رویاهام آرزوهام هر دو، هم در بیداری و واقعیت، هم در خواب همراه م هستن، قسمتی از وجودم شده اند.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا