یک فنجان تفکر « اگر هیچ قانونی بر رفتارتان تاثیر گذار نبود، چه رفتاری از خود نشان می دادید؟ » | قسمت هفتم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Narges128

نویسنده فعال
نویسنده فعال
Sep 2, 2024
74
[ بسم تعالی ]

عرض ادب و درود خدمت تمامی همراهان چری بوک
با قسمت هفتم از یک فنجان تفکر
تحت عنوان
« اگر هیچ قانونی بر رفتارتان تاثیر گذار نبود، چه رفتاری از خود نشان می دادید؟ »
در حضور شما هستیم

خواهشمند است نظرتون را در این باره توصیف کنید

لطفاً پس از ارسال نظر حتما دو نفر را به این دورهمی دعوت کنید

باتشکر
خب مطمئناً بی‌قانون نمی‌تونیم زندگی کنیم درسته ? همیشه قانون باید توی خونه، توی زندگی، کار، خدمات و... باشه. من رفتارم رو باید با قانون پیش ببرم و اگر این نباشه نمی‌تونم به زندگیم برسم. کلاً عقب میفتم.

الارز

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
Feb 4, 2025
1
نمی‌دونم ولی مطمئنا به اندازه الانم جدی نبودم و کارهایی که هرگز به خاطر عرف جامعه انجام‌شون ندادم رو انجام میدم.
مثلا شاید نصف شب توی خیابونا می‌رقصیدم... .

آخرین ویرایش:

Mahoor

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Sep 12, 2024
13
درود
به نظرم همین الان هم خیلی از قوانین روی رفتار ما تاثیر نداره، این رو خیلی راحت می‌تونیم در سطح جامعه ببینیم. قوانین هرچند خیلی هم سخت‌گیرانه باشن و به‌خاطر سرپیچی ازش تنبیه سختی هم گذاشته شده باشه حالا یا خلقیات ما اون قانون رو نمی‌پذیره، یا منطقمون یا از سر نخواستن از اون قانون پیروی نمی‌کنیم. از کسی که قوانین راهنمای و رانندگی رو موقع رانندگی ندیده می‌گیره تا کسی که به دلیل مخالفت دست به اعتراض در عموم میزنه.
اما به نظر من هر انسانی جدای از قوانین مدنی که جنبه یک‌دست کردن و هماهنگی جامعه رو دارن، یک سری خط قرمزها برای خودش داره حتی اگه فرد خیلی ولنگار و باری به هر جهت باشه
آدما به‌دلیل افکار و منطقی که مختص به خودشونه خودبه‌خود به رفتارشون جهت میدن. حتی اگه این جهت‌دهی اشتباه باشه.

آبی.م

مدیر بازنشسته تالار ادبیات
مقامدار بازنشسته
Apr 15, 2023
891
خب اینطور من فهمیدم سوالتون ینی قانون باشه ولی مثلا یه مقطعی هرکاری کنم مجازات نشم
خب من ترجیح میدم این مواقع هرطوری میتونم به آدمای اطرافم کمک کنم..
ولی در کل از بی قانونی خوشم نمیاد...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا