نقد کاربران نقد کاربران رمان کاچ به قلم مائده یاری، قسم همدم

پناه

مدیر تیم کتابخوان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر
منتقد
ویراستار
کتابخوان
Dec 28, 2024
1,187
کاربران عزیز تقاضا میشود قبل از فعالیت به قوانین نقد کاربران توجه کنید.
قوانین نقد کاربران | کلیک کنید
نام اثر : کاچ
نویسندگان : @مائدهـYari؛ و @Ghsm
ژانر اثر : مافیایی، عاشقانه
خلاصه:
میان آشفته بازار زندگانی، آدم‌هایی با رنگ و نشان متفاوت با دیگری، گرداگرد هم جمع می‌شوند و چهل تکه‌ای می‌بافند که هر تکه‌اش، داستانی پشت رنگ رخساره‌ی خود پنهان کرده.
تکه‌هایی که دست در دست هم، خشت به خشت کاچ را بنا می‌نهند؛ روایتی به حرارت پناهگاهی امن در بطن طوفانی سهمگین... .
پ.ن :
- کاچ
در زبان ولز به حس خوبی که درآغوش یک نفر احساس می‌شود گفته می‌شود. درواقع همان حسِ "مکان امن" داشتن که فقط با فردی خاص می‌توان آن را تجربه کرد.
لینک:

آخرین ویرایش:

emily

کتابخوان
کتابخوان
Jan 26, 2025
70
خب، اولین چیزی که جلب نظر می‌کنه؛ اسم رمانه. اصولا من زیاد با انتخاب اسم‌های غیرفارسی موافق نیستم؛ اما این یکی واقعا خوب بود و خلاقانه انتخاب شده بود.
دو نویسنده خیلی خوب تونستن با هم هماهنگ بشن؛ به نحوی که ما هیچ دوگانگی‌ای نمی‌بینیم که تو چشم بزنه و خواننده رو از رمان زده کنه. توصیفات خوبن و شخصیت ها هم نسبتا قوین.

پناه

مدیر تیم کتابخوان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر
منتقد
ویراستار
کتابخوان
Dec 28, 2024
1,187
سلام و درود به نویسندگان عزیز🌺
اسم رمان ،نو و دور از کلیشه است و معنی جالبی هم داره که نقطه قوت رمان‌تون، ذکر کردن معنی هست که خیلی عالیه.
خلاصه و مقدمه ماهرانه و هوشمندانه نوشته شده که مخاطب رو با توجه به ژانر مافیایی، مشتاق و پروپاقرص نگه می‌داره تا به خواندن ادامه بده.
در توصیفات و فضاسازی به خوبی عمل کردید و این نشان‌دهنده‌ی هماهنگی بین نویسنده‌هاست که هیچ تداخل و ناهماهنگی‌ای نه در متن و نه در سیر رمان دیده نشد.
تونستید ابهت یک سرکرده‌ی مافیا رو به خوبی به نمایش بگذارید و همون‌طور هم رابطه‌ی خواهر و برادری دایان و خواهرش.
شخصیت پردازی خوب و قوی داشتید.
ولی یه نکته اینکه، در انتخاب اسمهاست.اسم برخی شخصیت‌ها به هم نزدیک بودن و یا اسم‌هایی انتخاب کردین که من تا بیام باهاشون اخت بشم و یادم بمونه کمی طول کشید. 🫣
به طور کل همه چی خوب بود و مشتاقانه منتظر ادامه رمان هستم.

رجینا

سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا
پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
ویراستار
مدرس
آوا پرداز
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,208
سلام به نویسندگان عزیز
نام رمان خیلی جذاب انتخاب شده و منو جذب خودش کرد
خلاصه و مقدمه رمان به‌صورت جذاب و قوی نوشته شده است. با توجه به ژانر مافیایی که حساسیت بیشتری به نظر من میخواد برای ایجاد صحنه ها و فضاسازی ، مخاطب را به‌شدت مشتاق و علاقه‌مند به ادامه خواندن می‌کند. در بخش‌های شخصیت پردازی و فضاسازی به‌خوبی عمل کرده‌اید . یا توجه به اینکه دو نویسنده این اثر رو نوشتن و خب مسلما کار رو سخت تر میکنه یه وقتایی ولی برعکس هیچ‌گونه تداخلی در متن یا سیر رمان دیده نمی‌شد

لذت بردم خیلی خسته نباشید

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا