نقد کاربران نقد کاربران رمان پایان ناپذیر به قلم شکیلا موسوی

Clotho

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Jul 29, 2024
16
عرض ادب
کاربران عزیز تقاضا میشود قبل از فعالیت به قوانین نقد کاربران توجه کنید.
قوانین نقد کاربران | کلیک کنید
عنوان: پایان ناپذیر
نویسنده: شکیلا موسوی | @dark night
ژانر: ترسناک فانتزی مافیایی
خلاصه :
رقص قطرات سرخ خون و بازی تیغه سفید خنجر با پوست سرد قربانیان! آدریک اسمیرنوف، کودک ده ساله‌ای که سرنوشت‌اش با خون و مرگ گره خورد و بازی سرنوشت او را به میان تاریکی کشاند. نیرویی ناخواسته و ترسناک که وجودش، پسرک را به سوی لبه پرتگاه می‌کشاند و لقب شیطان را برازنده وجودش می‌کند!

رها حمیدی

مدیر بازنشسته نقد
نویسنده فعال
مقامدار بازنشسته
Jul 11, 2024
279
سلام به نویسنده عزیز🌹
اول اینکه باید بگم از خوندن اثر شما بسیار لذت بردم
با توجه به دیدگاهی که از سبک و ژانر فانتزی و ترسناک داشتم به خوبی با وقایع و نوع نوشتاری نویسنده ارتباط برقرار کردم.
داستان‌های فانتزی شامل عناصر تخیلی، جهان‌های خیالی و موجودات فانتزی مانند جادوگران، اژدهاها و شخصیت‌های اسطوره‌ای هستند
ایده و پیرنگ اولیه خوبی دارید که به نظرم بازم جای کار داره البته با توجه بر اینکه ۸ پست از اثر شما رو مطالعه کردم میگم.
حتما در آینده به ایده‌ها و تعلیقات بیشتری پرداخته میشه.
دیالوگ‌ها مختص کارکتر‌ها و شبیه به هم نیستن.
جای کار بیشتری در رکن مونولوگ ها دارید اما با این حال خوب نوشتید.
داستان با شروع گیرا و قابل توجهی آغاز شده و با توجه به اینکه هنوز حتی به میانه رمان هم نرسیدیم بازدید خوبی داشته.
من اشتباه تایپی خاصی به چشمم نخورد و این سطح نوشتاری بالای نویسنده رو نشون میده.
مشتاقانه منتظر ادامه‌ی اثر جذاب و خواندنی شما هستم نویسنده عزیز.
شکیلای عزیز موفق باشید🤍
@dark night

رجینا

سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا
پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
ویراستار
مدرس
آوا پرداز
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,208
سلام عزيزم
تا اينجاي رمان كه نوشته شده من از خوندنش خيلي لذت بردم و برام جذاب بود
عنوان پايان ناپذير از تركيب كلمات تكراري انتخاب شده و در نگاه اول ممكنه مجذوب كننده نباشه؛ اگر از كلمات متفاوت و متوع تري استفاده ميشد خيلي بهتر ميشد
عنوان پايان ناپذير با ژانر انتخابي ميشه گفت ارتباط نسبتا خوبي داره ولي يه مقدار هم ابهام رو برام ايجاد كرده بود
در بخش خلاصه با توضيحاتي كه نويسنده داده كاملا ژانر انتخابي در ان ديده ميشد و اون ابهامي كه در عنوان بود رو براي خواننده كم كرد
خلاصه كليشه اي نبود و ارايه هايي در اون ديده ميشد، خيلي موضوع را باز نكرده و در كل خلاصه‌ي دلنشيني برام بود
رمان شروع خيلي خوبي داشت و با توصيفات خوبي كه نويسنده كرده بود خواننده رو با شخصيتاش آشنا ميكرد
نگارش كلمات بسيار خوب به كار شده بود و توي روند خوندن داستان كمك ميكرد
در تمام پست ها و پلات رمان نكته مثبتي كه از قلم نويسنده ديده ميشد توصيفات بسيار خوبش بود و اين برام خيلي گيرا بود

در كل خيلي لذت بردم شكيلا جان و منتظر ادامه داستانت هستم

Mermaid

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Feb 16, 2024
202
سلام به نویسنده عزیز قلمتون مانا اینکه اثرتون خوندم و‌لذت بردم براتون آرزوی موفقیت دارم .
شروع رمان هیجانیتون با قلم گیرایی شروع شد طوری که جذب مخاطب را تا حدودی داشت اما خب به مرور و سیر روند داستانتون با پیشرفت قلمتون به حداکثر میشه رسوند.
اما باتوجه به ژانر فانتزی داستانتون به خوبی شخصیت هایی که یک داستان ترسناک و فانتزی داشته باشه رعایت کرده است اما در بین داستان میشه رو دیالوگ ها بیشتر کار کرد.
عنوان نخستین فاکتوری که باعث جلب نظر و توجه به هرنوشته‌ای می‌شود، عنوان است.
عنوان باید کشش لازم برای جذب مخاطب را داشته باشه و در عین حال دربردارنده‌ی مفهوم کلی اثر باشه عنوان رمانتون درصد کلیشه ای نسبتا بالایی داره به نظرم که به کار گیری کلمات خاص تر به نظرم میشه عنوان جذاب تری را به کار برد.
خلاصه تون اما خلاصه تون نه خیلی کوتاه ونه خیلی بلند در حد وسط خوبی بود طوری که چکیده کلی محتوای اثر برای خواننده به نمایش گذاشته بود.
دستور زبان داستان هم تا حدخوبی رعایت شده بود طوری که از نظر علائم نگارشی و درست نویسی صورت گرفته بود.
برای توصیف مکان و شخصیت و رفتارای که باید توصیف میشد به خوبی رعایت شده‌بود .

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا