پناه

ارشد پورتال اندیشه و پورتال سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
پشتیبان نویسندگی
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
ویراستار
کتابخوان
مورخ
کتاب‌باز
Dec 28, 2024
2,927
کاربران عزیز تقاضا میشود قبل از فعالیت به قوانین نقد کاربران توجه کنید.
قوانین نقد کاربران | کلیک کنید

عنوان: وهمِ ماهوا
ژانر: فانتزی، عاشقانه
نویسنده: @سارابـهار❁
خلاصه:
ماهوا در دوزخِ زندگی‌اش، جایی که نه امیدی است و نه نوری برای راهیابی؛ آن‌چنان غرق شده که حتی از نجات خود نیز ناامید می‌شود. تنها و در جستجوی قطره‌ای زندگی، ناگهان دریچه‌ای به آن‌سوی دنیاها باز می‌شود؛ حالا او در میان سحر و جادو، باید به دنبال راه نجات بگردد، راهی که دریچه‌ایست به جهانِ سحر
آمیز!

لینک:

پناه

ارشد پورتال اندیشه و پورتال سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
پشتیبان نویسندگی
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
ویراستار
کتابخوان
مورخ
کتاب‌باز
Dec 28, 2024
2,927
سلام نویسنده عزیز.
ایده و پیرنگ‌تون رو دوست داشتم. فضاسازی و توصیفات عالی و پر از حس بودن. کلا با برنامه دارین جلو می‌رید، اما شما وقتی اعلام می‌کنید که لوکیشن قاره ایکس، نوی‌لند و هیچ سرنخی دیگه‌ای نمی‌دید من انتظار دارم که یه خلقیات دیگه، لحن دیگه و با اسم‌های جدیدی روبه رو بشم، اما متاسفانه انتظارم برآورده نشد و همه انگار توی همین ایران خودمون اتفاق افتادن.
اسم‌ها ایرانیه( غیر از عمو فین) که ایشون هم تسلیت به لحن و زبان ایرانی گفتن.
تمامی توصیفات و شرایط داخل کمد هم همینطور که دلوین میگه: شاید مقبره کوروش باشه.
در کل دیالوگ‌ها و مونولوگ‌ها و توصیفات عالی‌تون تونست منو جذب خودش بکنه که ببینم، چرا این اتفاقات داره رخ میده و انگار داره توی یک خط زمانی دوبار زندگی می‌کنه.
داستان ماهوا رو دوست داشتم و منتظر ادامه پارت‌ها هستم.

مهرسا

کتابخوان
کتابخوان
Sep 19, 2025
137
سلام و عرض ادب به نویسنده گل .
خسته نباشی، رمانت خیلی قشنگ بود .
اینکه از توصیفات استفاده کردی و زبان ماهوا رو در قالب ادبی نوشتی ، برام جذاب بود . یعنی مثل بعضی ادبی هایی نبود که آدم فقط بخونه ، پشت نوشتنش، اون حس ابهام و فانتزیاتی که تا به الان کم و پیش نشون دادی رو داشت . یا اون حس وقتی که رضا و مامانش باهاش بد رفتاری دارن، باعث شد تنفرم بهشون زیاد بشه و بتونم‌با ماهوا همزاد پنداری کنم . چیزی که به نظرم خیلی قشنگش می‌کنه، اینه که بیشتر برای خواننده توضیح بدی . خیلی خوبه که حس و توصیفاتت رو به نحوه احسنت تعریف کنی ولی توضیح اینکه چجوری و چرا رو در قالب قصه طور بگی ، جذابت ترش می‌کنه. البته این فقط نظر من به عنوان یه خواننده اس و صرفا یه پیشنهاده، وگرنه رمانت خیلی قشنگ شروع شده . برات آرزوی موفقیت دارم .
قلمت همیشه زیبا و مانا🌷🕊

tina_for.81

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
صفحه آرا
کتابخوان
نویسنده فعال
Jul 19, 2025
214
درود به نویسنده محترم
اسم رمان خیلی زیباست و در ذهن هک می‌شود و خواننده رو مجذوب خودش می‌کند.
سریع وارد اصل داستان شدید و خواننده از شروع داستان وارد بحران‌هایی میشه که شخصیت داستان می‌شود.
فضاسازی خیلی خوب انجام شده و توصیفاتی که انجام دادید خیلی واقعی هستند و باعث میشه خواننده بتونه به راحتی برای خودش تصویرسازی کند.
مثلا اون دیالوگ فرهاد: باشه ماهوا خانم برو! برو ولی نه از این خونه! از سرم برو! برو ولی نه از این شهر! از قلبم برو! برو ولی نه از این کشور! از خاطراتم برو! برو ولی چمدونتم از بوی موهات پرکن با خودت ببر... .
اون دیالوگ رو من خیلی دوست داشتم.
پارت های آخر برای من کمی گیج کننده بود و حس کردم همه چیز خیلی تند پیش میره ولی با این حال توصیف های زیبا تونستن جذابیت و حس کنجکاوی رو در من به عنوان خواننده حفظ کنن.
ایده خیلی زیبا و گیراست و البته غیر تکراری هستش و خواننده جذب موضوع میشه.
امیدوارم موفق باشید

رهای انجمن

مدیر تالار آوا
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر همراه
طراح جلد
ویراستار
مدرس کارگاه
صفحه آرا
آوا پرداز
مترجم رمان
کتابخوان
کاربر VIP
هنرمند
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,642
درود نويسنده عزيز

کلیت داستان دارای فضایی تیره و پر از ناامیدی هست که از ابتدا با واژه‌هایی مانند دوزخ، زندگی بدون امید و روح شکسته شروع شده احاسات عمیق شکست، تنهایی و جستجوی نجات را به خوبی منتقل می‌کنه.
در بخش مقدمه، توصیف زخم‌های روحی و جستجوی آرامش، حس درونی شخصیت اصلی را به خوبی نشون ميده
واژه‌پردازی و تصاویر به کار رفته، مانند خون ریختن و ظلمت، به تعمیق فضای دراماتیک و پیچیدگی شرایط شخصیت کمک کرده
نکته مهم، استفاده از استعاره‌ها و تمثیل‌ها جلب توجه می‌کنه و به نوعی امید در دل روایت قرار داده

به طور کلی، دلنوشته فضای غمناکي داره که با نکات مثبت استعاره‌ای همراه هست
يه چيز كه هست اينه كه حجم عبارات و توصیفات بعضاً بیش از حد بوده و ممکن است شنونده را کمی از روایت اصلی دور کنه
در كل خيلي لذت بردم از خوندن اين اثر
موفق باشيد عزيزم

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا