پناه

ارشد پورتال اندیشه و پورتال سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
پشتیبان نویسندگی
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
ویراستار
کتابخوان
مورخ
کتاب‌باز
Dec 28, 2024
2,927
کاربران عزیز تقاضا میشود قبل از فعالیت به قوانین نقد کاربران توجه کنید.
قوانین نقد کاربران | کلیک کنید
نام اثر: عمارت چارلز
نام نویسنده: @Arghavan
ژانر: ترسناک، معمایی
خلاصه:
سری نهان در پشت خشت های عمارتی که روزی صدای خنده هایشان تا فلک بود؛ و امروز از ترس و وحشت همان خشت ها سکوتی مرگبار پیشه کرده‌اند. دیوار های عمارتی را که با وحشت و سیاهی رنگ شده اند را دوباره از نو رنگ می‌کند. اما این بار سایه های تاريکی و وحشت را مهمان ساکنین‌اش می‌کند. اما همه چیز همیشه خوب تمام نمی‌شود. برای یک پایان خوب باید از دست داد. ناخودآگاه اورا به سمت خود فرا می‌خواند. او این جاست! درست در کنار شما؛ صدای نفس های حریص‌ اش را می‌شنوی؟! او خواهان خون است.

لینک:

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arghavan

پناه

ارشد پورتال اندیشه و پورتال سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
پشتیبان نویسندگی
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
ویراستار
کتابخوان
مورخ
کتاب‌باز
Dec 28, 2024
2,927
سلام به شما نویسنده عزیز.
اسم رمان در ظاهر کلیشه است، اما با خوندن و شروع رمان میشه متوجه شد که داره به سمت نو بودن میره و چون اکثر داستان داره حول محور عمارت چارلز می‌چرخه پس جزو بهترین گزینه ها برای انتخاب اسم رمان هست.
خلاصه و مقدمه خوب هستن و جامع. تاوان و خون‌بها، به خودی خود تونسته تعلیقی که باید رو ایجاد کنه در ذهن مخاطب.
شروع به نظر می‌تونست بهتر و جنجالی‌تر و در اوج شروع بشه، اما چون با سرنخ های اصلی شروع شد (در ادامه مشخص شد) شروع خوبی بود.
سوفیا و عمه ماری خوب پرداخت شدن و خوب و ملموس هستن. اما رز نسبت به شرایطی که داره، خیلی راحت با قضیه کنار اومده و عادت کرده و این دور از ذهنه.
ژانت توماس و پدر بزرگ درجای خودشون دارن ادامه میدن.
پیرنگ جذاب و خوبی دارید و با اشتیاق منتظر ادامه داستان تون هستم.
موفق باشید.

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: Arghavan

امیراحمد

نویسنده رسمی انجمن
مترجم رمان
کتابخوان
نویسنده کتاب
نویسنده فعال
Dec 8, 2023
715
درود به نویسنده گرامی‌.
شروع رمان نشون میده که قلم نویسنده داره به سمت بهتر بودن میره و چون نیمی از داستان حول محور خانه چارلز پیش میره پس عنوان می‌تونه مناسب و جالب باشه.
خلاصه و مقدمه خوبی به وجود آوردی.
شروع به نظر می‌تونست بهتر و جنجالی‌تر و در اوج خودش به وجود بیاد، اما چون با سرنخ های اصلی شروعش کردی از نظر من شروع خوب و مناسبی بود.
پیرنگ قوی به وجود آوردین و با اشتیاق منتظر ادامه داستان تون هستم.
موفق باشید.

مهرسا

کتابخوان
کتابخوان
Sep 19, 2025
137
سلام نویسنده عزیز . وقتت بخیر باشه .
عنوان داستانت خیلی مطابقت با رمانت داشت و برای من یکی قشنگ بود .
ژانر های مد نظر هم به درستی انتخاب شدن و صدای هر یک از شخصیت ها قشنگ بودن . من اولش اینطوری بودم که یعنی چه خبره و خب تا چندین برام سوال بود که دقیقا اونجا چیشده تا اینکه از طریق کنجکاوی های سوفیا ، تونستی کم‌کم رازها و معما رو القا به من خواننده منتقل کنی . مبهم بودن خیلی خوبه ، اینکه طرف کنجکاو بشه وای خیلی خوبه ، اما سعی کن زیاد ازش استفاده نکنی.
سر هر پارتت اگر سعی کنی یه قلاب دست خواننده بندازی ، به نحوه احسنت رمانت عالی میشه .
به عنوان کسی که فقط و فقط میتونی به چشم خواننده ببینی ، میگم که رمانت قشنگه . اون پیچش رو داره ، شخصیت سوفیا اشراف زادگی و کنجکاویش عالیه . اینکه به شوهرش هم پرداختی و یه چیزهای کوچیکی آوردی، عالی بود . در بعدها امیدوارم به زندگی شخصی سوفیا و یا پدرش بپردازی تا بتونیم سوفیا رو درک کنیم . یجورایی علاوه بر ایده اولیه داستان ، شخصیت هارو بفهمیم.
زیاد طولش نمیدم و میگم که عالیه ، امیدوارم توی ادامه دادنش موفق باشی . قلمت مانا🌼⚘

مژگانمـ

سرپرست اجرایی کتاب + مدیر تالار رمان
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
مترجم رمان
کتابخوان
کاربر VIP
نویسنده فعال
هنرمند
Mar 9, 2023
1,586
سلام نویسنده عزیز

نویسنده به‌خوبی توانسته حال و هوای ترسناک و مرموز عمارت را با توصیف‌های دقیق (دیوارهای پوسیده، مبلمان قدیمی، صدای جیرجیر درها، بوی نم) به خواننده منتقل کند.
سوفیا به عنوان راوی و قهرمان داستان، ترکیب جالبی از اقتدار اشرافی و آسیب‌پذیری انسانی را نشان می‌دهد. شخصیت‌های فرعی مانند ماری و رز نیز به اندازه‌ی کافی مرموز و جذاب پرداخت شده‌اند.
گفت‌وگوها روان و متناسب با شخصیت‌ها هستند و به شکلی ماهرانه اطلاعات را در اختیار خواننده قرار می‌دهند، بدون آنکه تصنعی به نظر برسند.
نویسنده با ظرافت، نشانه‌های کوچک (زندگی در طبقهٔ مستخدمین، رفتار گربه، واکنش ماری به سوفیا) را پراکنده کرده تا کنجکاوی خواننده را تا آخر داستان زنده نگه دارد.

اگرچه فضاسازی قوت اثر است، گاهی اطناب در توصیف جزئیات (مثلاً صحنهٔ آوردن چای) از سرعت روایت می‌کاهد.
برخی از صحنه‌های ترسناک (مانند حملهٔ ناگهانی گربهٔ سیاه) تا حدی کلیشه‌ای به نظر می‌رسند و ممکن است برای خوانندهٔ حرفه‌ای ژانر ترسناک تازگی نداشته باشند.
در این بخش از داستان، انگیزهٔ اصلی ماری برای پنهان‌کاری و دلیل واقعی ترس او از عمارت به طور کامل روشن نیست که می‌تواند برای خواننده گیج‌کننده باشد.

«عمارت چارلز» داستانی جذاب و پرکشش در ژانر ترسناک-معمایی است که با فضاسازی غنی و شخصیت‌پردازی باورپذیر، موفق شده حال و هوای مرموز و هراس‌انگیز یک عمارت تسخیرشده را به خوبی به تصویر بکشد. این اثر برای علاقه‌مندان به داستان‌های رازآلود با پس‌زمینهٔ تاریخی و عناصر فراطبیعی، می‌تواند تجربهٔ خوانشی لذت‌بخشی باشد. اگر نویسنده در ادامهٔ داستان بتواند از کلیشه‌های رایج ژانر فاصله بگیرد و پرداخت عمیق‌تری به انگیزهٔ شخصیت‌ها ارائه دهد، بدون شک «عمارت چارلز» می‌تواند به اثری به‌یادماندنی در این ژانر تبدیل شود.

BARAN_KH_Z

نویسنده فعال
نویسنده فعال
Apr 12, 2025
206
سلام عزیزم خسته نباشید
عنوان رمان «عمارت چارلز» هستش که درواقع کلمه عمارت کلیشه خیلی خیلی زیادی داره ولی کلمه بعدش چارلز کلیشه رو کم و عنوان ارتباط بین ژانر و پیرنگ به خوبی حفظ شده که باعث میشه کلیشه کمتر شه
این رمان حول محور عمارتی می‌چرخد که گذشته‌ای روشن و پر از زندگی دارد، اما حالا در تاریکی و سکوتی وهم‌آلود فرو رفته است.
که این موضوع در خلاصه معلوم هستش
خلاصه‌ فضایی مرموز با لحن شاعرانه و تهدیدآمیز خلق کرده که خیلی زیباست و مقدمه حال‌وهوای کلی اثر را به‌خوبی ترسیم می‌کنه
ارغوان جان، میتونم بگم واقعاً دست مریزاد داری که روند رمانت به گونه ای بوده که از همون اول یه آرامشی دلهره آور وجود داره توش یعنی آدم خیلی کنجکاو میشه ولی یکم ضعف داره توش اگه یه سناریو دلهره آور از اول شروع میشد خیلی عالی میبود
انتخاب عمارت قدیمی به‌عنوان بستر اصلی داستان هوشمندانه است، چون ظرفیت بالایی برای خلق تعلیق و فضاسازی دارد.
یه نقاطی منفی وجود داره اینکه حال داستان یکم سنگین هستش و ممکنه گاهی مخاطب ارتباط نگیره خودم به شخصه میتونم بگم بعضی جاها واقعاً ارتباط کافی نگرفتم
اگه بتونی تعادل بین دیالوگ و مونولوگ برقرار کنی خیلی عالی میشه
ارغوان جان، یکم توی دیالوگ هات دقت بیشتری کن!
خسته نباشید عزیزم زیبا بود
قلمتون مانا🌿🌴

tina_for.81

مدیر تالار موسیقی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
صفحه آرا
کتابخوان
نویسنده فعال
Jul 19, 2025
214
درود به نویسنده محترم
درمورد عنوان رمانتون باید بگم چندان مخاطب رو کنجکاو نمیکنه اما با توجه به متن انتخاب خوبیه.
مقدمه و خلاصه حالت ادبی داشتن و زیبا بودند.
فضای عمارت و حس دلهره رو خیلی خوب توصیف کردی و به تصویر کشیدی اما باز هم جا داره تا بهتر بشه و اتفاقات رو به صورت غیره منتظره تری پیش ببری.
بعضی جاها ابهام توی داستان خیلی زیاده... تو بعضی از جاهای داستان هم کمی ارتباط گرفتن سخت بود.
اما خلاصه کنم در کل خوب بود و برای من که آثار زیادی توی این ژانر نخوندم زیبا و جذاب بود
موفق باشید

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

Who has watch this thread (Total: 1) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا