نقد کاربران نقد کاربران رمان دلیما به قلم نگین حلاف

پناه

مدیر تیم کتابخوان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر
منتقد
ویراستار
کتابخوان
Dec 28, 2024
1,187
کاربران عزیز تقاضا میشود قبل از فعالیت به قوانین نقد کاربران توجه کنید.
قوانین نقد کاربران | کلیک کنید
عنوان: دلیما
نویسنده: @Gemma
ژانر: روان شناختی، عاشقانه، اجتماعی
خلاصه:
در خوشبختی زاده شدم و بدبختی، خود رختش را مهمان تنم کرد. خود امیدم را به مرگ رساندم و حال، عزاداری‌اش می‌کنم. پرواز پرنده‌ها را به یاد ندارم. لب‌هایی که به خنده گشوده شدن را ندیدم. رقص شعله‌های آتش را از یاد بردم. برخورد قطره‌های باران به زمین را فراموش کرده‌ام. همان‌گاه که قرار بود چشمانم را از زندگی ببندم و آن سرای دیگر را دریابم، او دستم را گرفت و درب زندگی‌اش را بر روی من باز کرد. دگر، من ماندم و او‌. او ماند و من.
لینک:​

پناه

مدیر تیم کتابخوان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر
منتقد
ویراستار
کتابخوان
Dec 28, 2024
1,187
درود و خسته نباشید به شما نویسنده عزیز. 🌹
اسم رمان دلیما، با توجه به معنی «دوراهی» ، «دوراهی مرگ و زندگی»، برام جذاب بود و به دور از کلیشه و معلومه که با حساسیت زیادی انتخاب شده که در راستای داستان رمان باشه و این یک پوئن مثبته بهتون تبریک می‌گم. عنوان رمان جذب کننده است.
از خلاصه لذت بردم و در گنگ بودنش غرق شدم. گنگ نامفهومی نبود، گنگ از این منظر که شتاقی تا با شخصیت‌ها و حوادث داستان زودتر روبرو بشی.
ژانر از همون ابتدای داستان رمان با هم همخوانی داشتن و در مورد مسئله روانشناختی کاملاً خوب و جدی عمل کردید که یک بیماری نادر و خاص در یک دختر با شعور ادبیاتی بالا و این نوع نوشته برای من جدید بود و تونستم جذبش بشم.
مقدمه ننوشتید که کمی توی ذوق می‌زنه.
شخصیت پیوند هرچه جلوتر میره برام جالب‌تر می‌شه ینکه از مرگ می‌ترسه ولی به روی خودش نمیاره. شخصیت آدونیس رک و بی‌پرده بودنش برام قابل هضمه. در توصیفات مکانی و حالات روحی پیوند خیلی ماهرانه و حرفه‌ای عمل کردید از نظر من نوشته‌تون رو برای مخاطب دلنشین می‌کنه.
در کل از خوندن داستان رمان لذت بردم و منتظر ادامه اون هستم.
موفق باشید.

emily

کتابخوان
کتابخوان
Jan 26, 2025
70
درود.
نام رمان حقیقتا کلمه جالب و خوش آهنگیه.
خود من ایده داستان رو به شدت دوست داشتم و به نظرم متفاوته.
توصیفات خوبی داشتین، هم ظاهر شخصیتها و هم مکانها و احساسات.
همچنین، اسم شخصیت اصلی هم باسلیقه انتخاب شده.

Gemma

نویسنده فعال
نویسنده فعال
Jan 18, 2025
90
درود و خسته نباشید به شما نویسنده عزیز. 🌹
اسم رمان دلیما، با توجه به معنی «دوراهی» ، «دوراهی مرگ و زندگی»، برام جذاب بود و به دور از کلیشه و معلومه که با حساسیت زیادی انتخاب شده که در راستای داستان رمان باشه و این یک پوئن مثبته بهتون تبریک می‌گم. عنوان رمان جذب کننده است.
از خلاصه لذت بردم و در گنگ بودنش غرق شدم. گنگ نامفهومی نبود، گنگ از این منظر که شتاقی تا با شخصیت‌ها و حوادث داستان زودتر روبرو بشی.
ژانر از همون ابتدای داستان رمان با هم همخوانی داشتن و در مورد مسئله روانشناختی کاملاً خوب و جدی عمل کردید که یک بیماری نادر و خاص در یک دختر با شعور ادبیاتی بالا و این نوع نوشته برای من جدید بود و تونستم جذبش بشم.
مقدمه ننوشتید که کمی توی ذوق می‌زنه.
شخصیت پیوند هرچه جلوتر میره برام جالب‌تر می‌شه ینکه از مرگ می‌ترسه ولی به روی خودش نمیاره. شخصیت آدونیس رک و بی‌پرده بودنش برام قابل هضمه. در توصیفات مکانی و حالات روحی پیوند خیلی ماهرانه و حرفه‌ای عمل کردید از نظر من نوشته‌تون رو برای مخاطب دلنشین می‌کنه.
در کل از خوندن داستان رمان لذت بردم و منتظر ادامه اون هستم.
موفق باشید.
سلام زیبارو. تازه نقد قشنگت رو دیدم.
خیلی خیلی خوشحالم که این همه با رمان ارتباط برقرار کردی و به جد، انگیزه‌ی فوق‌العاده‌ای از نقد زیبات گرفتم. کامل کردن ایده‌ی دلیما، یک سال کامل طول کشیده و خیلی تلاش کردم که پیرنگم رو به انسجامی که می‌خوام برسونم. به حدی که در خیلی از قسمت‌ها حتی نمی‌دونستم چطور باید قلمم رو با پیرنگ همراه کنم. اما خوشبختانه از پس نوشتن دلیما براومدم و حالا، نقدهای زیبایی ازش دریافت می‌کنم. این بهترین تجربه‌ای که در این ۴ سال نوشتن به دست آوردم. امیدوارم پارت به پارت دلیما شما رو عاشقانه همراه خودش بکشونه و تا آخرین پارت، همراه دلیما بمونید❤️✨️

Gemma

نویسنده فعال
نویسنده فعال
Jan 18, 2025
90
درود.
نام رمان حقیقتا کلمه جالب و خوش آهنگیه.
خود من ایده داستان رو به شدت دوست داشتم و به نظرم متفاوته.
توصیفات خوبی داشتین، هم ظاهر شخصیتها و هم مکانها و احساسات.
همچنین، اسم شخصیت اصلی هم باسلیقه انتخاب شده.
باسلام.
خوشحالم که این ارکان به چشمتون خاص اومده. باید بگم همشون با حساسیت تامی انتخاب شدن و در به تصویر کشیدن‌شون تا تونستم از توان قلمم استفاده کردم، هر چند که بازم هیچ‌وقت برام کافی نیست.
امیدوارم تا آخر داستان، همراه پیوند و آدونیس بمونید.

دلارام

هنرمند
هنرمند
Aug 2, 2024
1,303
سلام و درود بر نویسنده ی فوق العاده ماهر انجمن***
خسته نبالی قلمت فقط عشق هست وبس.
ابتدا اسمش که فوق العاده س ونکته کلیدی برای ذوی خوندن وتحریک خواننده.
نکته ی جالب این رمان زیبا ، فرازونشیت امید وناامیدی بود
انگاری شخصیت اول داستان رمان قشنگ شما سوار الاکلنگ زندگیست
گاهی قلبش امیدش ...تیره وتار
و دوباره درخشان وزیبا...
وشخصیت اول رمان زیبات و شخصیت دوم جذاب دوستداشتنی
وچقدر جذابتر که بقول عوام یه کل کل عاشقونه بی نهایت شیرین
با جملات نیم کاره داشتن وعنوان نکدن
با نگاه زبان حرف زدن...
تصویر ساری زبان بدن ،محیط و احسسات عالی ترازعالی بود.
انتخاب اسمهای زیبا درهرپارت فو ق العاده بود .

قلمت مانا...

آخرین ویرایش:

رجینا

سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا
پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
ویراستار
مدرس
آوا پرداز
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,208
سلام نویسنده عزیز
رمان دلیما عنوانی به دور از کلیشه و خاص انتخاب شده که برای خودم از جذابیت نسبتا بالایی برخوردار بود
تمام روند پارت ها نویسنده در چارچوب ژانر انتخابی پیش برده بودن و این خیلی خوب بود
مقدمه جزو قوانینی هست که باید در رمان نوشته بشه ولی این مورد دیده نشده بود متاسفانه
شخصیت پردازی به خوبی انجام شده بود و قلمتون خیلی دلنشین برام بود
خلاصه خیلی عالی بود چون نویسنده سعی کرده بود کنجکاوی خواننده رو برای ادامه داستان به تلنگر در بیاره

امیدوارم هر روز قلمت مانا باشه عزیزم

Gemma

نویسنده فعال
نویسنده فعال
Jan 18, 2025
90
سلام و درود بر نویسنده ی فوق العاده ماهر انجمن***
خسته نبالی قلمت فقط عشق هست وبس.
ابتدا اسمش که فوق العاده س ونکته کلیدی برای ذوی خوندن وتحریک خواننده.
نکته ی جالب این رمان زیبا ، فرازونشیت امید وناامیدی بود
انگاری شخصیت اول داستان رمان قشنگ شما سوار الاکلنگ زندگیست
گاهی قلبش امیدش ...تیره وتار
و دوباره درخشان وزیبا...
وشخصیت اول رمان زیبات و شخصیت دوم جذاب دوستداشتنی
وچقدر جذابتر که بقول عوام یه کل کل عاشقونه بی نهایت شیرین
با جملات نیم کاره داشتن وعنوان نکدن
با نگاه زبان حرف زدن...
تصویر ساری زبان بدن ،محیط و احسسات عالی ترازعالی بود.
انتخاب اسمهای زیبا درهرپارت فو ق العاده بود .

قلمت مانا...
درود بر شما عزیزدلم.
ممنونم از انرژی عالیت گلم نقدت پر بود از حس مثبت و کلی انگیزه‌ برای ادامه‌ی نوشتن❤️
امیدوارم هر پارت دلیما شاهد نگاه گرم و زیبات باشه و تا آخر پیوند و آدونیس رو همراهی کنی قشنگم✨️

Gemma

نویسنده فعال
نویسنده فعال
Jan 18, 2025
90
سلام نویسنده عزیز
رمان دلیما عنوانی به دور از کلیشه و خاص انتخاب شده که برای خودم از جذابیت نسبتا بالایی برخوردار بود
تمام روند پارت ها نویسنده در چارچوب ژانر انتخابی پیش برده بودن و این خیلی خوب بود
مقدمه جزو قوانینی هست که باید در رمان نوشته بشه ولی این مورد دیده نشده بود متاسفانه
شخصیت پردازی به خوبی انجام شده بود و قلمتون خیلی دلنشین برام بود
خلاصه خیلی عالی بود چون نویسنده سعی کرده بود کنجکاوی خواننده رو برای ادامه داستان به تلنگر در بیاره

امیدوارم هر روز قلمت مانا باشه عزیزم
سلام زیبا.
ممنونم از نظرات زیبا و فوق‌العاده‌ات، بله متأسفانه می‌دونم مقدمه انداره‌ی کمی داره، ولی خب همیشه از ویرایشش معذور بودم چون درسته کوتاه و مختصره، ولی تمام پیرنگ رمان رو در خودش حمل می‌کنه.
امیدوارم همیشه دلیما رو همراهی کنی قشنگم✨️

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا