نقد کاربران نقد کاربران رمان آخرین سقوط به قلم امیراحمد

SONA

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Apr 20, 2023
17
درود.
مقدمه را طبق نظرتون تغییر دادم.
لطفاً بررسیش کنین و هر مشکلی داشت بگید تا اصلاحش کنم.
به زودی بقیه ایرادات را هم اصلاح می‌کنم.
احسنت!
مقدمه عالی شده. همین‌طور پیش برین؛ تموم نقص‌های رمان رفع میشه.

SONA

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Apr 20, 2023
17
درود.
چند‌تا از پارت‌های صفحه اول را اصلاح کردم.
لطفاً چک کنید و اگر هنوز هم ایرادی داشت بگید تا برطرفشون کنم.
مابقی پارت‌ها رو مطالعه می‌کنم زمانی که خواستم نقد کنم، پارت‌های ابتدایی رو می‌خونم و نقد و نظرم رو همین‌جا بیان می‌کنم.

امیراحمد

نویسنده رسمی انجمن
کتابخوان
نویسنده رسمی
نویسنده فعال
Dec 8, 2023
371
سلام جناب
من امروز صفحه‌ی دوم اثرتون رو مطالعه کردم.
خوشبختانه ایرادهای صفحه‌ی دوم، کمتر از صفحه‌ی اول بود؛ اما با این اوصاف، نیاز به چک کردن مجدد هر پارت هست که این‌جا بهش اشاره می‌کنم.

قربان یه نفر می‌خواد شما رو ببینه، میگه اطلاعات مهمی براتون داره. دستور چیه قربان؟

تکرار کلمه‌ی «قربان» اون هم دو مرتبه در یک جمله، زیاد جالب نیست که بهتره به این صورت بنویسین.

- قربان! یه نفر می‌خواد شما رو ببینه، میگه اطلاعات مهمی براتون داره. دستور شما چیه؟

زبانش را روی دهانش می‌کشد و می‌گوید:❌️

احساس می‌کنم جمله بندیتون صحیح نیست.
زبانش را روی لبانش می‌کشد و می‌گوید:✔️
معمولاً زبون رو روی لب می‌کشن. نمی‌شه زبون رو روی دهان کشید چون درواقع زبون داخل دهان وجود داره. میشه گفت که زبانش را داخل دهانش چرخاند؛ ولی زبانش را روی دهانش کشید زیاد جالب نیست.

اون‌جا را

از اون‌جا که دیالوگتون محاوره‌ست، ادبی نوشتن باعث یک‌نواخت نشدن دیالوگ‌هاتون میشه که یه جورهایی به صورت نقص به چشم خواننده میاد. پس حتماً این کلمه رو هم به «اون‌جا رو» ویرایش کنید.
(فکر کنم پارت چهارم یا پنجم صفحه‌ی دوم بود.)

با دست سالمم

دو الی سه بار توی هر پارت این جمله «با دست سالمم» رو مشاهده کردم که نیاز به حذف و بازبینی داره.

تسخیر

متاسفانه خیلی از کلمه‌ی (تسخیر) استفاده کرده بودین که بهتره از کلمات هم‌خانواده استفاده کنید. مثل (اشغال، تسلط، تصرف، چیرگی، غلبه، فتح و...)

درد شدید سرم مرا از توجه به سوالات منصرف می‌کند.

این‌جا نیاز به کاما داشت که شما کاما نذاشته بودین به همین خاطر، ممکنه خواننده‌ی رمانتون جمله رو یه تیکه بخونه و مکث نکنه.
درد شدید سرم، مرا از توجه به سوالات❌️ سؤالات✔️ منصرف می‌کند.
(اگر کیبوردتون همزه نداره یا چیزهای دیگه، می‌تونید کیبورد فارسی رو نصب کنید و هر زمان که رمان می‌نویسید، برای رعایت علائم نگارشی، از کیبورد فارسی استفاده کنید.) کیبورد خودم هم نداره به همین خاطر از این کیبورد استفاده می‌کنم.

دست سالمم را اهرم بدنم می‌کنم

هم تکرار بی‌رویه این جمله رو داخل پارت اول و دوم دیدم و هم (اهرم) جای اهرم هم می‌تونید از کلمات هم خانواده و مشابه دیگه‌ای استفاده کنید. مثل: (سپر، محافظ، حائل، مانع، حفاظ)

استفاده بیش از حد از کلمه (است) و (بود)
از این دو کلمه هم بیش از حد استفاده کرده بودید.

- آره، فقط یه لحظه صبر کنین، الان تموم میشه.

این‌جا پیرمرد از پسره پرسیده که کارت تمومه و لباسات رو پوشیدی؟ در جواب به سوالش گفته که آره؛ اما بعدش گفتین که یک لحظه صبر کنه الان تموم میشه. این‌جا جمله‌بندیتون اشتباه بود.
بهتره این‌طور بنویسین.
- نه! اگر امکانش وجود داره چند دقیقه‌ی دیگه مهلت بدین، کارم تموم میشه.✔️

قژ‌قژ

صدای قژقژ در، زیاد جالب نیست و توصیف اشتباهیه چون (قژ) به معنی (موی ژولیده و نامرتب) هست نه صدای درب فرسوده. بهتره بنویسید با صدای قیژ مانندی، درب را گشود. یا درب توسط پیرمرد گشوده شد.

آن‌قدرحواسم پرت شده‌بود❌️
کرده‌بودم❌️

بعضی جاها نیاز نیست که کلمات نیم فاصله بگیرن و درواقع باید از هم فاصله بگیرن.
آن‌قدر حواسم پرت شده بود✔️
کرده بودم✔️

صفحه‌ی دوم فقط همین‌قدر ایراد توی پارت‌ها دیدم. صفحه‌های بعدی رو فردا می‌خونم و همین‌جا اعلام می‌کنم.

درضمن، توصیفات صداها و آواها، توصیفات احساسات و مکان عالی بود!
درود.
بابت کمک و راهنمایی از شما سپاس‌گذارم.
طبق نظرتون ایرادات صفحه دوم را هم برطرف کردم. فقط اون بخش کشیدن زبان روی دهان هرچی گشتم توی صفحه دوم پیداش نکردم اما اون را هم به زودی اصلاح می‌کنم.
منتظر نقد و گفتن ایرادات صفحه سوم برای اصلاح و بهتر کردنش هستم. فقط اگر میشه زودتر انجامش بدید چون اعلان پایان که کردم اثر در حال ویرایش هست و به محض اتمام ویرایشش روی سایت قرار می‌گیره. قبل از این که روی سایت بره تا جایی که میشه و وقت می‌کنین ایرادات هر پارت رو بگید تا سریع برطرفش کنم.خودمم هم هر وقت فرصت کنم به ترتیب هر پارت از صفحات داستان را بررسی و اصلاح می‌کنم.

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: SONA

SONA

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Apr 20, 2023
17
درود.
بابت کمک و راهنمایی از شما سپاس‌گذارم.
طبق نظرتون ایرادات صفحه دوم را هم برطرف کردم. فقط اون بخش کشیدن زبان روی دهان هرچی گشتم توی صفحه دوم پیداش نکردم اما اون را هم به زودی اصلاح می‌کنم.
منتظر نقد و گفتن ایرادات صفحه سوم برای اصلاح و بهتر کردنش هستم. فقط اگر میشه زودتر انجامش بدید چون اعلان پایان که کردم اثر در حال ویرایش هست و به محض اتمام ویرایشش روی سایت قرار می‌گیره. قبل از این که روی سایت بره تا جایی که میشه و وقت می‌کنین ایرادات هر پارت رو بگید تا سریع برطرفش کنم.خودمم هم هر وقت فرصت کنم به ترتیب هر پارت از صفحات داستان را بررسی و اصلاح می‌کنم.
سلام جناب، خواهش می‌کنم
امروز سعی می‌کنم دو صفحه از اثرتون رو بخونم و نظرم رو بگم. چون خودم خیلی درگیر اثرهام شدم با امتحانام تایم خالیم کمه.

emily

کتابخوان
کتابخوان
Jan 26, 2025
70
اولین نکته‌ای که به چشم میاد؛ اسم رمانه. اسم داستان به شدت کنجکاو کننده‌ست.
خلاصه خوبی نوشتین.
قلم و توصیفات خوبی دارین.
موفق باشین.

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: پناه

SONA

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Apr 20, 2023
17
سلام وقت به خیر
صفحه چهارم همه چیز خوب پیش رفته بود. به طور مثال، توصیفات احساسات و توصیفات آواها و صداها؛ ولی علائم نگارشی و نیم فاصله‌ها اگر رعایت شه بهتره.

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: پناه

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا