نقد کاربران نقد کاربران دلنوشته چشمان اقیانوس به قلم نگین قاسم پور

پناه

مدیر تیم کتابخوان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر
منتقد
ویراستار
کتابخوان
Dec 28, 2024
1,187
سلام وعرض ادب
کاربران عزیز تقاضا میشود قبل از فعالیت به قوانین نقد کاربران توجه کنید.
قوانین نقد کاربران | کلیک کنید
نام دلنوشته: چشمان اقیانوس
نویسنده: @بچه ناخلف چری
ژانر: تراژدی
دیباچه:
اقیانوسی‌ترین دل‌ها، چشم‌های تکیده دارند.
مادامی که ماه در هاله‌ای از غمِ چشمانش عذاب می‌کشد، دل‌های مرده از قبر احساس برمی‌خیزند!
نگاه‌ِ مرده‌اش در پیِ روشنایی، برای رهایی از وهم تاریکِ رویاهایش بود.
گل‌ها، در اقیانوس چشمان اشکینش حلقه می‌زند.
لینک:

آخرین ویرایش:
  • قلب
واکنش‌ها[ی پسندها]: !Herman

پناه

مدیر تیم کتابخوان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر
منتقد
ویراستار
کتابخوان
Dec 28, 2024
1,187
سلام و درود خدمت شما دلنویس گرامی.
نام دلنوشته‌تون خوب و گیراست و برای یک دلنوشته مناسبه.
من با خط به خط دلنوشته‌تون ارتباط خوبی گرفتم. تلخی خاصی رو می‌شد در تک تک کلمات حس کرد. تلخی شیرینی که به دل مخاطب می‌شینه. از پس انتقال این حس به خواننده به خوبی براومدین.
من اعتقاد دارم به اینکه نمیشه در مورد یک دلنوشته نظر داد، چون نویسنده با توجه به حس و حال و موقعیت اون رو نگارش کرده.
نوشته‌هاتون چون از دل بر اومدن، لاجرم بر دل مخاطب هم خوش می‌شینه.
به شخصه از دل نوشته‌تون لذت بردم.
موفق و پیروز باشید.

• قلب
واکنش‌ها[ی پسندها]: !Herman

مژگان چکنه

سرپرست اجرایی کتاب + مدیر تالار رمان
پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
منتقد
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
نویسنده فعال
Mar 9, 2023
1,145
سلام نویسنده عزیزم
برای عنوان دلنوشته اسم قشنگی انتخاب کردید و در خلاصه این اسم و ژانرتون به خوبی دیده میشه
هر پارتی که گذاشتید با متنش گیرایی خاصی داره و آدم رو به حال و هوای دیگه ای می‌بره من واقعا از خوندن دلنوشتتون لذت بردم
چون دلنوشته چیزی که از اعماق وجود و قلب آدم نوشته میشه خیلی دلنشینه
قبلا خونده بودم و حتی برای خودم ویس گرفتم از خوندن دلنوشته شما و الان که دوباره خوندمش اون حس هنوز پابرجا بود
عالی بود موفق باشی✨

emily

کتابخوان
کتابخوان
Jan 26, 2025
70
درود.
نام دلنوشته زیبا و گیراست.
قلم خوبی داره و می‌تونه احساسات مخاطب رو تحریک کنه.
به شخصه لذت بردم.
از آرایه های ادبی هم خوب و به جا استفاده کردید.
متاسفم بابت لایکهای مکرر... نوشته ها برای لایک نشدن زیادی زیبا بودن.

آخرین ویرایش:

Sisi

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Jul 25, 2024
69
سلام
دلنوشته‌ی بسیار زیبایی بود. سرشار از احساس، اندیشه و تصویرسازی‌های شاعرانه.
نقاط قوت:
زبان: زبان شعر بسیار قوی و پر از استعاره و تشبیه است. کلماتی مانند "اقیانوسی‌ترین دل‌ها"، "چشم‌های تکیده"، "مرگ وال‌ها" و... به خوبی احساسات و تصاویر مورد نظر نویسنده را منتقل می‌کنند.
تصویرسازی: تصاویر بسیار زیبا و ملموسی در شعر وجود دارد. "گل‌ها، در اقیانوس چشمان اشکینش حلقه می‌زند"، "امواج نیلی در چشمان آسمان چه بی‌رحمانه اثبات شدند" و... این تصاویر به شعر عمق و جذابیت بیشتری می‌بخشند.
موضوع: موضوع شعر، تنهایی، مرگ، زندگی، امید و ناامیدی است که به زیبایی در قالب کلمات بیان شده است. تضاد بین مرگ و زندگی، امید و ناامیدی، حضور و غیاب، به خوبی در شعر به تصویر کشیده شده است.
جریان احساسات: احساسات مختلفی در شعر جریان دارد. دلتنگی، غم، یأس، امید، عشق و... این تنوع احساسات، شعر را جذاب‌تر و ملموس‌تر می‌کند.
ساختار: شعر از نظر ساختار نیز منسجم و هماهنگ است. هر بند شعر به نوعی به موضوع اصلی مرتبط است و به توسعه آن کمک می‌کند.
نقاط قابل بهبود:
طولانی بودن: شعر کمی طولانی است و ممکن است تمرکز خواننده را کاهش دهد. حذف برخی از بندها یا خلاصه‌تر کردن آنها می‌تواند به بهبود شعر کمک کند.
پیچیدگی: برخی از تصاویر و استعاره‌ها ممکن است برای خواننده کمی پیچیده و دشوار باشد. ساده‌تر کردن برخی از این تصاویر می‌تواند به قابل فهم‌تر شدن شعر کمک کند.
در کل:
شعر بسیار زیبا و احساسی است. نویسنده به خوبی توانسته است احساسات و اندیشه‌های خود را در قالب کلمات به تصویر بکشد. با وجود برخی نقاط ضعف کوچک، شعر از ارزش ادبی بالایی برخوردار است و می‌تواند با مخاطب ارتباط عمیقی برقرار کند.
به عنوان پیشنهاد، می‌توانید شعر را ویرایش و کوتاه‌تر کنید و برخی از تصاویر و استعاره‌های پیچیده را ساده‌تر کنید تا شعر برای مخاطب قابل فهم‌تر و جذاب‌تر شود.

موفق باشید🌺

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: پناه

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا