نقد کاربران نقد کاربران داستان کوتاه لیلاخ به قلم بریوان فام

پناه

مدیر تیم کتابخوان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر
منتقد
ویراستار
کتابخوان
Dec 28, 2024
1,187
سلام وعرض ادب
کاربران عزیز تقاضا میشود قبل از فعالیت به قوانین نقد کاربران توجه کنید.
قوانین نقد کاربران | کلیک کنید
عنوان رمان: لیلاخ
نویسنده: @B3rivan-
ژانر: عاشقانه- تراژدی
خلاصه:​
همه چیز بعد از جنایت ۶۶ در سردشت شروع شد!
جنایتی که در آن بسیاری از خانواده‌ها داغدار و بچه‌های زیادی بی‌سرپرست شدند و وقت ورق زدن دیگری در زندگی‌شان شد، سرنوشت چیز دیگری برای آن‌ها نوشته بود، از جنگیدن برای انکار واقعیت تا کولبری برای بقای زندگی، ورق جدیدی از زندگی که نه جنسیت می‌شناسد و نه سن و سال!
لینک

آخرین ویرایش:

رجینا

سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا
پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
ویراستار
مدرس
آوا پرداز
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,208
سلام به ننويسنده عزيز
نام عنوان يك عنواني جذاب و و جزو عناوين خاص به حساب مياد
خلاصه اي كه انتخاب شده ژانر و كل محتواي رمان رو پوشش ميده و اين خيلي خوبه
به شخصا قلم نويسنده رو خيلي دوست داشتم و عملكرد خيلي خوبي در روايت داستان داشتن
صحنه ها و فضا سازي به شدت خيلي خوب انجام شده جوري كه قشنگ ميتونستم حسش كنم
اينكه نويسنده يك روايت واقعي رو نوشته و تونسته به اين خوبي شخصيت پردازي كنه, عاليه
طوري نوشته كه خواننده به خوبي ميتونه خودش رو توي اون مكان تصور كنه
نكته منفي من توي رمان نديدم
اميدوارم قلمتون مانا باشه

پناه

مدیر تیم کتابخوان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر
منتقد
ویراستار
کتابخوان
Dec 28, 2024
1,187
سلام و عرض ادب
(لیلاخ: بزرگترین دشت حاصلخیز استان کردستان در شهرستان دهگلان)
نام رمان از همون اول برام یک معما شد که چرا لیلاخ؟
من از دشت‌های حاصلخیز و روستاهای زیبای لیلاخ دیدن کردم از دیدن مناظر زیباش واقعاً لذت بردم ولی برام جای سوال داشت که چرا همچین منطقه‌ای می‌تونه سوژه برای اسم رمان باشه که با خوندن مقدمه به منظورتون پی بردم.
نوشتن یک واقعیت، مخصوصاً یک واقعیت تلخ، واقعاً سخته ظرافت‌های خاص خودش رو می‌طلبه که به نظر، شما به خوبی از پسش براومدین، ولی نداشتن مقدمه خیلی توی ذوقم زد. امیدوارم زودتر در این باره اقدام کنید چون به شخصه مقدمه برام از اهمیت بالایی برخورداره.
در فضاسازی در زمان گذشته و بمباران سردشت به نظرم کمی، کم کاری کردید با بال و پر دادن بیشتر می‌تونستید رمان رو در اوج شروع کنید. ایده خوب و زیبایی دارید در برهه زمانی که همه به دنبال ایده‌های فانتزی و اجتماعی و جنجالی هستند، نوشتن از بمباران سردشت واقعاً برام قابل ستایشه؛ مخصوصاً با زبان کردی بیان کردن دیالوگ‌ها برای منی که مسلط به این زبان شیرین هستم خیلی جذاب و ماندگاره.
دوست عزیز بهتون تبریک می‌گم ذهنی خلاق و ایده‌ای ناب دارید امیدوارم به زودی شاهد موفقیت شما در همه زمینه‌های ادبی باشیم.
(یاحق)

آخرین ویرایش:

آوین

I am the reddest girl in the world❤️
کتابخوان
نویسنده فعال
Dec 28, 2024
131
سلام دوست عزیز
قلم‌تون مانا❤️
درد و رنج مردم کرد و بمباران سردشت رو برای اولین بار با "درخت گردو" از عمق جانم لمس کردم، اما هیچ‌وقت هر چند درک بالایی داشته باشیم تا زمانی‌که توی اون موقعیت قرار نگیریم نمی‌تونیم فرد قرار گرفته توی اون موقعیت رو درک کنیم، و من آرزو می‌کنم مردم سرزمینم و مردم دیگر سرزمین های جهان، هیچ‌وقت در این موقعیت دیگه قرار نگیرند!
من با داستان‌تون اشک ریختم و درد مردم کردستان عزیزم رو با جان حس کردم.
امیدورام در پارت های بعدی بیشتر به قضیه‌ی بمباران و اوضاع و احوال مردم پرداخته بشه، هم اسم رمان‌تون عالیه و هم موضوع انتخابی‌تون؛ دیالوگ ها و فضا سازی ها هم عالی‌ان.
قلم‌تون ماندگار، بانوی ماندگار❤️🌹

مژگان چکنه

سرپرست اجرایی کتاب + مدیر تالار رمان
پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
منتقد
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
نویسنده فعال
Mar 9, 2023
1,145
سلام نویسنده عزیز
اول اینکه خیلی برام قشنگ بود که داستانت به زبان کردی نوشته بودی و زبان اصیل به خوبی در داستانت هویدا بود.
اما چرا لیلاخ؟ دلیلشو واقعا متوجه نشدم و نمی‌دونم به داستانت مربوط هست یا نه
مقدمه‌ای نداشتی متاسفانه و خلاصه و مقدمه یکی از اصول اولیه کار نوشتنه و امیدوارم جاش رو پر کنی
مشکلات مردم و خوندشون واقعا قلب رو آزرده می‌کنه
موضوع جذاب و خوبی رو انتخاب کردید اما توی فضاسازی کم کاری کردین و می‌تونستی شروع طوفانی‌تری داشته باشین و از جزییات بیشتر استفاده کنین این باعث میشه من خواننده بیشتر توی عمق داستان و درد مردمان کردستان برم و به خوبی درکشون کنم، اصل داستان نویسی هم همینه که آنقدر خوب و با جزییات باشه که خودت رو در موقعیت قرار بدی

موفق باشی ✨

HERA-

مدیر تالار میز گرد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
ویراستار
کاربر VIP
نویسنده رسمی
نویسنده فعال
Aug 4, 2023
624
سلام به ننويسنده عزيز
نام عنوان يك عنواني جذاب و و جزو عناوين خاص به حساب مياد
خلاصه اي كه انتخاب شده ژانر و كل محتواي رمان رو پوشش ميده و اين خيلي خوبه
به شخصا قلم نويسنده رو خيلي دوست داشتم و عملكرد خيلي خوبي در روايت داستان داشتن
صحنه ها و فضا سازي به شدت خيلي خوب انجام شده جوري كه قشنگ ميتونستم حسش كنم
اينكه نويسنده يك روايت واقعي رو نوشته و تونسته به اين خوبي شخصيت پردازي كنه, عاليه
طوري نوشته كه خواننده به خوبي ميتونه خودش رو توي اون مكان تصور كنه
نكته منفي من توي رمان نديدم
اميدوارم قلمتون مانا باشه
درود، بسیار سپاس گذارم از نظر و نقد شما، ممنون از نگاه زیباتون!
سلام و عرض ادب
(لیلاخ: بزرگترین دشت حاصلخیز استان کردستان در شهرستان دهگلان)
نام رمان از همون اول برام یک معما شد که چرا لیلاخ؟
من از دشت‌های حاصلخیز و روستاهای زیبای لیلاخ دیدن کردم از دیدن مناظر زیباش واقعاً لذت بردم ولی برام جای سوال داشت که چرا همچین منطقه‌ای می‌تونه سوژه برای اسم رمان باشه که با خوندن مقدمه به منظورتون پی بردم.
نوشتن یک واقعیت، مخصوصاً یک واقعیت تلخ، واقعاً سخته ظرافت‌های خاص خودش رو می‌طلبه که به نظر، شما به خوبی از پسش براومدین، ولی نداشتن مقدمه خیلی توی ذوقم زد. امیدوارم زودتر در این باره اقدام کنید چون به شخصه مقدمه برام از اهمیت بالایی برخورداره.
در فضاسازی در زمان گذشته و بمباران سردشت به نظرم کمی، کم کاری کردید با بال و پر دادن بیشتر می‌تونستید رمان رو در اوج شروع کنید. ایده خوب و زیبایی دارید در برهه زمانی که همه به دنبال ایده‌های فانتزی و اجتماعی و جنجالی هستند، نوشتن از بمباران سردشت واقعاً برام قابل ستایشه؛ مخصوصاً با زبان کردی بیان کردن دیالوگ‌ها برای منی که مسلط به این زبان شیرین هستم خیلی جذاب و ماندگاره.
دوست عزیز بهتون تبریک می‌گم ذهنی خلاق و ایده‌ای ناب دارید امیدوارم به زودی شاهد موفقیت شما در همه زمینه‌های ادبی باشیم.
(یاحق)
درود؛ کم‌کم در سیر زمان همه‌چیز گفته خواهد شد، به دلیل مشغله‌های کاری-درسی نتونستم پارت گذاری کنم، به هر حال ممنون از نقد بسیار زیباتون!
سلام دوست عزیز
قلم‌تون مانا❤️
درد و رنج مردم کرد و بمباران سردشت رو برای اولین بار با "درخت گردو" از عمق جانم لمس کردم، اما هیچ‌وقت هر چند درک بالایی داشته باشیم تا زمانی‌که توی اون موقعیت قرار نگیریم نمی‌تونیم فرد قرار گرفته توی اون موقعیت رو درک کنیم، و من آرزو می‌کنم مردم سرزمینم و مردم دیگر سرزمین های جهان، هیچ‌وقت در این موقعیت دیگه قرار نگیرند!
من با داستان‌تون اشک ریختم و درد مردم کردستان عزیزم رو با جان حس کردم.
امیدورام در پارت های بعدی بیشتر به قضیه‌ی بمباران و اوضاع و احوال مردم پرداخته بشه، هم اسم رمان‌تون عالیه و هم موضوع انتخابی‌تون؛ دیالوگ ها و فضا سازی ها هم عالی‌ان.
قلم‌تون ماندگار، بانوی ماندگار❤️🌹
درود؛ ممنون بابت نقد زیباتون، بله حتماً که این‌طور خواهد بود و بیشتر درمورد اون حادثه تلخ و همچنین کولبری دیاکو و دایان خواهم گفت.
سلام نویسنده عزیز
اول اینکه خیلی برام قشنگ بود که داستانت به زبان کردی نوشته بودی و زبان اصیل به خوبی در داستانت هویدا بود.
اما چرا لیلاخ؟ دلیلشو واقعا متوجه نشدم و نمی‌دونم به داستانت مربوط هست یا نه
مقدمه‌ای نداشتی متاسفانه و خلاصه و مقدمه یکی از اصول اولیه کار نوشتنه و امیدوارم جاش رو پر کنی
مشکلات مردم و خوندشون واقعا قلب رو آزرده می‌کنه
موضوع جذاب و خوبی رو انتخاب کردید اما توی فضاسازی کم کاری کردین و می‌تونستی شروع طوفانی‌تری داشته باشین و از جزییات بیشتر استفاده کنین این باعث میشه من خواننده بیشتر توی عمق داستان و درد مردمان کردستان برم و به خوبی درکشون کنم، اصل داستان نویسی هم همینه که آنقدر خوب و با جزییات باشه که خودت رو در موقعیت قرار بدی

موفق باشی ✨
درود؛ بله درسته، سعی کردم که حس‌های بیشتری برای نوشتنش به کار بگیرم، نویسندهٔ نوکاری هستم و همهٔ نوشته‌ها و به توصیف کشیدن مکان و احساسات و اتفاقات نتیجهٔ آموزشات آقای تابش هستند و سعی کردم از آموزشات ایشون‌ نهایت استفاده رو بکنم، که بازم جای بهتر شدن داره ولی خب به هرحال ممنون از نقد زیباتون!

پناه

مدیر تیم کتابخوان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
ناظر
منتقد
ویراستار
کتابخوان
Dec 28, 2024
1,187
درود، بسیار سپاس گذارم از نظر و نقد شما، ممنون از نگاه زیباتون!

درود؛ کم‌کم در سیر زمان همه‌چیز گفته خواهد شد، به دلیل مشغله‌های کاری-درسی نتونستم پارت گذاری کنم، به هر حال ممنون از نقد بسیار زیباتون!

درود؛ ممنون بابت نقد زیباتون، بله حتماً که این‌طور خواهد بود و بیشتر درمورد اون حادثه تلخ و همچنین کولبری دیاکو و دایان خواهم گفت.

درود؛ بله درسته، سعی کردم که حس‌های بیشتری برای نوشتنش به کار بگیرم، نویسندهٔ نوکاری هستم و همهٔ نوشته‌ها و به توصیف کشیدن مکان و احساسات و اتفاقات نتیجهٔ آموزشات آقای تابش هستند و سعی کردم از آموزشات ایشون‌ نهایت استفاده رو بکنم، که بازم جای بهتر شدن داره ولی خب به هرحال ممنون از نقد زیباتون!
موفق و پیروز باشید عزیزم🌹

• عالی
واکنش‌ها[ی پسندها]: HERA-

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا