محبتهایتان را خرج کنید تا ظلمها پاک شود تا سیلوت جانم از این همه ظلم ناراحتی بیمهری رنج نبرد.
Neil I دلنگار انجمن کاربر VIP نویسنده ادبی مقامدار بازنشسته Feb 3, 2024 569 Apr 3, 2024 #21 محبتهایتان را خرج کنید تا ظلمها پاک شود تا سیلوت جانم از این همه ظلم ناراحتی بیمهری رنج نبرد.
Neil I دلنگار انجمن کاربر VIP نویسنده ادبی مقامدار بازنشسته Feb 3, 2024 569 Apr 3, 2024 #22 رنجهای او تلختر از تلخ است به راستی که سیلوت یک جامانده از نسل دلسوزان در میان ساکنان آدمکش است
Neil I دلنگار انجمن کاربر VIP نویسنده ادبی مقامدار بازنشسته Feb 3, 2024 569 Apr 3, 2024 #23 خسته نباش جان جانانم این داستان ادامه دارد) سیلوت جانم خسته است از اشعاری که برایش سرودهام اشعاری که بدون وقف نوشته شده با خونهای مخلتف ظالمان
خسته نباش جان جانانم این داستان ادامه دارد) سیلوت جانم خسته است از اشعاری که برایش سرودهام اشعاری که بدون وقف نوشته شده با خونهای مخلتف ظالمان
Neil I دلنگار انجمن کاربر VIP نویسنده ادبی مقامدار بازنشسته Feb 3, 2024 569 Apr 3, 2024 #24 میخواهد تمامش کنم تا به خواب رود او یعنی سیلوت من هنوز من را نادان میشمرد در اندیشه آن است که که نمیدانم اما میدانم
میخواهد تمامش کنم تا به خواب رود او یعنی سیلوت من هنوز من را نادان میشمرد در اندیشه آن است که که نمیدانم اما میدانم
Neil I دلنگار انجمن کاربر VIP نویسنده ادبی مقامدار بازنشسته Feb 3, 2024 569 Apr 3, 2024 #25 او نخواهد خوابید گر چه لا به لای پلکهایش از خستگی روی هم دیگر افتاده است او دیگر خواهد خوابید
Neil I دلنگار انجمن کاربر VIP نویسنده ادبی مقامدار بازنشسته Feb 3, 2024 569 Apr 3, 2024 #26 خوابی که دیگر نه من و ساکنان بیرحم سیلوت در آن نخواهیم بود او سیلوت من بود و سیلوت من هم باقی خواهد ماند
خوابی که دیگر نه من و ساکنان بیرحم سیلوت در آن نخواهیم بود او سیلوت من بود و سیلوت من هم باقی خواهد ماند
Neil I دلنگار انجمن کاربر VIP نویسنده ادبی مقامدار بازنشسته Feb 3, 2024 569 Apr 3, 2024 #27 او نامش سیلوت برابر با شبح بود همانند شبحی که به آسانی دل مرا ربود کارش ماهرانه و بینقص بود اما دلسوزیهایش نیم کاره ترسناکیاش بیش از حد و یادش در عمق قلبها جاودانه... . *پایان*
او نامش سیلوت برابر با شبح بود همانند شبحی که به آسانی دل مرا ربود کارش ماهرانه و بینقص بود اما دلسوزیهایش نیم کاره ترسناکیاش بیش از حد و یادش در عمق قلبها جاودانه... . *پایان*