کدام لحظه را خنده دار ترین لحظه زندگی ات می دانی😐😂
Khazon مباشر بازنشسته کاربر VIP مقامدار بازنشسته Jan 22, 2023 322 Jan 24, 2023 #1 کدام لحظه را خنده دار ترین لحظه زندگی ات می دانی😐😂
رُگآ کاربر VIP کاربر VIP مقامدار بازنشسته Jan 22, 2023 462 Jan 25, 2023 #2 به دنیا اومدنم آخرین ویرایش: Jan 25, 2023
Arvin MASTER. مترجم انجمن مترجم Jan 20, 2023 241 Jan 31, 2023 #3 یه شب حالم بد بود اساسی یعنی قشنگ افتضاح روحی جسمی بعد دراز کشیده بودم ولی بازم ذهنم جاده خاکی میرفت//
یه شب حالم بد بود اساسی یعنی قشنگ افتضاح روحی جسمی بعد دراز کشیده بودم ولی بازم ذهنم جاده خاکی میرفت//
.hayka. کاربر اخراجی کاربر اخراجی Jan 23, 2023 298 Feb 1, 2023 #4 توی دانشگاه با گوشی زدم توی صورت یه بنده خدایی
nstrn کاربر VIP کاربر VIP مقامدار بازنشسته Jan 19, 2023 1,263 Feb 1, 2023 #5 زیادع کدومو بگم:/ ی بنده خدایی واسم بستنی قیفی خرید بستنی خودشم داد دستم بره حساب کنه اومدم یواشکی یکم بخورم کل بستنیش سر خورد رفت تا برگشت بستنیشو بگیره دید ریخته زمین هیچی دیگ پول ی بستنی دیگم زدم ت گوشش😐💞
زیادع کدومو بگم:/ ی بنده خدایی واسم بستنی قیفی خرید بستنی خودشم داد دستم بره حساب کنه اومدم یواشکی یکم بخورم کل بستنیش سر خورد رفت تا برگشت بستنیشو بگیره دید ریخته زمین هیچی دیگ پول ی بستنی دیگم زدم ت گوشش😐💞
مدیر درستکار کاربر انجمن کاربر انجمن Jun 5, 2023 22 Jun 7, 2023 #6 پاکت شیر رو خواستم خالی کنم تو شیرجوش بجوشونم یهو نفهمیدم فشار دادم پاشید روم... از سر و روم شیر میبارید
پاکت شیر رو خواستم خالی کنم تو شیرجوش بجوشونم یهو نفهمیدم فشار دادم پاشید روم... از سر و روم شیر میبارید
Roxana هنرمند + کاربر برگزیده نویسنده فعال هنرمند کاربر فعال تالار Apr 29, 2024 341 May 9, 2024 #7 با دوستم رو ۲تا صندلی نشسته بودیم، پام رو اورده بودم بالا و گذاشته بودم رو دستهی صندلیِ اون. ناگهان تعادلم از دست رفت و باهم افتادیم. صندلیام افتاد رومون و به جای آخ و اوخ از خنده ریسه رفتیم
با دوستم رو ۲تا صندلی نشسته بودیم، پام رو اورده بودم بالا و گذاشته بودم رو دستهی صندلیِ اون. ناگهان تعادلم از دست رفت و باهم افتادیم. صندلیام افتاد رومون و به جای آخ و اوخ از خنده ریسه رفتیم
مارے✿ مدیر تالار سرگرمی پرسنل مدیریت مدیر تالار Jul 5, 2024 546 Aug 28, 2024 #8 یکی از معلمام از روی صندلی افتاد زنگ تفریح روی محافظ پله نشسته بودم دوستم داشت طرز افتادن معلم رو بازگو می کرد منم زدم زیر خنده که یهو از پشت افتادم زمین
یکی از معلمام از روی صندلی افتاد زنگ تفریح روی محافظ پله نشسته بودم دوستم داشت طرز افتادن معلم رو بازگو می کرد منم زدم زیر خنده که یهو از پشت افتادم زمین