درحال تایپ داستانك رقص مهره ها درسایه های بینش | مهرداد معتمدالسادات کاربر انجمن چری بوک

مهرداد معتمدالسادات

کاربر انجمن
کاربر انجمن
May 1, 2024
25
كد :05

عنوان : رقص مهره ها در سايه هاي بينش
نام نویسنده : مهرداد معتمدالسادات
ژانر اثر : فلسفی - تأملی
ناظر: @ISO'
خلاصه اثر :

در سرزمینی دور، جایی که زمان و مکان معنایی نداشت، دو استاد شطرنج درحال رقابت بودند. بازی آن‌ها نه تنها برروی صفحه‌ای مجازی بلکه درذهن‌هایشان نیز جریان داشت. هر حرکت، یک راز پنهان، هر استراتژی، یک داستان ناگفته. مهره‌های سفید با افتخار و اطمینان، حرکت اول را آغاز کردند اما...​

آخرین ویرایش توسط مدیر:

GOLDEN

مدیر بازنشسته ادبیات
کاربر VIP
Mar 15, 2024
298
1674765438087_a3754q_2_0_gotx.jpg
بسم تعالی

نویسندگان خوش قلم ضمن تشکر و سپاس از انتخاب چری بوک برای نشر آثارتان، موارد ذکر شده را با دقت مطالعه نمایید؛

|قوانین تالار |

پس از گذشت 5 پارت از فن فیکشن/ 10 پارت داستان خود میتوانید در تاپیک زیر درخواست جلد دهید
|درخواست جلد آثار|

سپس پس از گذشت 10 پست از اثر خود میتوانید در تاپیک زیر درخواست نقد دهید
|درخواست نقد آثار|

پس از نقد اثر شما توسط تیم نقد برای تعیین سطح اثر خود در تاپیک زیر درخواست تگ دهید
|درخواست تگ آثار|

چنانچه تمایل به ضبط اثارتان دارید، در تاپیک زیر درخواست دهید

|درخواست ضبط آثار|

چنانچه تمایلی به ادامه دادن اثر خود به هر دلیلی ندارید میتوانید در تاپیک زیر درخواست انتقال به متروکه دهید
|انتقال به متروکه/ بازگردانی|

و پس از اتمام خود باتوجه به قوانین در تاپیک زیر اتمام اثر خود را اعلام کنید
|اعلام اتمام آثار|

باتشکر
کادر ارشد انجمن چری بوک

آخرین ویرایش توسط مدیر:

مهرداد معتمدالسادات

کاربر انجمن
کاربر انجمن
May 1, 2024
25
در این دنیای مجازی، هویت‌ها مبهم و ناشناخته بودند.بازیکنان، پشت نقاب‌های دیجیتالی خود پنهان شده بودند و تنها حرکات مهره‌ها بود که حقیقت را آشکار می‌ساخت. بازیکن مهره‌های سیاه، با آرامشی خیره‌ کننده، پاسخ داد. او، که یک گام عقب‌تر بود، با صبر و تدبیر، مسیر خود را می‌ساخت.

مهرداد معتمدالسادات

کاربر انجمن
کاربر انجمن
May 1, 2024
25
هرحرکت او، مانند شعری بود که در سکوت خوانده می‌شد و هراستراتژی، مانند نقاشی‌ای بود که بر پرده‌ی تاریکی کشیده می‌شد.در آن لحظه‌ای که کمتر کسی انتظار داشت، بازی برگشت. مهره‌های سیاه با زیرکی و دقت، میدان را تسخیر کردند.

مهرداد معتمدالسادات

کاربر انجمن
کاربر انجمن
May 1, 2024
25
برنده، بازیکنی بود که با مهره‌های تاریک بازی کرده بود. چرا؟ چون در این دنیای مجازی، قدرت نه دررنگ، بلکه در حکمت و بینش نهفته بود. در آن لحظات پس ازبازی، بازیکن سفید، که حالا رنگ باخته بود، با نگاهی متفکرانه و صدایی لرزان، از تجربه‌اش گفت :

مهرداد معتمدالسادات

کاربر انجمن
کاربر انجمن
May 1, 2024
25
«من هر حرکت را با دقتی عمیق بررسی کردم، هر احتمالی را در ذهنم مرور کردم و با اطمینان به میدان رفتم ولی شاید در این بازی، قدرت فقط به مهارت‌های فردی بستگی ندارد. حریفم، بازیکن سیاه، با قدرتی نهان و بینشی دوراندیش، مرا شکست داد.»

مهرداد معتمدالسادات

کاربر انجمن
کاربر انجمن
May 1, 2024
25
وقتی از بازیکن سیاه پرسیده شد که چگونه توانسته است بازی را به نفع خود برگرداند؟ او با خونسردی پاسخ داد :
« من حرکات سفید را پیش‌بینی کرده بودم. هر حرکت آن‌ها، هر استراتژی‌شان، در ذهن من نقش بسته بود و با هر حرکت، من پاسخی آماده داشتم که نه تنها حرکت آن‌ها را خنثی می‌کرد بلکه موقعیت‌های جدیدی را برای من ایجاد می‌کرد.»

مهرداد معتمدالسادات

کاربر انجمن
کاربر انجمن
May 1, 2024
25
در این بازی مجازی، جایی که هویت‌ها پشت نقاب‌های دیجیتالی پنهان می‌شوند، درس‌هایی برای زندگی واقعی نیز وجود دارد. گاهی اوقات، برنده کسی نیست که اولین حرکت را انجام می‌دهد بلکه کسی است که با تأمل و بینش عمیق‌تری پیش می‌رود.

مهرداد معتمدالسادات

کاربر انجمن
کاربر انجمن
May 1, 2024
25
و در نهایت، این بینش و تدبیراست که به پیروزی‌های بزرگ منجر می‌شود، نه تنها دربازی شطرنج، بلکه درتمامی جنبه‌های زندگی. به یاد داشته باشید، دربازی زندگی، همانند شطرنج، قدرت در حکمت و بینش نهفته است، نه در رنگ یا موقعیت اولیه.

مهرداد معتمدالسادات

کاربر انجمن
کاربر انجمن
May 1, 2024
25
هر کسی که با تأمل و بینش عمیق‌تری پیش برود، در نهایت به پیروزی‌های بزرگ خواهد رسید. این درسی است که از بازی شطرنج می‌توان یاد گرفت و در تمامی جنبه‌های زندگی به کار برد. ( پایان )

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 11) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا