دنباله دار احساس خوشبختی میکنی ؟

• نویسنده موضوع ISO'
  • تاریخ شروع
  • Tagged users هیچ

Mari.m

مدیر تالار میز گرد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
Jul 5, 2024
791
بگی نگی

دلارام

آوا پرداز
آوا پرداز
هنرمند
Aug 2, 2024
2,301
خوشبختی رو باید ساخت بدست آورد
با زندگی نباید ساخت وباید زندگی رو خودمون بسازیم پس الحمدلله
شاکرم و هرروز می‌گویم بین بد وبدتر باید بد رو انتخاب کنیم و بقیشو به معبودم واگزار میکنم.

آخرین ویرایش:

دلارام

آوا پرداز
آوا پرداز
هنرمند
Aug 2, 2024
2,301
بد نیست ، البته بستگی داره از چه نظر باشه .
بله دقیقا ولی خواهرزاده‌ام تهران زندگی میکنه بابک زندگی اخلاقی خصوصا رانندگیهاشون آشناست ومیبسندم .همه درتلاش وکارهستن کسی به کسی نجسس نداره پنجشنبه وجمعه هاش معرکه اس توهتل آزادی تهران خاطره زیبایی برام داره توچال تله‌کابین در زمستان برام بهترین خاطره س وعروسیهاش ومجالسشون و....پایتخت کشورمون برج میلاد عشقس ومیدان آزادی وموزه ی سنگهای زیباش عشقه ....خواهرام اسمش مهسا هست یاده مهرسا افتادم

مهرسا

کتابخوان
کتابخوان
Sep 19, 2025
137
بله دقیقا ولی خواهرزاده‌ام تهران زندگی میکنه بابک زندگی اخلاقی خصوصا رانندگیهاشون آشناست ومیبسندم .همه درتلاش وکارهستن کسی به کسی نجسس نداره پنجشنبه وجمعه هاش معرکه اس توهتل آزادی تهران خاطره زیبایی برام داره توچال تله‌کابین در زمستان برام بهترین خاطره س وعروسیهاش ومجالسشون و....پایتخت کشورمون برج میلاد عشقس ومیدان آزادی وموزه ی سنگهای زیباش عشقه ....خواهرام اسمش مهسا هست یاده مهرسا افتادم
به به ، خوشحالم که از تهران خوشت میاد . من که چندین ساله اینجام یکم میدونی ... برام تکراری شده😃💛

دلارام

آوا پرداز
آوا پرداز
هنرمند
Aug 2, 2024
2,301
به به ، خوشحالم که از تهران خوشت میاد . من که چندین ساله اینجام یکم میدونی ... برام تکراری شده😃💛
بله ساکنان دریا برایشان صدای دریا پس از مدتی صدای امواج عادی وحتی شنیده نمی‌شود. خخخخع عزیزم هرجاهستی موفق باشی دراوج باشی.

Mari.m

مدیر تالار میز گرد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
Jul 5, 2024
791
نمیدونم:/

پناه

ارشد پورتال اندیشه و پورتال سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
پشتیبان نویسندگی
ناظر همراه
طراح جلد
منتقد کیفی
ویراستار
کتابخوان
مورخ
کتاب‌باز
Dec 28, 2024
2,927
عمیقاً

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 14) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 1, Members: 0, Guests: 1)

Who has watch this thread (Total: 1) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا