یک فنجان تفکر « چطور باید خوشبین و سرحال باشیم؟ » | قسمت چهارم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

برهانـ

مدیرکل سایت
پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
Jul 5, 2023
805

[ بسم تعالی]

عرض ادب و درود خدمت تمامی همراهان چری بوک
با قسمت چهارم از یک فنجان تفکر
تحت عنوان

« چطور خوشبین و سرحال باشیم؟ »
در حضور شما هستیم
لطفاً پس از ارسال نظر حتما دو نفر را به این دورهمی دعوت کنید

باتشکر

- آبان؛

مدیرکل سایت + مدیر تالار کپیست
پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
صفحه آرا
Jan 22, 2023
2,103
آدم باید برای خودش وقت بذاره، استرس، دلهره، عجله، همیشه پر بودن وقت، کار و کار و کار، بی اهمیت شمردن وقت گذروندن با خودت و برای خودت باعث میشه ذهن شبیه یه چرخ دنده همش بچرخه بچرخه بچرخه و آروم نگیره و تهشم دیگه پاسخگو نباشه
دوری از چشم و هم چشمی، حسادت‌های بی‌جا، حسرت‌های بیهوده و رقابت های ناسالم تاثیر خیلی خوبی تو تمرکز فقط رو زندگی خود ادم و ارامش روان داره
وقت گذروندن با خانواده، دوستا و کلا آدمای امن خودت آدمو سرحال میاره و سر و سامون میده ذهن و روانشو
آدم نباید بذاره امید حتی اگه به مو رسید پاره شه، چون ناامیدی باعث همه‌ی فکرای منفیه و گناه بزرگی تو حق خودشه
بدبیاری و اتفاقای بد نباید باعث رواج خرافه‌های رایج جامعه تو ذهنش بشه
امروز خندیدی فردا باید گریه کنی و ... این خرافات احمقانه فقط از زندگی عقبش میندازه
آدما نیاز دارن حالشون یه مدت بد باشه و این بد بودن نباید باعث استرس شه و فکر کنه همیشه حالش بده از بقیه عقب مونده و ...
خندیدن، کتاب خوندن، ورزش کردن، مسافرت، معاشرت با آدمای مختلف با فرهنگ‌های متفاوت، قدم زدن، خرید برای خودت و همین کارایی که اسمشونم باعث انرژیه آرامش بخشه
با خدا دوست باشه، به خدا نزدیک شه، بهش توکل کنه، به مصحلت و حکمتش اعتماد داشته باشه، قرآن بخونه، باهاش حرف بزنه، اصل آدم ارتباط با خداست
در آخر با خودش مهربون باشه و خودش رو دوست داشته باشه و خودشو تنبیه نکنه، انسان ممکن الخطاس
@ISO'
@.khani.

!Herman

مدیر بازنشسته ادبیات
کاربر انجمن
Jul 7, 2024
518
بنظرم خوشبین بودن به خودی خود چیز بدیه، نیازه که تو اکثر کارها بدترین حالت‌های ممکن رو درنظر بگیریم و از روهوا کاری نکنیم و کلا بنظرم خوشبین بودن ربطی به سرحالی نداره شاید فقط موج مثبتش به سرحالی کمک کنه.
درمورد سرحال بودنم نظرم اینه همینکه آدمای دورو بر رو تفکیک کنیم و مغز رو از جاش دربیاریم و افکار مزاحم رو پس بزنیم میبینیم که واو امروز چقدر حالم خوبه!
به همین سادگی..
@آکـو
@Rigina

بعد میریم پپرونی.

سرپرست بخش چری گالری
پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
Jan 8, 2024
299
یکم سوالش سخته
من خودم به شخصه موقع هرچیزی هرکاری
من بهترین و بدترین رخداد رو به خودم تلقی میکنم و میگم تهش اینه بازم میتونی
حداقلش اینه
و سعی میکنم ذهنم و افکارم زیاد درگیرش کنم خودم نبازم
به چیزی که در گذشته اتفاق افتاده اینقدر نگاه نکنم

@رها حمیدی
@Melina.N

رجینا

سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا
پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
ویراستار
مدرس
آوا پرداز
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,208
فكر ميكنم براي اينكار اول بايد احساساتمونو بشناسيم
بايد بدونيم كه احساسات منفي و مثبت هر دو بخشي از زندگيمونه و اگه سركوبش كنيم باعث مشكلات عاطفي ميشه
من خودم به شخصا شوخ طبعي رو بيس اينكار ميدونم
زندگي رو سخت نگيريم و مشكلات رو به عنوان يه عذاب نگاه نكنيم
شوخي كنيم و بخنديم و اينجوري استرسمون كمتر ميشه و اطرافمون برامون مثبت تر ميشه

@Melina.N
@Mari_m

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
خوشبین بودن باعث میشه یه آدم زیادی امیدوار باشه حتی اگر نسبت به اون‌چیزی که می‌خواستم پیش بره، خوب پیش نره، گاهی واقع‌بین بودن نسبت به مسائل یکم منطقی‌تره تا خوشبین بودن، میگن که ذهن آدم با کائنات ارتباط نزدیکی داره و تو هرچیزی که برای کائنات بفرستی همون پیش میاد اما گاهی فقط خوشبین بودن کافی نیست چون در این صورت ما فقط خودمون رو قانع می‌کنیم که قراره همه‌چیز خوب پیش بره درحالی که اینطور نیست.
در رابطه با سرحال بودن بستگی به روحیات فرد داره، چه‌چیزی اون فرد رو خوشحال و سرحال میکنه؟!
ما آدم‌ها بیشتر درگیر گذشته و آینده هستیم گذشته چیزی که ازش گذشتیم و قرار نیست برگرده و آینده چیزی که خیلی منتظریشم و نمیاد.

نه غرق در اتفاقات گذشته باشیم نه غرق در برنامه‌هایی که برای آینده چیدیم، در حال زندگی کنیم و اینقدر غصه‌ی گذشته رو نخوریم و نگران فردا نباشیم، در این‌صورت امکان اینکه آدم سرحالی باشیم خیلی زیاده چون درگیر گذشته و آینده نیستیم ما درگیر حال هستیم، درگیر الانمون!

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
خوشبین بودن باعث میشه یه آدم زیادی امیدوار باشه حتی اگر نسبت به اون‌چیزی که می‌خواستم پیش بره، خوب پیش نره، گاهی واقع‌بین بودن نسبت به مسائل یکم منطقی‌تره تا خوشبین بودن، میگن که ذهن آدم با کائنات ارتباط نزدیکی داره و تو هرچیزی که برای کائنات بفرستی همون پیش میاد اما گاهی فقط خوشبین بودن کافی نیست چون در این صورت ما فقط خودمون رو قانع می‌کنیم که قراره همه‌چیز خوب پیش بره درحالی که اینطور نیست.
در رابطه با سرحال بودن بستگی به روحیات فرد داره، چه‌چیزی اون فرد رو خوشحال و سرحال میکنه؟!
ما آدم‌ها بیشتر درگیر گذشته و آینده هستیم گذشته چیزی که ازش گذشتیم و قرار نیست برگرده و آینده چیزی که خیلی منتظریشم و نمیاد.

نه غرق در اتفاقات گذشته باشیم نه غرق در برنامه‌هایی که برای آینده چیدیم، در حال زندگی کنیم و اینقدر غصه‌ی گذشته رو نخوریم و نگران فردا نباشیم، در این‌صورت امکان اینکه آدم سرحالی باشیم خیلی زیاده چون درگیر گذشته و آینده نیستیم ما درگیر حال هستیم، درگیر الانمون!
@B3rivan-

امیراحمد

نویسنده رسمی انجمن
کتابخوان
نویسنده رسمی
نویسنده فعال
Dec 8, 2023
371

خوش بینی چیست؟​

زندگی روزمره ما با اتفاقات خوب و بد گره خورده است. حوادثی که برخی از آنها برای ما شیرین هستند و برخی دیگر موجب تلخ کامی ما می‌شود. افراد مثبت اندیش و خوش بین در پس هر حادثه ای به دنبال نقاط روشن آن می‌گردند و سعی می‌کنند که از آنها به نفع خود و برای پیشرفت خود استفاده کنند. بنابراین انسان های مثبت اندیش اغلب افراد شادی هستند که سعی می‌کنند در هر موقعیتی احساسات مثبت خود را حفظ کنند و هنگام وقوع شرایط سخت با آرامش به دنبال پیدا کردن راه حل ها باشند. امروزه بسیاری از افراد نسبت به این ذهنیت علاقه‌مند شده اند و در تلاش اند تا آن را به بهترین شکل ممکن فرا بگیرند. مثبت‌اندیشی در اصل یکی از مهارت ها و ابزارهای لازم برای رسیدن به موفقیت است.

تاثیر خوش بینی در زندگی​

• ایجاد آرامشی عمیق و ماندگار در زندگی
  • افزایش اعتماد به نفس و دوری از تمامی افکار منفی و مشکلات ناشی از آن مانند: افسردگی، استرس و …
  • تمرکز بالا بر روی موفقیت و شاد زیستن و ایجاد بهترین موقعیت ها در زندگی
  • آمادگی همیشگی ذهن و جسم برای دریافت اتفاق های خوب و زیبا
  • بالابردن تفکر و انرژی مثبت و لذت بردن از لحظات زندگی ناشی از این افزایش انرژی

روش های رسیدن به خوش بینی و حذف افکار منفی​

1- ریشه یابی افکار​

بدون این که ریشه افکار منفی را پیدا کنید و ندانید منشا آن چیست ، غلبه بر آن ها امکان پذیر نیست. اگر در یافتن ریشه افکارتان مشکل دارید، می توانید از دفتر یادداشت های روزانه کمک بگیرید. تمام جملات یا موقعیت ها را در توصیف افکار منفی بنویسید و هر زمان که آن ها را احساس کردید، درون دفتر یادداشت های روزانه بنویسید.

در زمانی که این افکار به سراغتان می آید از خود این سوال ها را بپرسید:چرا منفی فکر می کنم؟ آیا دارم خودم را به خاطر هیچ چیز یا چیزهای کوچک سرزنش می کنم؟ آیا من مشکلات کوچک را مانند مشکلات بزرگ تصور می کنم؟

پس از پیدا کردن ریشه مشکلتان به راحتی میتوانید برای آن راه حل پیدا کنید و یا آن را رها کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا