یک فنجان تفکر « غریب‌ترین جنبه تنهایی » | قسمت اول

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

برهانـ

مدیرکل سایت
پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
Jul 5, 2023
805
غریب‌ترین جنبه تنهایی رو من اینطوری تعریف می‌کنم:
وقتی به بالشت سرت رو فرو کنی و تا خود صبح خواب نشی اما کابوس ببینی
به خود بپیچی از آشفتگی دور و برت
وقتی میون مردم چقدر بیگانه باشی و چشم‌های کسی از جلوت رد شه و خاطرات بهم هجوم بیارن
وقتی که جنون بگیریو از اعتقادات چندسالت به شک بیفتی و از این حس گریه فرار کنی
بشینی به قصه زندگیت حسرت و ناله بفرستی
و تمامی این‌ها درحالی هست که باید خودت به تنهایی زندگیت رو به جلو هل بدی

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
غریب‌ترین جنبه‌ی تنهایی می‌تونه وقتی باشه که بهترین دوستت تو رو به یه مهمونی دعوت کرده و قرار بوده کلی بهتون خوش‌بگذره ولی اینطور پیش نرفته و تو خیره شدی به میز روبه‌روت و جام‌ها و بشقاب‌های رو میز رو می‌شماری و به گذشته پرتاپ شدی و تو خاطراتت با اون غرق شدی و نمیتونی این شلوغی و سر و صدا رو تحمل کنی، به زور خودتتا آخر رو نگه داشتی، منتظری که زود مهمونی تموم شه برگردی خونه بری تو تختت که آخرین پناهت خواب هست ولی بازم خواب دیدن خرابش کرده انگار.

مستر کیان

مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
غریب‌ترین جنبه تنهایی رو من اینطوری تعریف می‌کنم:
وقتی به بالشت سرت رو فرو کنی و تا خود صبح خواب نشی اما کابوس ببینی
به خود بپیچی از آشفتگی دور و برت
وقتی میون مردم چقدر بیگانه باشی و چشم‌های کسی از جلوت رد شه و خاطرات بهم هجوم بیارن
وقتی که جنون بگیریو از اعتقادات چندسالت به شک بیفتی و از این حس گریه فرار کنی
بشینی به قصه زندگیت حسرت و ناله بفرستی
و تمامی این‌ها درحالی هست که باید خودت به تنهایی زندگیت رو به جلو هل بدی
غریب‌ترین جنبه‌ی تنهایی می‌تونه وقتی باشه که بهترین دوستت تو رو به یه مهمونی دعوت کرده و قرار بوده کلی بهتون خوش‌بگذره ولی اینطور پیش نرفته و تو خیره شدی به میز روبه‌روت و جام‌ها و بشقاب‌های رو میز رو می‌شماری و به گذشته پرتاپ شدی و تو خاطراتت با اون غرق شدی و نمیتونی این شلوغی و سر و صدا رو تحمل کنی، به زور خودتتا آخر رو نگه داشتی، منتظری که زود مهمونی تموم شه برگردی خونه بری تو تختت که آخرین پناهت خواب هست ولی بازم خواب دیدن خرابش کرده انگار.
می‌بینم دو نفر دعوت نکردیدCk15Ch12پیامتون ریپ بزنین تگ کنین ۲ نفر
خوبه من تاپیک نزدم😂☕

Mermaid

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Feb 16, 2024
202
به نظرمن غریب ترین جنبه تنهایی جایه که با زانو زمین میخوری اما این خودتی باز باید بلندشی ادامه بدی تحت هر شرایطی بازم خودتی و خدای خودت
زمانی که احساسات را درونت مدفون می‌کنی و نمیتونی حتی به آن اعتراف کنی چون آدماش لایق نیستند

@.do
@مَمّد
@Sina

آخرین ویرایش:

مستـآنـه

مدیر بازنشسته تالار مجله عکس
کاربر VIP
May 24, 2024
219
همه‌ی تفسیرها تا اینجا دُرُست و متینه و اکثریتشون رو تجربه کردیم..

ولی اگه توو ابعاد دیگه‌ای به این موضوع نگاه کنیم، به نظرم افرادی‌که دوجنسیتی هستن( غیر کاذب)، غریب‌ترین نوع تنهایی رو دارن تجربه میکنن..
اینکه نفهمی در این زمان و این تاریخ کدوم جنسیت و به تبع هویت جنسی رو داشته باشی که مورد قبول جامعه و ارزش‌ها باشه، واقعا سخته.. اطرافیان قبولشون ندارن، مدام مجبور به پنهان‌کردن خود واقعیشونن، کُلی طعنه و کنایه نصیبشون میشه.. حتی ممکنه به پدر و مادرشون هم توهین بشه.. و نتیجه‌ی همه‌ی این مصیبت‌ها چیزی به جز سکوت نیست، چیزی به جز درد کشیدن نیست..
من اخیرا یه فیلم( درواقع یه انیمه ) ای رو دیدم و شخصیت اصلی فیلم یک دوجنسیتی بود و شخصیت‌پردازیش انقد قوی بود که کلا نظرم راجب تنهایی عوض شد بعدش... اسمش رو میگم و اگر خواستید برید ببینید، خیلی خوب و تاثیر گذاره..( Baraou no souretsu : مرثیه‌‌ی شاه رز )

مستر کیان

مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
به نظرمن غریب ترین جنبه تنهایی جایه که با زانو زمین میخوری اما این خودتی باز باید بلندشی ادامه بدی تحت هر شرایطی بازم خودتی و خدای خودت
زمانی که احساسات را درونت مدفون می‌کنی و نمیتونی حتی به آن اعتراف کنی چون آدماش لایق نیستند
همه‌ی تفسیرها تا اینجا دُرُست و متینه و اکثریتشون رو تجربه کردیم..

ولی اگه توو ابعاد دیگه‌ای به این موضوع نگاه کنیم، به نظرم افرادی‌که دوجنسیتی هستن( غیر کاذب)، غریب‌ترین نوع تنهایی رو دارن تجربه میکنن..
اینکه نفهمی در این زمان و این تاریخ کدوم جنسیت و به تبع هویت جنسی رو داشته باشی که مورد قبول جامعه و ارزش‌ها باشه، واقعا سخته.. اطرافیان قبولشون ندارن، مدام مجبور به پنهان‌کردن خود واقعیشونن، کُلی طعنه و کنایه نصیبشون میشه.. حتی ممکنه به پدر و مادرشون هم توهین بشه.. و نتیجه‌ی همه‌ی این مصیبت‌ها چیزی به جز سکوت نیست، چیزی به جز درد کشیدن نیست..
من اخیرا یه فیلم( درواقع یه انیمه ) ای رو دیدم و شخصیت اصلی فیلم یک دوجنسیتی بود و شخصیت‌پردازیش انقد قوی بود که کلا نظرم راجب تنهایی عوض شد بعدش... اسمش رو میگم و اگر خواستید برید ببینید، خیلی خوب و تاثیر گذاره..( Baraou no souretsu : مرثیه‌‌ی شاه رز )
می‌بینم دو نفر دعوت نکردیدCk15Ch12پیامتون ریپ بزنین تگ کنین ۲ نفر
خوبه من تاپیک نزدم😂☕

از اونایی تگ نشدن لطفا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا