مستر کیان

مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
عرض ادب

کاربران عزیز تقاضا میشود قبل از فعالیت به قوانین نقد کاربران توجه کنید
قوانین نقد کاربران | کلیک کنید

نام اثر: به نام او
نویسنده: هانی قادری | @آفرودیت؛
ژانر : عاشقانه، تراژدی
خلاصه: مگر همه چیز او در زیبایی خلاصه میشد؟! لقب مرلین مونرو را روی او گذاشتند ولی مگر او هم به مانند مرلین نقص نداشت؟! او با این همه زیبایی باز هم راضی نبود او نقص داشت، نقص خیلی بزرگی!

- آبان؛

مدیرکل سایت + مدیر تالار کپیست
پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
صفحه آرا
Jan 22, 2023
2,103
سلام
وقت بخیر
عبارت آخر خلاصتون؛ نقص خیلی بزرگی اگر به نقصی خیلی بزرگ مبدل میشد جذابیت خلاصه رو بیشتر میکرد
مقدمتون جذاب بود فقط کلمه دگر اگر دیگر میشد بهتر میبود
در خلال رمان لحن نوشتاری و ادبی از دستتون دررفته و به گفتاری و محاوره‌ای برگشته بود.
فضای رمانتون کلاسیک بود و این به زیبایی و جذابیت اثرتون اضافه میکرد.
فقط حس کردم اندکی جو رمانتون سرد و خشکه
از خوندن اثرتون لذت بردم
قلمتون سبز
@آفرودیت؛

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
سلام
وقت بخیر
عبارت آخر خلاصتون؛ نقص خیلی بزرگی اگر به نقصی خیلی بزرگ مبدل میشد جذابیت خلاصه رو بیشتر میکرد
مقدمتون جذاب بود فقط کلمه دگر اگر دیگر میشد بهتر میبود
در خلال رمان لحن نوشتاری و ادبی از دستتون دررفته و به گفتاری و محاوره‌ای برگشته بود.
فضای رمانتون کلاسیک بود و این به زیبایی و جذابیت اثرتون اضافه میکرد.
فقط حس کردم اندکی جو رمانتون سرد و خشکه
از خوندن اثرتون لذت بردم
قلمتون سبز
@آفرودیت؛
سلام خسته نباشید اوقات به کامتون
حتما سه‌تا موردی که گفتید رو ویر میزنم
خیلی ممنون جانا
بله اینطوره فعلا هیچ نقطه اوجی نداره و قراره نقطه اوجش بعد از چن پارت دیگه شروع شه
خیلی ممنون از وقتی که برای اثر گذاشتید سعی میکنم مواردی که گفتید رو زین پس رعایت کنم

HADIS

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 23, 2023
598
سلام @آفرودیت؛ عزیز
مقدمه رمان در حد قابل قبولی گیرا و جذاب بود اما درمورد خلاصه، گره‌ی خاصی از روند و چالش‌های رمان به مخاطب ندادید و بیشتر شبیه به بیوگرافی غیرمستقیم از کارکتر اصلیتون هستش.
بعد از شروع پارت اول، ایده‌ی کلی رمان و البته تم کلاسیکش برای من بسیار دلنشینه
سعی کنید از آیتم های دهه ۶۰ میلادی خصوصا در صنعت مد و فشن در طول سیر داستان توصیفات بیشتری داشته باشید
توصیفات شما از حالات و خط فکری کارکترها در وضعیت مناسبی قرار گرفته
متاسفانه روند داستان مقداری کند هستش و باعث خستگی مخاطب میشه
توجه داشته باشید که مونولوگ‌های شما ادبی و دیالوگ‌ها نگارش محاوره دارن اما در بعضی پارت‌ها، تناسب بین این دو شیوه نگارش به هم خورده
بهتره که متن رو یکدست مثل پارت ابتدایی بنویسید و از بزرگنمایی یا کج‌نویسی ناگهانی پارت‌های جدید، صرف نظر کنید.
قلمتون پایدار🌹

آفرودیت؛

مدیر بازنشسته ویرایش
کاربر VIP
نویسنده رسمی
Aug 1, 2023
393
سلام @آفرودیت؛ عزیز
مقدمه رمان در حد قابل قبولی گیرا و جذاب بود اما درمورد خلاصه، گره‌ی خاصی از روند و چالش‌های رمان به مخاطب ندادید و بیشتر شبیه به بیوگرافی غیرمستقیم از کارکتر اصلیتون هستش.
بعد از شروع پارت اول، ایده‌ی کلی رمان و البته تم کلاسیکش برای من بسیار دلنشینه
سعی کنید از آیتم های دهه ۶۰ میلادی خصوصا در صنعت مد و فشن در طول سیر داستان توصیفات بیشتری داشته باشید
توصیفات شما از حالات و خط فکری کارکترها در وضعیت مناسبی قرار گرفته
متاسفانه روند داستان مقداری کند هستش و باعث خستگی مخاطب میشه
توجه داشته باشید که مونولوگ‌های شما ادبی و دیالوگ‌ها نگارش محاوره دارن اما در بعضی پارت‌ها، تناسب بین این دو شیوه نگارش به هم خورده
بهتره که متن رو یکدست مثل پارت ابتدایی بنویسید و از بزرگنمایی یا کج‌نویسی ناگهانی پارت‌های جدید، صرف نظر کنید.
قلمتون پایدار🌹
سلام اوقات به کامتون
خیلی ممنون از نظرتون راجب به رمانم بله سعی میکنم نکاتی که گفتین رو حتما رعایت کنم خیلی ممنون از شما و وقتی که برای خوندش گذاشتین خسته نباشید 🌹

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: HADIS

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا