نقد و بررسی نقد و بررسی دلنوشته رویای وارونه : منتقد: Fatemeh

مستر کیان

مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
نام دلنوشته: رویای وارونه
نام نویسنده: موهوم @موهوم
ژانر دلنوشته: عاشقانه
نام منتقد: @Fatemeh

مقدمه:
گویا در دنیای من،
همه‌چیز وارونه است!
هرچه‌قدر بیش‌تر تلاش می‌کنم تا به کسی یا چیزی که می‌خواهم برسم، از آن دورتر می‌شوم؛ شبیه به یک سراب.
و من... .

مستر کیان

مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
عنوان:
عنوان هر چقدر که کوتاه‌تر باشد ماندگاری را در ذهن خواننده بیشتر می‌سازد. باید یه این نکته توجه داشت که عنوان دلنوشته در عین کوتاهی باید زیبا و خلاقانه باشد. عنوان هر چقدر از کلیشه دورتر باشد به زیبایی و قدرت قلم نویسنده می‌افزاید.
عنوان این دلنوشته دو بخشی بوده و اندازه‌ی مناسبی دارد. اما از نظر خلاقیت و ارتباط با متن می‌توانست کمی بهتر نیز باشد. عنوان با متن دلنوشته تا حدودی ارتباط داشتند اما نویسنده می‌توانست از عنوان‌های بهتری نیز بهره ببرد.
ژانر:
ژانر انتخابی برای این دلنوشته عاشقانه است که انتخاب مناسبی‌ست چرا که در دلنوشته شاهد حرف‌های عاشقانه‌ی نویسنده به معشوق خود هستیم.
مقدمه:
مقدمه‌ی دلنوشته سرآغاز دلنوشته است و باید به خوبی تمامی احساسات به کار رفته در دلنوشته را در بر بگیرد.
مقدمه تا حدودی احساسات دلنوشته را در بر گرفته.
بهتر بود مقدمه کمی بیشتر به عشق که ژانر اصلی دلنوشته بود می‌پرداخت.
اندازه‌ی مقدمه متاسفانه کمی کوتاه است لذا نویسنده می‌بایست که در مقدمه تجدید نظری داشته باشد.
ساختمان دلنوشته:
نویسنده می‌تواند برای زیبایی بیشتر دلنوشته خود از جابه‌جایی ارکان و ساختمان جمله بهره ببرد البته باید توجه داشته باشد این جابه‌جایی نباید در حدی باشد که ساختمان دلنوشته بهم بریزد.
نویسنده به خوبی از جابه‌جایی فاعل و مفعول بهره برده است.
همچنین نویسنده سعی کرده از کلمات کلیشه دوری کند و کلماتی جدید و غیر تکراری بهره ببرد که زیبایی متن را دو چندان کرده است.
آرایه‌های ادبی:
آرایه‌های ادبی زینت‌بخش دلنوشته هستند و استفاده از آنها در دلنوشته الزامی است.
نویسنده در استفاده از آرایه در حد مطلوب عمل کرده است و هر پارت را به بهترین نحو نگارش کرده است.
نگارش:
علائم نگارشی باید به حرف قبل خودشون بچسبند و از حرف بعدشون یک فاصله داشته باشند. یه جا فکر می‌کنم رعایت نشده بود.

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 7) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا