مستر کیان

مدیر تالار نقد + معاونت بازنشسته
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
کاربر VIP
Apr 9, 2023
1,493
عرض ادب

کاربران عزیز تقاضا میشود قبل از فعالیت به قوانین نقد کاربران توجه کنید

قوانین نقد کاربران | کلیک کنید
عنوان: استایلیست احمق
نویسنده: بريوان فام | @EMMA-
ژانر: عاشقانه، تراژدی
خلاصه:
همه چیز از طراحی یک کت برای گِری شروع شد ولی قرار نیست با طراحی کت‌های گِری تمام شود، بعضی وقت‌ها به چیزهایی که علاقه داری برایت دردسر می‌تراشند و این اصلاً هشدار دهنده خوبی نیست، می‌دانی که نه نمی‌توانی کنار بکشی و نه می‌توانی ادامه بدهی، فقط می‌توانی آن‌جا را تماشا کنی و بس!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

- آبان؛

مدیرکل سایت + مدیر تالار کپیست
پرسنل مدیریت
مدیرکل سایت
صفحه آرا
Jan 22, 2023
2,103
سلام
وقت بخیر
بافت کلمات خلاصه اثرتون به شدت گیج کننده بود و به زیبایی با کلمات بازی کرده بودید
مقدمه اثرتون کوتاه بود بهتر بود طولانی تر باشه
گیج کننده بودن بافت کلمات تا حدی به اثر جذابیت میده و بیشتر از اون بودنش سطح رمان رو از چشم مخاطب پایین میکشه
حس کردم روند سیر رمانتون به شدت گیج کننده و خیلی سریعه
فضاسازی اثرتون دلنشین بود و به خوبی در ذهن صحنه‌های اثرتون رو تصویرسازی میکرد
از خوندن اثرتون لذت بردم
قلمتون سبز
@EMMA-

HERA-

مدیر تالار میز گرد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
ویراستار
کاربر VIP
نویسنده رسمی
نویسنده فعال
Aug 4, 2023
624
سلام
وقت بخیر
بافت کلمات خلاصه اثرتون به شدت گیج کننده بود و به زیبایی با کلمات بازی کرده بودید
مقدمه اثرتون کوتاه بود بهتر بود طولانی تر باشه
گیج کننده بودن بافت کلمات تا حدی به اثر جذابیت میده و بیشتر از اون بودنش سطح رمان رو از چشم مخاطب پایین میکشه
حس کردم روند سیر رمانتون به شدت گیج کننده و خیلی سریعه
فضاسازی اثرتون دلنشین بود و به خوبی در ذهن صحنه‌های اثرتون رو تصویرسازی میکرد
از خوندن اثرتون لذت بردم
قلمتون سبز
@EMMA-

سلام، خسته نباشید، ممنون بابت نقد زیباتون، حتماً سعی می‌کنم به نکته توجه کنم.. .
خیلی ممنون از شما... .

HADIS

کاربر VIP
کاربر VIP
مقامدار بازنشسته
Jan 23, 2023
598
روز بخیر جانم
خلاصه رمانتون مبتکرانه و جالب بود.
همون‌طور که خودتون اشاره کردید، بهتره که مقدمه تغییر پیدا کنه؛ پیشنهادم برای متن مقدمه، استفاده از کلیدی‌ترین دیالوگ‌های کارکترهای اصلی در قالب مکالمه‌ست که روند داستان رو در بر بگیره.
شروع رمان نسبتا خوب اما با گنگی بسیاری همراه بود.
شخصیت پردازی شما اگرچه خوبه، اما در توصیف رفتار و حالاتشون دارای ضعف هستید و باید بیشتر به این موضوع بپردازید.
توجه داشته باشید که ورود ناگهانی تعداد بالایی از کارکترها، باعث گیج شدن مخاطب شما میشه.
همین طور در طول متن کلماتی به چشم میخوره که ممکنه برای تمام مخاطبان شما قابل فهم نباشه، بهتره از پانوشت استفاده کنید.
سرعت داستان تا به اینجای کار مناسب بود.
در آخر، در ترکیب جمله بندی‌هاتون بهتره به علائم نگارشی توجه بیشتری داشته باشید و جملات رو از هم تفکیک کنید.
با آرزوی موفقیت برای شما 🌹
@EMMA-

HERA-

مدیر تالار میز گرد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
منتقد
ویراستار
کاربر VIP
نویسنده رسمی
نویسنده فعال
Aug 4, 2023
624
روز بخیر جانم
خلاصه رمانتون مبتکرانه و جالب بود.
همون‌طور که خودتون اشاره کردید، بهتره که مقدمه تغییر پیدا کنه؛ پیشنهادم برای متن مقدمه، استفاده از کلیدی‌ترین دیالوگ‌های کارکترهای اصلی در قالب مکالمه‌ست که روند داستان رو در بر بگیره.
شروع رمان نسبتا خوب اما با گنگی بسیاری همراه بود.
شخصیت پردازی شما اگرچه خوبه، اما در توصیف رفتار و حالاتشون دارای ضعف هستید و باید بیشتر به این موضوع بپردازید.
توجه داشته باشید که ورود ناگهانی تعداد بالایی از کارکترها، باعث گیج شدن مخاطب شما میشه.
همین طور در طول متن کلماتی به چشم میخوره که ممکنه برای تمام مخاطبان شما قابل فهم نباشه، بهتره از پانوشت استفاده کنید.
سرعت داستان تا به اینجای کار مناسب بود.
در آخر، در ترکیب جمله بندی‌هاتون بهتره به علائم نگارشی توجه بیشتری داشته باشید و جملات رو از هم تفکیک کنید.
با آرزوی موفقیت برای شما 🌹
@EMMA-
خیلی ممنون از نقدتون، حتماً سعی می‌کنم نکات رو رعایت کنم، ممنون از شما که برای رمان وقت گذاشتین!
ممنون🌱

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: HADIS

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا