مهم معرفی بخش بازآفرینی | با چشم‌انداز خودت داستان‌ها را جلا بده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

theelahebarz

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Jan 21, 2023
33
درود​
«مهم نیست که چه چیزی می‌نویسید، کسی نمی تواند از بازگویی یک افسانه جایی در مسیر نوشتنش، مقاومت کند»
نقل‌قولی از: «کاترین. م. والنته»​
افزودن ساب بازآفرینی درخواست دوست اساطیریه من: @واهِم بود چندی بود که هرروز مغز مرا بازآفرینی می‌کرد تا که مجبورم کند این ساب را ایجاد کنم «پس به نفعتان است مشارکت کنید وگرنه از حدقه‌ی چشمتان دارتان خواهم زدm, u, g» در قسمت بازآفرینی شما می‌توانید داستان یا رمانی را به انتخاب خود انتخاب کرده و آن را مجدد با دیدگاه خودتان بازگویی کنید. یعنی اثر اولیه را به گونه‌ای دیگر بسازید به طوری که در اثر جدید، تنها رگه‌هایی از اثر اولیه دیده ‌شود. در برخی از انواع بازآفرینی نیز سعی می‌شود که سیر داستان، شخصیت‌ها و تا حد ممکن ویژگی زبانی و لحن اثر اصلی حفظ بشود. پایه و اساس بازآفرینی، خیال پردازی است و اثر تازه ساخته شده، اثری مستقل، تازه و بدیع خواهد بود. برای نوشتن یک بازآفرینی تنها کافیست از مخیله‌ی خلاق خودت بپرسی: «چه میشد اگر...؟ چه میشد اگر هری پاتر به جای تلاش برای شکست لرد ولدمورت با او همدست میشد و هاگوارتز را نابود می‌کرد؟ چه میشد اگر شرلوک هلمز ایرانی بود؟ اینگونه اسمش را می‌گذاشتیم:«کوروش هرمز» و اسم پروفسور موریارتی هم میشد «پروفسور تیموری» چه میشد اگر بهلول داننده یک قاضی دیوانه بود که از سر شوخی مردم را به زندان می‌فرستاد؟ چه میشد اگر ویکتور فرانکشتاین هنگام تلاش برای حیات‌بخشیدن به مردگان، دچار برق‌گرفتگی میشد و خودش تبدیل به موجودی میشد که از آن هراس داشت؟ حالا تو نیز «چه میشد..؟ خود را پیدا کن و شروع کن به نگارش! و اما بازآفرینی یا کپی؟ مسئله این است...! واقعيت اين است كه بين بازآفرینی و كپي كردن از يك اثر ادبي، مرز بسيار ظريف اما مشخصی وجود دارد. بازگوکننده باید خود را امانت دار و معتقد به «حقوق مولف» بداند. در پی‌نوشت داستان یا رمان خود باید به منبع بازآفرینی خود اشاره کند. این یعنی حفظ حقوق معنوي پديد آورنده اثر اصلی. در صورتی که همچنان ابهامی برایتان باقی ماند به پروفایل ارشد بخش مراجعه و سوالتان را بپرسید.
من گوشه‌ی کنج پروفایلم نشسته‌ام و دستکش سنگ‌های ابدیت ثانوس را درون دستم فرو برده‌ام تا اگر سوالتان تکراری بود از صحنه‌ی روزگار محوتان کنم​

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا