همگانی دلنوشته های طنز شما

رجینا

سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا
پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
ویراستار
مدرس
آوا پرداز
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,209
سلام خدمت کاربران عزیز

در این تاپیک قراره دلنوشته های طنز به سبک جدید بنویسید

دلنوشته هایی از خودتون به این صورت که میتونید هر موضوعی رو تبدیل به طنز کرده

و از اون یک دلنوشته ی زیبا بسازید
و همينطر ميتوانيد دلنوشته هاي طنزي كه كشف ميكنيد هم به اشتراك بزاريد

منتظر همکاری شما هستم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

رجینا

پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
ویراستار
مدرس
آوا پرداز
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,209
عطر نفسهایت نفسی تازه به من می بخشید

اگر ؛

دندانهایت را مسواک می کردی !

رجینا

پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
ویراستار
مدرس
آوا پرداز
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,209
گفتم با آن لب‌های سرخت دلم را نلرزان.
نفهمیدی که تشنه‌ی رنگ سرخشان هستم و رفتی...
رفتی و رژ صورتی زدی :|

رجینا

پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
ویراستار
مدرس
آوا پرداز
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,209
یک پر مو
یک دنیا دیوانگی
اینجا سرزمین من است پر از مردمان چشم چران:/

رجینا

پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
ویراستار
مدرس
آوا پرداز
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,209
نگاه می کنم! به عکسی که روی دیوار است و عکسی که در دستانم است! عکسی که خودم از تو کشیده ام، عکسی که زیبایی‌ات را به تصویر می کشد!
البته نمی دانم چرا در نقاشی من دماغت دیگر عقابی نیستو پلک هایت هم نیفتاده! لب هایت هم رنگ گچ ساختمان سازی نیست، انگار حوری بهشتی کشیده ام!

مهرداد معتمدالسادات

کاربر انجمن
کاربر انجمن
May 1, 2024
25
خنده های ترشی خیار!
سلام به دنیای عجیب و غریب، جایی که حوادث روزگار گاهی با ما شوخی می‌کنند،اما نه شوخی‌های معمولی، شوخی‌هایی با طعم ترشی خیار!
دوستان؟ آه، آن‌ها فقط در انتظارند تا با خنجرهای پلاستیکی‌شان، کیک تولدمان را ببرند و خانواده؟ خب، آن‌ها گاهی اوقات فقط می‌خواهند رمز وای‌فای‌مان را بدزدند. زندگی گاهی اوقات سخت می‌شود، مثل سعی کردن برای باز کردن درب شیشه‌های ترشی جدید - تقریباً غیرممکن!
و در جامعه؟ ما باید برای هر چیزی، از یک جای پارک خوب گرفته تا آخرین قطعه پیتزا، مبارزه کنیم. گاهی اوقات باید باج بدهیم، مثل وقتی که برای خریدن آرامش، به خواهرزاده‌مان اجازه می‌دهیم با تبلت‌مان بازی کند. و در نهایت، ما گاهی اوقات خودمان را فدا می‌کنیم، مثل وقتی که آخرین قطعه شکلات را به دوستمان می‌دهیم، فقط برای اینکه ببینیم لبخند بزنند و منتظر می‌مانیم، نه برای عجل، بلکه برای فصل جدید سریال مورد علاقه‌مان !
پس بیایید با هم بخندیم به این دنیای عجیب و غریب، جایی که تنها چیزی که مطمئن هستیم، این است که هیچ چیز مطمئن نیست.
جز شاید ترشی خیار، آن همیشه خوشمزه است !
بیایید ادامه دهیم به این سفر طنزآمیز با ترشی خیارشور:
پس از آنکه ترشی‌های زندگی ما را به چالش کشید، حالا وقت آن رسیده که ببینیم چطورمی‌توانیم درمنطقه امن خودمان ، یک جشن تنهایی بگیریم .
یک جشن با کیک، نوشیدنی و البته ، یک دی‌جی مجازی که فقط آهنگ‌های شاد پخش می‌کند! اما انسانیم ، نه؟ و انسان‌ها موجوداتی اجتماعی هستند.
پس حتی دراوج تنهایی‌مان، بازهم به دنبال یک شبکه وای‌فای قوی برای اتصال به دنیای بیرون هستیم . یک جنگ درونی داریم، مثل انتخاب بین تماشای فیلم درنتفلیکس یا رفتن به یک مهمانی واقعی . کشمکشی غیرقابل باور، مثل تصمیم گیری برای خوردن یا نخوردن آخرین قطعه پیتزا و درنهایت، ما همیشه درحال معاشرت هستیم، حتی اگرفقط با گیاهان آپارتمانی‌مان باشد. ما می‌خندیم، می‌گرییم و گاهی اوقات، فقط سعی می‌کنیم به گیاهانمان توضیح دهیم که چرا آن‌ها بهترین شنوندگان هستند:
پس بیایید قدردان مناطق امن خود باشیم، حتی اگر آن منطقه فقط یک گوشه راحت در کافه‌ای باشد که در آنجا می‌توانیم با یک فنجان قهوه و کتاب خوب، به دنیای بیرون لبخند بزنیم.​

چه کسانی از این موضوع بازدید کرده‌اند (در مجموع: 9) در 1000000 ساعت گذشته. «جزئیات دقیق بازدیدها»

Who is viewing this thread (Total: 0, Members: 0, Guests: 0)

Who has watch this thread (Total: 0) «جزئیات دقیق بازدیدها»

بالا