آزادنویسی دفتر آزادنويسي چاو | Aemond

رجینا

سرپرست نگارش کتاب + مدیر تالار آوا
پرسنل مدیریت
سرپرست بخش
مدیر تالار
ناظر
طراح
ویراستار
مدرس
آوا پرداز
مترجم
کتابخوان
کاربر VIP
کاربر فعال تالار
Jul 1, 2023
2,209
ازادنو.jpg
Aemond | چاو
@Aemond عزیز ممنون از شركت شما در اين طرح

در این تاپیک فرد دیگری جز نویسنده، حق ارسال هیچ پستی را ندارد.
درصورت مشاهده موارد غیراخلاقی با کلیک بر گزینه "گزارش" با ما همکاری کنید.
چنانچه تمایل به ایجاد دفترآزادنویسی داشتید، از این تاپیک اقدام نمایید.
اعلام امادگي دفتر آزادنويسي

|تيم مديريت تالار كتاب|

• لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: Aemond

Aemond

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Aug 11, 2024
7
اپیزود اول: پسری که پدرش را کشت

هیچ کس مطلع نیست دست‌هایش به چه چیزی آلوده شده. به رویش نمی‌آورند. دلسوزی‌هایشان را به او هدیه می‌دهند. کاری می‌کنند گمان کند این پیشامد از سرنوشت بوده و او بی‌تقصیر است؛ اما می‌داند در پشت سرش، آن‌ها چه می‌گویند و به چه فکر می‌کنند. هر چه بیشتر می‌گذرد، کمتر به یاد می‌آورد و هر چه بیشتر فکر می‌کند، کمتر هوشیار می‌ماند. چه شیطانی درونش خوابیده؟

Aemond

کاربر انجمن
کاربر انجمن
Aug 11, 2024
7
اپیزود دوم: برادر وسواسیِ کتاب‌دار محله

طبقه‌ی دوم و چهارم کتاب‌خونه تحمل وسایل سنگین رو نداره، پس باید کتاب‌های سنگینم رو بذارم طبقه‌ی سوم. بسته‌بندی کاغذهام و دو سه تا دفتر بزرگم رو هم می‌ذارم طبقه‌ی اول که خیلی محکمه. ولی یه مشکلی هست، بعضی کتاب‌هام رو بیشتر دوست دارم و بینشون هم سنگین‌وزن هست و سبک. اگه اون‌ها رو بذارم کنار هم، ترتیب بقیه وسایلم از بین می‌ره. گل‌دونم هم هست. نه گل‌دون رو که توی کتاب‌خونه نمی‌ذارن، باید بذارمش لب پنجره؛ ولی اون‌وقت با پرده‌ها جور در نمیاد. آها فهمیدم! طبقه‌ی اول، کتاب‌ها و بسته‌بندی‌های بزرگم رو می‌ذارم و طبقه‌ی سوم دوتا قاب بزرگم رو می‌ذارم. عالی شد. نه بذار ببینم! حالا فضای طبقه‌ی اول و سوم پر شده ولی طبقه‌ی دوم خالیه و طبقه‌ی چهارم هم چندتا خودکار و کاغذ چرک‌نویس هست. چیکار کنم؟ اگه کاغذها رو بذارم کنار هم و اون دوتا قاب رو بذارم پشت کتاب‌هام چطور؟ گل‌دون رو چیکار کنم؟ خودکارهام رو نمیشه که همین‌طوری بندازم رو طبقه! یه لیوان یا جاخودکاری لازمه. ولی این کتابخونه‌است کمد که نیست هر چیزی داخلش بذارم. نمیشه وسایلم رو بر اساس رنگ کنار هم بچینم؟ یا اندازه؟ بهتر نیست این کتابخونه رو تبدیل به کمد کنم تا چندتا وسیله‌ی تزئینی هم بیارم؟ جعبه‌ابزارهام چی؟ نه اون‌ها باید برن انبار. شاید بر اساس کاربرد هر وسیله طبقه‌ها رو باید پر کنم؟ شاید بهتر باشه بذارم برای فردا.

بالا