اعلام نتایج اعلام نتایج مسابقه ۲۰۰ کلمه | انجمن چری بوک

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

پناه

ارشد پورتال اندیشه و پورتال سرگرمی
پرسنل مدیریت
ارشد بخش
مشاور
ناظر
منتقد
ویراستار
کتابخوان
مورخ
کتاب‌باز
Top Poster Of Month
Dec 28, 2024
2,604

«بسم الله الرحمن الرحیم»
درود بر همراهان و شرکت‌کنندگان عزیز مسابقه ۲۰۰ کلمه،

در همین اول از همه‌ی دوستان و نویسندگان گرانقدری که با قلم فوق‌العاده و خلاقانه‌شون در این مسابقه شرکت کردن، صمیمانه سپاسگزاری می‌کنم. تلاش و دقت شما در انتخاب واژه‌ها و بیان احساسات، نشون از ذوق و استعداد بی‌نظیرتون داره و واقعاً الهام‌بخش بود.
@ماهوین
@سونی
@emily
@BARAN_KH_Z
@tina_for.81

همچنین بابت دیر اعلام شدن نتایج، از همه‌ی شما عزیزان معذرت می‌خوام خوشبختانه، نتایج پس از بررسی دقیق و منصفانه توسط تیم داوران مشخص شد و امیدواریم این روند عدالت و شفافیت، همیشه در مسابقه‌ها رعایت بشه.

«نتیجه مسابقه»
برنده خانم @BARAN_KH_Z به شما تبریک میگم امیدوارم همچنان ما رو از قلم بی‌نظیرتون بی‌نصیب نذارید.

به نوبه‌ی خودم، باز هم از شرکت‌کنندگان عزیز سپاسگزاری می‌کنم و به برنده تبریک میگم. امیدوارم همه‌ی شما همچنان با قلم‌های پرتوان و خلاق خودتون، لحظات شیرین نوشتن رو تجربه کنید و مسیر ادبی‌تون روزبه‌روز درخشان‌تر باشه.

BARAN_KH_Z

نویسنده فعال
نویسنده فعال
Apr 12, 2025
198

«بسم الله الرحمن الرحیم»
درود بر همراهان و شرکت‌کنندگان عزیز مسابقه ۲۰۰ کلمه،

در همین اول از همه‌ی دوستان و نویسندگان گرانقدری که با قلم فوق‌العاده و خلاقانه‌شون در این مسابقه شرکت کردن، صمیمانه سپاسگزاری می‌کنم. تلاش و دقت شما در انتخاب واژه‌ها و بیان احساسات، نشون از ذوق و استعداد بی‌نظیرتون داره و واقعاً الهام‌بخش بود.
@ماهوین
@سونی
@emily
@BARAN_KH_Z
@tina_for.81

همچنین بابت دیر اعلام شدن نتایج، از همه‌ی شما عزیزان معذرت می‌خوام خوشبختانه، نتایج پس از بررسی دقیق و منصفانه توسط تیم داوران مشخص شد و امیدواریم این روند عدالت و شفافیت، همیشه در مسابقه‌ها رعایت بشه.

«نتیجه مسابقه»
برنده خانم @BARAN_KH_Z به شما تبریک میگم امیدوارم همچنان ما رو از قلم بی‌نظیرتون بی‌نصیب نذارید.

به نوبه‌ی خودم، باز هم از شرکت‌کنندگان عزیز سپاسگزاری می‌کنم و به برنده تبریک میگم. امیدوارم همه‌ی شما همچنان با قلم‌های پرتوان و خلاق خودتون، لحظات شیرین نوشتن رو تجربه کنید و مسیر ادبی‌تون روزبه‌روز درخشان‌تر باشه.

خیلی ممنونم پناه جان ❤️🌿

پناه

ارشد پورتال اندیشه و پورتال سرگرمی
پرسنل مدیریت
ارشد بخش
مشاور
ناظر
منتقد
ویراستار
کتابخوان
مورخ
کتاب‌باز
Top Poster Of Month
Dec 28, 2024
2,604
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا